Zategnite svoje telo za 30 minuta – Diana Morić

Drage moje,

ove srede treniramo ponovo zajedno i ovoga puta ću vam pokazati kako za samo trideset minuta možete zategnuti celo telo, trenirajući u vašoj dnevnoj sobi, kao što sam to uradila i ja. Šta vam je potrebno od rekvizita? Ja sam uzela jedan jastuk i krenula sa vežbama!

Prva vežba se izvodi tako što se kolenom oslonite na jastuk, a rukama se pridrzavajte za krevet, fotelju ili šta god da vam je najzgodnije, dok vam je jedna noga potpuno ispravljena. Blagim pokretima nogu izvijate na gore, dok se u isto vreme grudima spuštate ka krevetu (ujedno radite i polusklekove) i u toku ove vežbe aktiviraju se mišići celog tela.

Drugu vežbu radite tako što jednu nogu oslonite kolenom na jastuk, kao na snimku. Jedna ruka je na boku, dok se drugom oslanjate na krevet. Blagim pokretima suprotnu nogu izvijate u stranu i vraćate u prvobitan položaj. Osetićete kako vam se unutrašnjost noge potpuno zateže.

Treću vežbu izvodite tako što legnete na jastuk, noge su vam oslonjene na krevet i izdižete ih naizmenično kao na snimku. To radite tako što ste jednom nogom oslonjeni na krevet, a drugu nogu izdižete što više možete u vis! Trudite se da prilikom izbacivanja kukova na gore ispravite stopalo, tako ćete vežbu uraditi pravilno.

Četvrtu vežbu izvodite iz istog položaja – i dalje ležite na jastuku i obema nogama ste oslonjeni na krevet. Ruke su pored tela na podu i izdizanjem kukova u vis i vraćanjem u početni položaj izvodite vežbu tokom koje ćete osetiti kako vam se trbušnjaci, a i zadnja loža zatežu u isto vreme!


Zategnite celo telo

Sve vežbe odradite u pet serija po 10 puta i vaše telo će biti potpuno zategnuto!

Do sledeće srede,

vaša Diana.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.