Za muškarce i žene, asesoar koji svakom outfitu daje lični pečat – Depante čarape

Koliko puta vam se desilo da tražite idealan poklon za sebi dragu osobu, ali da ne možete da pronadjete ništa što bi bilo novo i inovativno, a kvalitetno. Pronašli smo idealno rešenje. Ovo je proizvod za muškarce i žene koje će oduševiti apsolutno svakog, a već ih nose naše brojne javne ličnosti.

Reč je o asesoaru, koji će vašem outfitu, bez obzira na to da li ste muškarac ili žena, dati neku posebnu draž. U fashion svetu, ovaj modni detalj, sve više uzima primat i postaje detalj koji na suptilan način transformiše ceo outfit. Reč je naravno o čarapama!

Depante čarape su jedinstvene na našem tržištu. Napravljene su od drveta bukve, bambusa i merciziranog pamuka. Izrađene su bez šavova, pa su i po tome različite od drugih čarapa, kako na našem, tako i na svetskom tržištu.

Način izrade je jako specifičan, pa nema serijske proizvodnje, već se svaki par čarapa stvara sa posebnom pažnjom i ljubavlju, a ekološki je sve na najvišem nivou, pa je ovo jedan od retkih brendova koji spadaju u kategoriju održive mode.

“Iza ovog brenda stoji višegodišnji rad, velika posvećenost i zalaganje i jako sam ponosna i  srećna što u njemu konačno mogu svi da uživaju. Ponosna sam na svog izabranika Jovana, koji je u vremenu pandemije uspeo da ostvari svoj san”, istakla je pevačica, Marija Mikić

Otvaranje prve Depante prodavnice okupio je veliki broj javnih ličnosti među kojima su glumice Dragana Mićalović, Olja Lević, Teodora Bjelica, Lucija Hajić i Sofija Rajović, muzičar Miloš Vuksanović, Sofija Šašič, manekenka Ana Rajković, voditeljka Dušica Jakovljević, pevačica Višnja Petrović, reper Stefan Cvijović Cvija, vodieljka Tijana Stoisavljević sa mužem, fudbalerom Mihajlom Milutinovićem i mnogi drugi.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.