Veliki poslovni horoskop za OKTOBAR 2019.

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

Ovan

Za uspeh se treba boriti i vi to najbolje znate. Ipak tranziti Marsa, vladara vašeg znaka tokom oktobra kroz znak diplomatske Vage doneće vam suptilniji pristup kolegama. Oprez se savetuje oko punog meseca 13. oktobra, kada su mogući koflikti sa nadređenima. 

Venera iz znaka magnetične Škorpije učiniće da od 8. oktobra mnogo lakše privučete novac, ali vaši apetiti će rasti pa su mogući i veći troškovi sredinom meseca. 

Period od 14. do 27. oktobra biće izuzetno povoljan za ulaganja i investicije, kredite, ujedno tad vas očekuju i dodatno troškovi. Od Vage, Škorpije ili Jarca dobićete veliku podršku za vaše nove ideje i projekte.

Krajem meseca oko 27. oktobra za mlad mesec moguće je potpisivanje veoma važnog ugovora ili prihvatanje posla sa inostranstvom ili inostranom firmom.

Još zanimljivih informacija o OVNU, pročitajte OVDE!

Bik

Ukoliko se bavite kreativnim poslom, poslom vezanim za luksuz, ali i javnim poslom, biće ovo mesec velikih prilika i velikog uspeha!

 Posebno Bikovi  druge dekade (rođene od 1.5. do 9.5.) uživaće u plodovima svog velikog rada!

Venera iz polja partnerstva u lepim aspektima sa Neptunom i Saturnom u vaš poslovni zivot donosi ključnu saradnju sa uticajnim i uspešnim osobama iz vaše branše.

Prihvatite sjajnu poslovnu ponudu od jedne Ribe ili Vage oko 17. oktobra i nećete se pokajati!

Ipak ovaj tranzit donosi i stabilnost na polju finansija, a zarada će najviše dolaziti kroz rizične poslove, poslove vezane za investicije i finansije, kao i poslove povezane sa ugostiteljstvom.

Sunce iz vaše kuće partnerstva od 23. oktobra doneće vam to da neke ključne odluke prepustite drugima, ali i da se okrenete javnosti i lakše iznesete svoje poslovne stavove, ili ideje. 

Još zanimljivih informacija o BIKU, pročitajte OVDE!

Blizanci

Početak oktobra meseca, pod uticajem Merkura vladarem vašeg znaka, prelazak u znak Škorpije donosi izuzetno dobre aspekte na polju finansija. 

Ipak, u periodu od 5. do 10. oktobra obratite posebnu pažnju kada su poslovni dogovori u pitanju. Može se desiti da vam neko izuzetno preuveličava ishod određenog posla ili mogućnost zarade. Čuvajte se lažnih obećanja!

Nakon 10. oktobra Venera i Merkur će se sresti u vašem astrološkom polju novih saradnji i posla. Ukoliko u prethodnih šest meseci razmišljate o početku nekog novog posla ili ste nešto započeli, ali se nije sve realizovalo kako treba, sada je pravi trenutak da se taj posao nastavi u dobrom pravcu.

Moguć je i početak novog posla, ali i to da konačno uberete plodove svog vrednog rada. Venerini aspekti između 13. i 22. oktobra donose vam manje nesuglasice sa nadređenima i mogućnost promene posla! 

Ne zalećite se. Između 22. i 25. oktobra moguće je da ćete razmišljati o nekim pozitivnim promenama unutar poslovnog prostora. Kraj oktobra je finansijski odličan.

Još zanimljivih informacija i BLIZANCIMA, pročitajte OVDE!

Rak

Period do 9. oktobra i Merkur i Sunce u povoljnom odnosu iz vaše astrološke kuće kreativnosti, zabave i novih ideja, donose dobro finansijsko stanje, posebno kroz saradnju sa mlađim ljudima, ali i poslove koji imaju veze sa društvenim mrežama, javnošću i sa poslovima u kojima je uključena vaša kreativnost. 

Biće ovo dobar period i za početak partnerskog posla ili novu saradnju. Od 7. do 17. oktobra moguće je nerazumevanje sa saradnicima ili neki neplanirani trošak. Posebno bi trebalo obratiti pažnju kod pozajmica. Druga polovina oktobra finansijski će biti bolja. Fokus će vam biti na novom poslu ili projektu. Period od 19. do 25. oktobra biće finansijski odličan. Ipak, trebalo bi da budete oprezni kada su u pitanju pozajmice. Pod uticajem Mladog Meseca iz znaka  podsvesti, tajni i intuicije oko 28. oktobra  mogući su tajni poslovni dogovori!

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte OVDE!

Lav

Lavovi će početkom jeseni napredovati u poslu, doživeti priznanja nadređenih i shvatiti koliko mogu i vrede. Očekuje ih naporan rad i tokom prvog dela oktobra, a vrlo je moguće da će morati da se bore pa čak i ulaze u manje konflikte sa kolegama zarad ličnog uspeha. 

Od 10. oktobra, tranzit Merkura u prvo astrološko polje, polje intime iz polja komunikacije i  doneće im oslobađanje od pritiska okoline, a ovo će posebno prijati Lavovima koje vole individualne poslove, u organizaciji ili u menadžmentu. 

Moguće je razmišljanje o promeni unutar poslovnog prostora nakon 15. oktobra. Mnogima će upravo ovaj tranzit Sunca iz 12. kuće doneti odlazak u inostranstvo, ali i posao sa strancima.  Venera zajedno sa Suncem i Merkurom staviće vas u centar svih zbivanja nakon 15. oktobra. I iako vam inicijative i poslovnog uspeha neće nedostajati, lako ćete biti na meti zavidnih kolega.

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte OVDE!

 Devica

Tranzit Marsa kroz vaše astrološko polje finansija  u dobrom aspektu sa Suncem već početkom oktobra doneće vam odlučnost i ambiciju u poslu, kao i pozitivnu energiju i poslovni entuzijazam,ali i dobru zaradu. 

Merkur iz znaka Škorpije mnogima od vas doneće potpisivanje važnih ugovora ili dogovore o vrlo uspešnoj saradnji sa Jarcem ili Ribom. Venerino  kretanje kroz vaše polje komunikacije i dogovora  obnoviće neke saradnje ili vratiti stari način poslovanja.

Većinu Devica savetuje se Oprez u saobraćaju od 4. do 15. oktobra. 

 Saturn  i Neptun sa Venerom između 14. i  23. oktobra donose stabilnije klijente i  prihode u vaš život, sudbinske poslovne prilike, ali i nepromišljena ulaganja. 

Posebno u periodu nakon 24. oktobra moguća su rešavanja pravnih pitanja, ali i kupovina ili prodaja nekretnine i zarada kroz nasledstvo. Ovo će ujedno biti period u kom ćete spojiti lepo i korisno.

Još zanimljivih informacija o DEVICI, pročitajte OVDE!

Vaga

Kada su finansije u pitanju, astrološki gledano, oktobar će biti fenomenalan mesec, posebno period do 4. oktobra kada će Merkur iz vašeg astrološkog polja finansija I zarade  ući u dobar aspekt sa vašim Suncem! Na vašu inicijativu moguća su nova ulaganja, pa biste mogli da ulazite u neplanirane troškove kupovine i rashode. Ipak, neka pozitivna dešavanja unutar porodice i dobra finansijska situacija vaših voljenih doneće i vama satisfakciju. 

Venera će praviti zanimljive aspekte na vaše polje posla, pa je moguća dobra saradnja sa ženama, ali je izvestan i prekid neke saradnje od 13. do 18. oktobra.

 Ova promena doneće vam mnogo koristi i uspeha. Kraj oktobra biće manje opterećen nekim napetim aspektima tako da ćete imati šanse i da otpočnete nešto novo u poslovnom smislu pa i neki partnerski posao krajem meseca. Finansijska situacija je odlična.

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročitajte OVDE!

Škorpija

Oktobar mesec će biti poslovno i finansijski izuzetno dobar. U periodu od 4. oktobra, kada merkur udje u vaš znak, a Venera od 9. finansije  će se dodatno poboljšati, ali je vrlo moguće da ćete završavati neki posao koji je davno započet ili se odlagao

Novac će se lepiti za vas i sve što sada započnete pokazaće se kao veoma plodonosno. 

Moguće je da će vas sačekati neki troškovi koji su bili odloženi od 11. oktobra. Dobri aspekti na vaše astrološko polje posla najavljuju da kreće veoma povoljan finansijski period, koji će trajati do 22. oktobra. 

Pod uticajem mladog meseca iz znaka vašeg znaka  28. oktobra vrlo je moguće da ćete imati veoma dobar poslovni period, ali i odličnu zaradu krajem meseca. Ovo je ujedno i vreme novih poslovnih saradnji. 

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJI, pročitajte OVDE!

Strelac

Na poslovnom planu očekuju vas promene i sudbinski obrti tokom oktobra! Ukoliko već dugo maštate o nekom velikom  poslovnom  projektu ili  promeni, u periodu  od 4. do 22. oktobra očekuju vas lepe prilike za realizaciju!

Venera iz znaka Škorpije u dobrom odnosu sa Saturnom, Neptunom, ali i Pluton iz Jarca doneće vam stabilnost, ali i mogućnost sklapanja velikog  partnerstva  i napredovanja uz veću odgovornost!

Vi obožavate uspeh i moć, ali vam nekad nedostaje disciplina, a ovaj tranzit će vas dovesti u red po pitanju mnogih poslovnih poduhvata! Pod uticajem  Venere iz prodorne i borbene Škorpije ali  i merkura sredinom oktobra   pružiće vam se prilika koju nikako ne bi trebalo da propustite, a to je saradnja sa veoma uticajnom osobom.

Većina Strelčevi nakon 22. oktobra  mogli da se povuku, okrenui starim poslovima ili da obnove neku saradnju  sa Škorpijom ili Ovnom. Krajem oktobra  Venera donosi javna priznanja, finansijski procvat i nove saradnike.

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte ovde!

Jarac

Merkur  i Neptun u dobrim aspektima na vaše polje timskog rada  znaka nakon 4. oktobra doneće vam pozitivna dešavanja na  poslu, a ukoliko imate svoj biznis ovo će biti period procvata. 

Jupiter je već skoro godinu dana u vašem polju inostranstva, a u oktobru će prilično jako delovati, pa su moguća poslovna putovanja, dobra saradnja sa inostranstvom ili ponuda za rad u stranoj firmi ili u drugom gradu. 

Oko 10. oktobra dešava se za vas još jedna lepa promena. Planeta finansija Venera  iako će pokrenuti pitanja troškova, ali i dugova  i ulaganja preći će u znak Škorpije, pa ukoliko ste pametno iskoristili ovaj tranzit kroz Vagu u prethodnom periodu i naučili da balansirate, sada ćete svoj stečeni novac moći pametno da ulažete dalje.

 U drugoj polovini oktobra mnogima od vas moguće je  potpisivanje novog ugovora koji uključuje i veću zaradu. Imaćete punu podršku nadređenih, posebno ukoliko je reč o Vodoliji ili Jarcu.  

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte OVDE!

Vodolija

Poslu uglavnom pristupate sa lakoćom, a u prethodnom periodu mogli ste doživeti veliki uspeh, posebno ukoliko se bavite kreativnim poslovima.

 Početkom oktobra, tranzit Venere  i Merkura kroz znak Škorpije i vašeg polja karijere, učiniće da većinu posla odradite detaljno, besprekorno i sa velikom ambicijom, posebno ukoliko se bavite administracijom ili posao obavljate preko kompjutera. 

Sredina oktobra i aspekti Venere i Neptuna  iz vašeg polja finansija označiće početak perioda u kojem će vaš fokus biti, pre svega, na stabilizaciji poslovnog segmenta, ali i na velikoj zaradi. 

Mars iz znaka nestabilne  Vage tokom oktobra može vam doneti prekid nekih saradnji sa Strelcem ili Škorpijom. Ovo će se pokazati kao idealan potez, jer vam ubrzo sledi lepa promena i nova saradnja.

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte OVDE!

Ribe

Početak oktobra  najavljuje tenziju, posebno u partnerskim poslovnim varijantama, jer će verovatno vaši partneri ili saradnici pogrešno shvatiti vaše želje i poslovne poteze, a mogući su i sukobi interesa ili sporovi oko zajedničkih finansija!

 Dobre vesti su da vas od 6. decembra očekuje bolja energija, a konflikti među saradnicima ili sa nadređenima će splasnuti, iako ćete i dalje biti veoma direktni u komunikaciji. Izuzetno povoljan period za sve Ribe koji se bave umetnošću  ali i finansijama, rizičnim poslovima. 

Inspiracije vam neće manjkati.

Bilo bi dobro da, ukoliko radite timski, obratite pažnju od 10. do 13. oktobra  na moguće pogrešne informacije od strane kolega ili saradnika, a tada bi trebalo da budete na oprezu i kada je reč o potpisivanju važnih ugovora, ali i  u vezi sa finansijskim ulaganjima. Finansijska situacija biće mnogo povoljnija u periodu od 17. do 28. oktobra.

U tom periodu izvesna je i veoma dobra prilika za rad u inostranstvu, ili saradnju sa strancima, ali i neko ključno rešavanje pitanja edukacije. 

Još zanimljivih informacija o RIBI, pročitajte OVDE!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.