Veliki poslovni horoskop za NOVEMBAR 2019.

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica, Instagram: @astro___alex ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

OVAN

Za većinu Ovnova na poslovnom planu novembar mesec biće veoma plodonosan. Do 20. novembra retro Merkur može vam pomutiti neke planove i uneti svađu u kolektiv, ili sukobe sa kolegama sa kojima već duže vreme ne možete da nađete zajednički jezik. 

U prvoj polovini meseca ne bi trebalo da dogovarate neke važne i velike poslovne projekte ili da potpisujete značajne ugovore i transakcije većih suma. Pun mesec 12. novembra  može doneti dobru saradnju sa ženama ili doneti odlično poslovno partnerstvo sa Vagom, Škorpijom ili Ovnom. 

Mars vladar vašeg znaka praviće odlične aspekte sa Jupiterom  iz vašeg astrološkog polja učenja, putovanja, pa će period od 16. do 26. novembra za većinu Ovnova koji očekuju poslovnu saradnju sa inostranstvom, ali i velika priznanja u javnosti biti sudbinski plodonosni. Pripadnici ovog znaka, koji se bave edukacijom, ali i poslovima koji izuskuju putovanja, ili online komunikaciju mogu očekivati napredovanje. 

Još zanimljivih informacija o OVNU, pročitajte OVDE!!!

BIK

Početkom meseca, već oko 2. novembra vladar vašeg znaka, Venera, prelazi  iz astrološkog polja partnerstva u polje finansija, ulaganja ali i troškova. Bikovima ova energija može doneti neki novi ugovor, ili  ponudu za partnerski posao sa Devicom, Bikom ili Jarcem ali uz dosta ulaganja. 

Ipak, do 20. novembra savetuje se da dobro obratite pažnju, posebno kod potpisivanja važnih ugovora,  papirologije i administrativnih poslova, jer retrogradni Merkur može praviti zavrzlame .

Do 15. novembra bi trebalo da obratite pažnju na odnose sa autoritetima i uopšte sa osobama na poziciji, jer su moguća nerazumevanja sredinom meseca.

 Finansijski dobici i uspeh u timskom radu su izvesni, a moguće su i poslovne ponude preko Lava ili Vodolije u periodu od 7. do 20. novembra. Obavezno ih prihavtite, posebno ukoliko se odnose na odlazak u inostranstvo, ili rad u inostranoj kompaniji. 

Još zanimljivih informacija o BIKU, pročitajte OVDE!!!

BLIZANCI

Početkom novembra planeta finansija, Venera, prelazi u vašu kuću partnerstva i javnosti, što može doneti pozitivnu energiju preko partnera, možda njegovu pomoć u poslu, ili novac. 

Retrogradni Merkur do 20. novembra mnogim Blizancima  može usporiti neku poslovnu saradnju ili izvršavanje nekog važnog poslovnog cilja.

 Dobro proverite sve ugovore koje potpisujete, kao i sve detelje koje se dogovorite sa vašim poslovnim partnerima posebno ukoliko je reč o Škorpiji ili Jarcu.

Pod uticajem Venere u pozitivnom aspektu sa Jupiterom  iz vašeg polja javnosti i Marsa iz polja kreativnosti koji će praviti odlične aspekte od 17. do 25. Novembra očekujte uspeh na polju finansija.

 Ovo će biti ključni period za vašu karijeru: moguća su napredovanja, ali i nove poslovne ponude koje bi  trebalo da prihvatite.

 Nakon 27. Novembra Venera ulazi u vaše astrološko polje ulaganja i finansija, što donosi stabilnost na tom planu. 

Još zanimljivih informacija i BLIZANCIMA, pročitajte OVDE!!!

RAK

Za većinu Rakova novembar će biti jedan od najboljih meseci u 2019. kada je posao u pitanju. S vremena na vreme tokom retro hoda Merkura može se osetiti  tenzična komunikacija, ona će trajati u intervalima, ali u svoj toj nervozi desiće se i veoma pozitivne prilike. 

Do punog Meseca 12. novembra trebalo bi da regulišete važno administrativno pitanje. 

Period od 16. do 24. novembra veoma povoljno utiče i na vas, kada će pozitivni aspekti Venere i Jupitera doneti odličnu poslovnu priliku i dobru zaradu, ali će se u ovom periodu zahtevati i malo taktičnija komunikacija.

 Ipak, sredinom meseca stiže rešenje mnogih problema.

Nakon 20. novembra  Merkur kreće konačno napred, pa će se komunikacija sa poslovnim saradnicima popraviti, a tada ćete moći da realizujete neki svoj poslovni plan koji duže vreme odlažete. Venera će ulaskom u vaše polje javnosti doneti novu energiju, novu saradnju, ali i velike poslovne prilike, kao i poboljšanje finansijske situacije.

Nakon 24. novembra  moguće da ćete dobiti veoma zanimljivu poslovnu ponudu od Blizanaca koja će u prvi mah delovati veoma rizično, ali će vam se rizik isplati. Samo napred.

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte OVDE!!!

LAV

Početkom novembra, tačnije oko 2. novembra, Venera menja znak i ulaskom u  vaše polje kreativnosti, zabave, sreće i timskog rada može Lavovima doneti nove poslovne projekte, ali i  proširenje posla. 

Kad su posao i finansije u pitanju, većinu Lavova očekuje veoma plodonosan mesec pod uticajem Venere i planete sreće, Jupitera, iz vašeg astrološkog polja posla.

Ipak ono što je evidentno jeste da ćete bar do 20. novembra imati konstantne sitnije troškove, i neku vrstu nervoze oko para. 

 Moguće da će vam se desiti novo poslovno poznanstvo i saradnja sa ženskim osobama u znaku Device, Vage ili Bika, ali i veoma dobra zarada u periodu od 17. do 27. novembra. Ipak, zbog Merkura koji je retrogradan, a tranzitira vašom astrološkom svakodnevnicom, bilo bi dobro da  Lavovi koji se bave ovakvom vrstom posla obrate pažnju u komunikaciji i dogovorima sa klijentima.

Krajem meseca Venera prelazi u znak Jarca, pa je moguće i dvoumljenje između dva posla ili uvećanje obima posla.

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte OVDE!!!

DEVICA

Većina Devica  na poslovnom planu već početkom meseca biće fokusirana na inostranstvo ili saradnju sa strancima, a moguć je poslovni put. Aspekti Venere iz astrološkog polja putovanja, komunikacije i novih ugovora, učiniće da se uglavnom fokusirate, od 14. novembra  na poslove vezane za komunikaciju, inostranstvo, ali i da neke poslove obavljate od kuće. 

Vrlo je moguće da će većina Devica  u periodu od 7. do 20. novembra doneti veoma važnu poslovnu odluku, pa čak i prekinuti neke saradnje koje vam više ne odgovaraju. 

Vi, pre svega, cenite slobodu pa ćete iskoristiti ovaj period da otpočnete sopstveni biznis ili radite poslove koji ne zahtevaju puno radno vreme.

Još zanimljivih informacija o DEVICI, pročitajte OVDE!!!

VAGA

Početkom novembra Vage mogu razmišljati o prekidu neke saradnje ili poslovnog partnerstva, pod uticajem napetih aspekata Venere i Urana. Ipak, dobro razmislite i sačekajte period posle 15. novembra  za neke krupnije poslovne odluke, kada će Venera krenuti u pozitivne aspekte a nakon 21. i Merkur konačno krenuti napred.

Pod uticajem Sunca iz njihovog astrološkog polja dobre zarade i sticanja u periodu od 8. do 17. novembra većina Vaga imaće priliku da reši problem sa nekim pozajmicama ili dugovima, ukoliko ih imaju, ali i da zarade mnogo više nego što su planirale.

 Ovog puta morate da rizikujete, ali će se rizik isplatiti. Jupiter u svom zamahu kroz vaše polje putovanja i kontakta sa strancima, nakon 20. novembra donosi veliku šansu, ali i konačno razrešenje za neke vaše ideje vezane za poslovni put i rad sa strancima. 

Ujedno nekim Vagama aktiviraće i posao od kuće. Vi volite konfor a uz dobru organizaciju uspeh je zagarantovan. 

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročitajte OVDE!!!

ŠKORPIJA 

Škorpije će  pod uticajem Jupitera iz polja finansija tokom Novembra  biće osigurane i veoma zadovoljne na tom polju! U novembru  će Jupiter praviti posebno dobre aspekte i doneti vam odličnu zaradu!

 Ulagaćete pametno, a razmišljaćete i o  pozajmici ili ulasku u kredit. Samo napred, sve će vam se isplatiti. Ipak, kada su u pitanju važni ugovori, sačekajte 21. novembar da merkur krene napred. 

 Moguće je da će se u periodu od 15. novembra  pojaviti prilika za proširenje posla i za bolju zaradu preko Lava, Blizanca ili Raka, a mnoge Vage razmišljaće o ulaganju u sopstveni biznis. 

Od vas će se sredinom novembra očekivati više zalaganja i discipline, a svo strpljenje i trud će vam se trostruko vratiti. Očekujte povratak nekih starih klijenata ili saradnika.

 Oko 27. Novembra  moguće je i napredovanje, ali i sklapanje neke saradnje na duže!

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJI, pročitajte OVDE!!!

STRELAC

Prelazak  planete novca Venere u vaš znak od 2. novembra većini Strelčeva  donosi iznenadni priliv novca, ali i mogućnost velike zarade uz rizične poslove, odnosno preko ulaganja.

 Pod uticajem punog meseca iz vašeg astrološkog polja posla i obaveza oko 12. novembra pristajete na saradnju koju vam nudi jedna Vaga ili Škorpija.

Ovo će zahtevati i promene, ili otkaz na postojećem poslu, a uz dobru organizaciju moguće je da ćete uspeti da obavljate i dva posla. 

Venera, Jupiter i Mars praviće odlične aspekte od 14. do 24. novembra na vaše polje posla i karijere i ove savršene aspekte trebalo bi da iskoristite da učvrstite neke poslovne temelje, uspostavite odličnu saradnju sa osobama od autoriteta, ali i da zaradite što više novca od onoga što volite.

 Moguće je da će vam se javiti neke nove ideje, pa i mogućnost proširenja biznisa u tom periodu. 27. novembra Venera prelazi u znak Jarca, pa će vam finansijska situacija biti odlična, posebno Strelčevima, na položaju ili onima koji se bave luksuzom ili javnim poslom.

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte ovde!!!

JARAC

Tokom novembra Mars, iz vaše kuće karijere, zajedno sa Jupiterom doneće vam mogućnost napredovanja, ali i još opušteniji pristup poslu. Napravićete prave poslovne planove i red u vašem poslovnom okruženju.

 Samo istinsko zalaganje i ozbiljan rad će vam se isplatiti u periodu do 14. novembra. Venera i Jupiter podržani od Marsa u periodu od 16. do 25. novembra usmeriće vas na javnost i timski rad. 

Većina Jarčeva imaće velikog uspeha preko prijatelja i preporuke osobe u znaku Škorpije ili Riba.

 Krajem novembra  i u periodu od 27. Venera prelazi u vaš  znak i donosi još bolju situaciju i zaradu na možda teži, ali sigurniji način, ukoliko ste u prvoj polovini meseca organizovali svoje obaveze i napravili jasan poslovni plan.

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte OVDE!!!

VODOLIJA

Vladar vašeg znaka, Uran biće u nepovoljnom kretanju i aspektima početkom meseca novembra. Ovo može doneti nerealne ciljeve ili želje do 5. novembra, ali ovo nije razlog za brigu samo podstrek da se još više potrudite kada je posao u pitanju. 

Mars iz kuće putovanja i inostranstva u dobrom, aspektu sa Venerom može doneti i to da započnete veoma veliki projekat, ili počnete da radite posao iz snova.

Uspeh će se desiti svim Vodolijama  koji se bave umetnošću, estetikom ali i rade sa inostranstvom, ili u stranoj kompaniji. Ostali bi u periodu od 10. do 22. novembra trebali posebno da obrate pažnju sa kim sarađuju i da ne dozvole da dođe do obmana.

Krajem meseca situacija sa finansijama se popravlja, ali su moguće pogrešne poslovne odluke i potezi, pa ukoliko planirate otkaz ili promenu posla učinite to do 20. novembra.

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte OVDE!!!

RIBE

Ribe pod uticajem  njihovog drugog vladara, Jupitera, planete optimizma,  tokom novembra  biće osigurane i veoma zadovoljne na polju finansija! U novembru  će i Venera praviti posebno dobre aspekte i doneti vam odličnu zaradu!

Ulagaćete pametno, a razmišljaćete i o pozajmici ili ulasku u kredit. Samo napred, sve će vam se isplatiti. Moguće je da će se u periodu od 3. do 16. novembra  pojaviti prilika za proširenje posla i za bolju zaradu preko Lava, Blizanca ili Raka, a mnoge Ribe razmišljaće o ulaganju u sopstveni biznis.

Od vas će se sredinom januara očekivati više zalaganja i discipline, a svo strpljenje i trud će vam se trostruko vratiti. 

Očekujte povratak nekih starih klijenata ili saradnika. Oko 19. novembra  moguće je i napredovanje, ali i sklapanje neke saradnje na duže!

Još zanimljivih informacija o RIBI, pročitajte OVDE!!!

Astrolog Aleksandra Grujić

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.