Veliki poslovni horoskop za DECEMBAR 2019.

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica, Instagram: @astro___alex ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

OVAN

Ovnovi će u decembru biti spremniji nego ikad da stignu do uspeha i dobre finansijske situacije. 

Jupiter iz znaka Jarca bi vam mogao doneti velike porive za štednjom, ali i porast ambicije. Apetiti će vam rasti, ali vaša finansijska situacija će biti na zavidnom nivou. 

Mesec počinje stabilno, a Venera, Saturn, Jupiter i Pluton, iz vašeg polja karijere u periodu od 3. do 18. decembra doneće vam napredovanje i višu poslovnu poziciju.

Ipak, zarad ovog uspeha moraćete da se odreknete nekih privatnih zadovoljstava i uložite malo više napora. Dobićete povišicu, a pred pun Mesec oko 12. decembra i inspiraciju za nova ulaganja. 

Od 20. decembra savetuje vam se da obratite pažnju u šta ulažete i kome pozajmljujete novac. Moguće je da će vas novogodišnja euforija maksimalno spičiti, pa vam neki planovi odu u potpuno pogrešnom smeru. 

BIK

Bikovi ulaze u mirniju, stabilniju i mnogo uspešniju fazu po pitanju posla. Sva ulaganja iz prethodnog perioda ali i godina uopšte dolaze na naplatu. Vaš trud, rad i kontinuitet konačno će se vrednovati na pravi način. 

U periodu od 3. do 12. decembra Venera, vladar vašeg znaka, u dobrom odnosu sa Jupiterom najaviće povišicu i finansijsku stabilnost. Neke stvari ili velike poslovne zadatke prepustićete drugima, a teret skinuti sa sebe. 

Moguće je da ćete razmišljati i o partnerskim poslu i ukoliko Jarac, Škorpija ili Devica žele da rade sa vama, prihvatite ovu ponudu obe ručke. Vreme je za krupne korake, a nebo namešta sve tako da ih sada i preduzmete. 

Sredina meseca donosi troškove  od 16. do 20. moguća i neka pogrešna procena ili potez. 

Krajem decembra aspekti će biti takvi da ćete se pretežno usmeriti na vaš uspeh, otvaraju se potpuno novi poslovi, ali su mogući i sukobi sa autoritetima, pa nervozu ostavite po strani. 

BLIZANCI

Blizanci će pod uticajem planete sreće, Jupitera, iz njihovog astrološkog polja ulaganja, tuđeg novca u decembru mesecu  biti na dobrom poslovnom putu, a u više navrata imaće odlične poslovne prilike. 

 Uticaj i dobar aspekt Marsa i Saturna tokom prve polovine decembra donose vam  mogućnost napredovanja, ali i više odgovornosti. Ukoliko prihvatite nova pravila, bićete lepo nagrađeni. 

 Mnogi Blizanci vratiće se nekim starim poslovima ali i saradnji sa Devicom, Vodolijom ili Jarcem.

 Uspeh oko Punog Meseca Blizancima dolaziti kroz saradnju sa inostranstvom, ali i poslove vezane za putovanja, edukaciju ili rad po projektu. Saturn će vas tokom većeg dela decembra učiti o štednji i pametnom ulaganju, ali će finansijska situacija biti stabilna.

Pred kraj decembra  moguće je da ćete ulaziti u veće troškove i pozajmice, a poseban oprez sa ulaganjima se savetuje oko 23. decembra.

RAK

Rakovi će već početkom Decembra osetiti velike promene, od strane Saturna, imaćete zadatak da naučite  da budu bolji timski igrači, ali i da zazuzmete jasan stav u svojim poslovnim ciljevima.

 Početak meseca od 3. decembra doneće vam uspeh preko osoba na položaju, bolji odnos sa nadređenima, ali i mogućnost velikog napredovanja preko saradnika iz prošlosti.

Venera  i Jupiter u konjukciji daće vam veliki entuzijazam i optimizam, pa ukoliko imate sopstveni biznis do 20. decembra biste mogli da otpočnete veliki projekat.

Svim Rakovima koji se bave kreativnim, ili poslovima vezanim za zabavu i javnost decembar mesec će  biti jedan od najuspešnijih. 

Venerin tranzit od 21. iskoristite da rešite pitanje nekih dugova ili pozajmica, ili da pokrenete neku poslovnu ideju koju već dugo odlažete. U Novu Godinu ulazite potpuno rasterećeni.

LAV

Za Lavove, kada je o poslu reč, uglavnom nema zime jer su izuzetno vredni, ali kada je reč o decembru , možete  očekivati veliki poslovni uspeh.

 Stres ili nesigurnost koji ste na poslovnom planu pretrpeli tokom većine jeseni, sada će se pokazati kao period testiranja za vas. Napor koji ste uložili će se već početkom decembra od 3. do 17. izuzetno isplatiti. 

Venera iz upornog Jarca u decembru će praviti lepe aspekte sa vašim astrološkim poljem komunikacije i putovanja, pa je moguć veoma važan dogovor ali i potpisivanje ugovora.

Merkur donosi dobre odnose i komunikaciju sa inostranstvom, a oprez se savetuje ukoliko ulazite u nov partnerski posao, ili saradnju sa Blizancima, Vodolijom ili Strelcem. Njihov entuzijazam je predivan, ali vi u poslu, pre svega, cenite preduzimljivost.

 Mnoge vredne Lavove  očekuju i javna priznanja.

DEVICA

Device mogu da odahnu jer će planeta sreće  Jupiter  preći u znak stabilnog Jarca i u decembru mesecu  će uvesti red na svim poljima pa i u poslovnom segmentu koji njima prija.

 Decembar  počinje konjukcijom Venere i Jupitera  iz njihovog polja inostranstva, putovanja i učenja, a uspeh i prosperitet dolaze preko stranaca, ali i poslova vezanih za edukaciju, pravo ili ekonomiju. 

Decembar  će biti idealan mesec i da otpočnete nov biznis i ulaganje koje se može učiniti rizičnim. Finansijska situacija će biti veoma stabilna tokom čitavog meseca , a pred pun mesec moguće su povišice i uvećane zarade. 

U periodu od 20. decembra, kada Venera udje u vašu kuću posla i obaveza , trebalo bi obratiti pažnju na to da iako vam se možda neće preterano raditi iskoristite fantastične prilike i promenite ili posao, ili način rada. 

VAGA

Vage vole uspeh i priznanja više nego bilo šta na svetu. U decembru imaće dosta šansi da pokažu svoje potencijale. Mars već neko vreme tranzitira  vašim poljem finansija i doneće vam veću odgovornost, mogućnost napredovanja, ali će vas naterati da promenite svoj pristup poslu. 

Mnogim Vagama dosadiće neka poslovna priča ili okruženje, pa je moguće da će se tokom prve polovine decembra odlučiti na promenu posla iako nikako nije momenat za veće promene. 

 Sredinom decembra oko Punog Meseca 12. imaćete priliku da preko veoma bliske osobe ili člana porodice ostvarite neki poslovni uspeh ili otpočenete nov posao.

ŠKORPIJA

Prethodnih  mesec dana vaš fokus bio je na međuljudskim odnosima, a zahvaljujući  Veneri iz kuće finansija bili ste u većem delu meseca miljenice zvezda.

U decembru Mars u dobrom odnosu sa Jupiterom, vašim poljem komunikacije, doneće vam uspeh u svemu u šta uložite, ali vas u nekim momentima i naučiti nove lekcije o zaradi i ulaganjima. Već izmedju 6. do 16. decembra, neki vaši poslovni planovi će se realizovati, ali moguće je da stvari neće ići baš kao što ste planirali.

Venera  i Jupiter u dobrom međusobnom odnosu početkom meseca donose vam veliki finansijski uspeh, ali i veliki poriv za sređivanjem finansijske situacije. Saturn iz trećeg polja, polja komunikacije do 15.decembra će vas držati na oprezu kada su u pitanju nove poslovne saradnje, dogovori i ugovori.

 Od sredine decembra mogli biste rešiti pitanje nekog duga ili pozajmice, a nakon 20. možda aktivirati i pitanje nekretnine. 

STRELAC

Drage Strelčevi, u poslovnom smislu dolazi vaših pet minuta. Mars i Saturn iz vaše kuće finansija u dobrom aspektu, doneće vam pojačanu ambiciju, ali i takmičarski duh.

 Moguće je da ćete se služiti i svojim šarmom da biste došli do uspeha, ali svakako dobijate zasluženo. Bićete pravi magnet za novac, a moguće je i da ćete doživeti uspeh preko saradnika iz prošlosti ili starije osobe u znaku Jarca, Vodolije ili Riba.

Od 4. do 19. decembra Merkur  iz vašeg znaka doneće vam iskušenja u poslovnom, ali i finansijskom smislu. Skloni rizicima u ovom periodu imaćete pojačani poriv za ilegalnim radnjama, ili poslovima u tajnosti. Bićete optimistični, ali sa nerealnim očekivanjima.

Pazite kome pozajmljujete novac u ovom periodu. Nakon 20. decembra  biće bolja situacija i laganiji pristup poslu. Uspeh dolazi kroz kreativne poslove, a period pole Nove Godine će biti idealan period da otpočnete svoj biznis.

JARAC

Jarčevima se većina misli  vrti oko posla i uspeha, a u decembru  ostvariće svoje najlepše poslovne želje.

 Iako surovo realni, od 3. decembra probudićete veliki optimizam kod sebe. Venera i Jupiter u dobrom odnosu iz vašeg prvog astrološkog polja donose odlučnost po pitanju neke poslovne ponude od Škorpije ili Device. Mars iz znaka Škorpije probudiće u vama dobro poznatu tvrdoglavost, ali i želju za uspehom.

Početkom meseca moguće je potpisivanje važnog ugovora, a većina Jarčeva koji rade u oblasti finansija, bave se ozbiljnim i odgovornim poslovima, period do proleća donosi veliki procvat. 

Oko Punog Meseca 12. decembra i u periodu do sredine decembra, moguće je da ćete lakše ulaziti u finansijski rizik, ali i rizične poslove ili saradnje. Obratite pažnju u ovom periodu kakve ugovore potpisujete. Oko 23. decembra Venera  vam donosi mogućnost lepe partnerske saradnje sa Rakom, Lavom ili Devicom, ali i pohvale od strane saradnika i nadređenih.

VODOLIJA

Iako energetski veoma jak mesec, mnoge Vodolije delovaće uspavano do 15. decembra. Skup planeta u vašoj kući podsvesti učiniće da se povučete, sumirate šta ste sve uradili tokom godine i napravite nove planove. 

Ipak Mars iz vaše kuće karijere najavljuje finansijsku stabilnost. Uspeh će naročito osetiti Vodolije  koji rade u većim firmama, u oblastima prava ili ekonomije ili se bave administrativnim poslovima.

 Pun Mesec oko 12. decembra će doneti izazove kada su u pitanju troškovi ili ulaganja, ali i poslovi sa inostranstvom.

 Mnoge Vodolije  će baš u ovom periodu poželeti da otpočnu svoj biznis, ali kada je reč o ulaganjima moraće dobro da razmisle.

Period od 20. i ulazak Venere u vaš znak doneće vam finansijski procvat, ali i moguća tumbanja, promene posla, želju za oslobađanjem od poslova koji vas ne ispunjavaju. 

RIBE

Ribe čeka uzbudljiv mesec na polju emocija, ali i na polju finansija. Jupiter vas je prethodnih  godinu dana učio kako da ojačate svoju ličnost, ali i kako da se predstavite u što boljem svetlu drugima. 

Sada, kada bude prešao u vaše polje karijere i teškog rada i polje timskog rada, doneće s vremena na vreme stabilnost na tom polju, ali i nove načine za zaradu.

 U ovom Jupiterovom procesu moguće je da ćete otpočeti nove poslove i završiti neke saradnje ili dati otkaz, a sve za vaše najviše dobro. 

Početak decembra donosi stabilnost i uspeh u tajnim poslovima. Mars iz vaše kuće učenja i inostranstva otvara nove mogućnosti, uspeh kroz edukacije i poslove sa strancima. Moguće je da ćete od Ovna, Blizanca ili Vodolije dobiti veoma vrednu poslovnu ponudu, ali i mogućnost napredovanja. 

Period oko Punog Meseca 12. decembra većini Riba doneće nedoumice između dva posla, ili oko saradnika, ali  im se nude sjajna rešenja – posebno ukoliko rade poslove sa strancima, bave se luksuzom ili javnim poslom. 

Posle 20. imaćete potrebu za povlačenjem i odmaranjem.

Astrolog Aleksandra Grujić

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.