Veliki mesečni horoskop za MAJ 2020.

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica, Instagram: @astro___alex ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

Ovan

Tokom maja, vladar vašeg znaka, Mars delovaće dvojako! Za sve Ovnove ovo je mesec oslobađanja, ali i odmaranje nakon višemesečne “torture”. Do 14. maja boravi u vašoj astrološkoj kući iznenađenja, druženja i timskog rada. Bićete maksimalno usmereni na ljude i situaciju oko sebe. Trudite se da svima ugodite i da briljirate na svim poljima  što može da vas umori. 

Na poslovnom planu ujedno imate neverovatno ideje, a pod uticajem dobrog odnosa Venere i Marsa očekujte fantastičnu priliku, a možda i dve u periodu od 5. do 13. maja. Preko prijatelja ili dugogodišnjeg saradnika ulazite u sasvim novu poslovnu priču. Odličan period za sve Ovnove koji se bave poslovima vezanim za medije, komunikacije, IT, marketing. 

Emotivno očekujte buran početak meseca, posebno ukoliko ste u vezi ili braku, moguća je pojačana ljubomora i naleti strasti oko punog Meseca 7. maja.

Slobodni Ovnovi u prvoj polovini meseca mogli bi da klikni sa osobom koju poznaju preko prijatelja, ili  koju su do skoro smatrali kolegom ili prijateljem. 

Zauzeti Ovnovi imaće burne momente  do sredine  meseca. Ljubomora i stresovi.

U drugoj polovini meseca sve kreće laganije, imaćete potrebu da se povučete na svim poljima. Mnogo ste uložili u svaki segment vašeg života i krajnje je vreme da uživate i odmorite. Emotivno, bićete skloni tajnim i nedefinisanim odnosima. 

Još zanimljivih informacija o OVNU, pročitajte OVDE!!!

Bik

Vladar vašeg znaka, Venera tokom maja boravi u dvojnom, veselom znaku Blizanaca, u vašoj astrološkoj kući finansija i zarade, pa očekujte odličnu  finansijsku situaciju, nove poslovne prilike, mogućnost 2 projekta, ili novi izvor zarade. Preko saradnje sa ženama sada možete da prosperirate. 

 Vladar vašeg  znaka, dakle Venera i njena pozicija su uvek  najvažnija a imaćemo vrlo interesantno dešavanja kada je Venera u pitanju tokom maja meseca. 

Ona će čitav maj mesec biti u  napetom aspektu sa planetom Neptun iz vaše astrološke kuće druženja, prijateljstva javnih dešavanja negde i timskog rada, ona je u vašoj astrološkoj kući primanja finansija i  kada to spojimo negde Bikovi bi mogli pogrešno usmeriti  svoju finansijsku situaciju, ili mogu da se dese neki problemi  tehničke prirode, koji će vam praviti  disbalans na poslu. Upravo je taj segment posla i finansije izazovniji u maju mesecu za sve bikove, pa se mogu  javiti i određene brige za finansije posebno kada Venera krene retrogradno 13. maja.

Period od 13. maja do 25. juna većini Bikova donosi zaista ogroman fokus na finansije i vi ćete se truditi da rešite vašu finansijsku situaciju.

Ono što je interesantno je da je sada Venera u dvojnom  znaku i ovo  znači da se možda i pored vaše primarne opcije za zaradu nudi još jedna opcija, još jedan posao. 

Maximalno iskoristite u ovom Venerinom periodu fantastičan aspekt negde početkom maja sa Marsom iz vaše astrološke kuće posla i uspeha. Super pozicija za nešto poslovno novo, i trebalo bi je prihvatiti. Ovo se najviše odnosi na Bikovu u podznaku. Nemojte se držati za stari sistem. 

Kada su emotivni odnosi u pitanju biće ovo mesec izazova. 

Venera iz astrološke kuće sticanja učiniće da se bikovi malo udalje od partnera, tačnije da se više usmere na posao nego na emotivan život. Može da se dese i želja da nekako pobegnete iz odnosa. 

Još zanimljivih informacija o BIKU, pročitajte OVDE!!!

 Blizanci 

Izlaze iz jedne mučne faze za njih tačnije, već su u aprilu mesecu negde izašli, odakle kreće jedan novi, poiztivniji period. Situacija iz aprila nastavlja se i biće  mnogo dešavanja, mnogo aspekata, mnogo prilika i promena tako da Blizanci, neće vam biti dosadno. Planete obećavaju uzbuđenja, a to je najvažnije za Blizance jer vas  monotonija ubija.

Svakako ono što je izuzetno važno za Blizance jeste kretanje njihovog vladara Merkura. Merkur će do 11. maja boraviti u znaku Bika u vašoj astrološkoj kući podsvesti, snova, sećanja, intuicije, tajni pa ćete vi biti  malo tajnovitiji nego inače. Ulazak Merkura u vaš znak od sredine meseca i Blizanci se potpuno okreću javnosti i biće mnogo otvoreniji. Nećete više toliko kalkulisati u komunikaciji. 

Biće lepih prilika, kada su emotivni odnosi u pitanju, svakako da je najbitnija pozicija Venere, a ona će boraviti u  vašem znaku tokom čitavog maja i donosi  jedan lep osećaj na svim nivoima. Imaćete više šarma, više lepote, bolju komunikaciju i svakako da ćete biti mnogo umiljatiji. 

Venera će praviti i vrlo zanimljive aspekte početkom maja, dakle negde do 15. maja, sa Marsom iz znaka vodolije i ovaj aspekt većini Blizanaca donosi jednu opuštenost lepršavost, veću potrebu da se putuje, možda čak i planiranje nekih putovanja. Sve je to vrlo moguće, možda odlasci u druge gradove, ali definitivno da će Blizanci imati mnogo više energije, poleta da će biti onako srećni i ispunjeni. 

Slobodni Blizanci biće vrlo otvoreni za nova poznanstva, a u sportskim krugovima, ili mestima za rekreaciju, moguća su fantastična poznanstva. 

Zauzeti Blizanci nakon 15. maja mogli bi upadati u razne igrice sa partnerom, nepoverenje, prevare i tajne veze. 

Još zanimljivih informacija i BLIZANCIMA, pročitajte OVDE!!!

 Rak

 Za većinu  Rakova maj mesec biće pomalo i stresan s obzirom da vi volite više laganiji tempo. Do sredine meseca biće stresno i vrlo aktivno a od 14. maja kreće za većinu  Rakova mnogo bolji period. 

Mesec je i vladar vašeg znaka pa su i mesečeve promene za vas jako važne. 7. maja dešava se Pun Mesec iz vaše astrološke kuće ljubavi, kreativnost i dece, sreće i kuće svega onog što život čini lepim i radosni. Tokom Punog Meseca, Rakovi mogu osetiti nalet emocija, više emotivnosti.

Upravo u periodu oko Punog Meseca može se desiti i neka emotivna priča, koja će kulminirati oko Punog Meseca, koja je možda i zabranjena, sudbinska, ili je zauzeta osoba u pitanju. 

Ono što je svakako vrlo važno u maju mesecu jeste i pozicija Venere. Ona će biti  u blizancima u vašoj astrološkoj kući tajni, podsvesti, izolacije. 

Imaćete potrebu da se povučete, a Rakovi  koji su slobodni  mogu ući  i neke tajne veze. Nužno veza ne mora da bude fizička već  mogu da budu u pitanju i tajne komunikacije, tajni flert.

Nakon 14. maja kao  energije se u najpozitivnije smislu menjaju za sve Rakove. 

Mars, planeta koja inače najviše utiče na energetski vajb i  na tu globalnu emociju prelazi u znak Riba, vrlo blizak vodeni znak, i u vašu kuću putovanja, inostranstva, novih ideja, filozofija, religije učenja i istraživanja. Kada kažem putovanja naravno, ovo ne mora da se odnosi nužno na fizičko putovanje, iako su i ona vrlo moguće od 14. maja pa i čitav jun mesec. Kako  Mars  boravi u intuitivnom i religioznom znaku Riba moguće je i   duhovno putovanje. 

Vreme je  da se Rakovi  malo odmore. 

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte OVDE!!!

LAV

Za sve Lavove  biće ovo jedan intrigantan i uzbudljiv mesec, mnogo je planetarnih promena, dešavanja, aspekata, što će naravno i na vas posebno utisati. 

Vi ste neko ko je po prirodi vrlo euforičan, dramatični i sa te iste strane svi ovi planetarni aspekti mogu dovesti do promene raspoloženja i promena nekih životnih okolnosti. 

Kada su Lavovi  u pitanju, prvenstveno gledamo poziciju  Sunca  koje će do 21. maja boraviti  u vašoj astrološkoj kući uspeha, društvenog statusa i pronalaženja sebe. 

Ovo je i kuća  ambicije, autoriteta, pa će lavovi imati potrebu više da organizuju svoj život da budu i prema drugima malo strožiji u svom poslovnom segmentu. 

Imaćete veću  potrebu da više materijalizujete stvari, odnosno da zaradite malo više, pa mogu da se dese neka poboljšanja kad je vaša finansijska situacija u pitanju, posebno dok Merkur pored Sunca boravi u kući uspeha.  Do 11. maja najverovatnije da ćete imati prilike za neku bolju zaradu, bolji angažman i slično. 

Kada su emotivni odnosi u pitanju  pozicija Venere je najvažnija. Ono što je zanimljivo je to da će ona tokom čitavog  meseca boraviti u kući prijateljstva, druženja i timskih dešavanja.

S te strane Lavovi će biti poprilično okrenuti društvo i druženje imaće  potrebu da se više kreću  među ljudima da više budete sa ljudima i negde to može da zasmeta vašem  stalnom partneru. 

Ukoliko ste u braku ili vezi, može da se desi da vam malo zafali slobode i zaista ponašanje će vam biti poprilično nepredvidivo. 

 U vašem krugu prijatelja, posebno ukoliko ste slobodni vlada neka veoma jaka privlačnost i hemija. 

Planeta akcije, ali i planeta konflikata boravi u vašoj kući partnerstva, pa je negde moguće da će se partner ponašati neobično i da će biti malo zahtevniji nego inače ali i slobodniji. Ovo može biti  neka energija razdvajanja. 

Lavovi inače dobijaju jednu novu hrabrost od 14. maja, vezano za njihove emotivne odnosa.Pa može da se desi da se nakon tog datuma upustite u neku rizičnu vezu, što posebno važi za ženske pripadnice znaka, sa nekim ko je malo nepredvidiv. 

Dobar period za sve one koji planiraju potomstvo. 

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte OVDE!!!

DEVICA

 U vaš život ulazi malo uzbuđenja i  još malo akcije i dešavanja. Svi smo mi  višedimenzionalna bića, nismo samo fizička i materijalna, pa se razne akcije dešavaju  i na nivou podsvesti i na nivou duhovnosti. Kada su  važna dešavanja  u pitanju u slučaju Devica posmatra se pozicija  Merkura, vladara njihov znaka i njegovo kretanje. On će boraviti u vašoj astrološkoj kući putovanja, istraživanja, zajedno sa SUNCEM. Ovo  je ujedno i  kuća Boga, pa će sad Device biti poprilično zaštićene energetski i duhovno. 

Device su sposobne  da rade više stvari istovremeno. Pod uticajem Venere iz Blizanaca i vaše kuće karijere bićete dvojako usmerene  na vašu uspeh i  društveni status. 

Od 11. maja poboljšava se i vaša komunikacija sa nadređenim i saradnicima. Venera će praviti neke vrlo važne aspekte na dva posla, ili više poslova. 

Zaista ćete biti usmereni  na više strana i sve se to nekako odnosi na idealno izražavanje u javnosti, na društvene mreže, tehnologije, nove načine rada.

Venera će biti u veoma dobrim aspektima sa Marsom iz polja uspeha, početkom maja i ovo je fantastična prilika da izađete iz zone komfora.

Emotivni odnosi i ljubav će u prvoj polovini meseca biti u drugom planu, ali nakon 14. sav fokus se prebacuje na vaše polje partnerstva. 

Mars, planeta akcije i strasti, prelazi u znak intuitivnih i  mističnih Riba i kao takav u znaku Riba pojačava intuiciju, ali ume da bude i veoma nezgodan.

S obzirom da donosi energiju zbunjavanja, iluzija i tajni, ali i energiju velike i duboke emotivnosti, osetljivosti, ali i pojačane potrebe za porocima. Donosi i izazove i same Device mogu biti sklone da privlače takve partnere ali suštinski Mars od 14. maja donosi odlične aspekte i ne bi trebalo da da se dešava nešto što ne možete podneti i  što nije pod vašom kontrolom. 

Najverovatnije je da ćete se možda malo više opustiti možda biti emotivniji, osetljiviji, skloniji tajnama, ali nekako ćete plivati u tome. 

S obzirom da će Mars biti  super aspektovan sa Uranom, iz vaše kuće putovanja, može da se desi neko kraće putovanja sa partnerom, ili odlazak negde u prirodu na neki zanimljivi izleti.

Krajem meseca možda budete sa partnerom pričali o selidbi ili nekoj krupnijoj promeni.

Još zanimljivih informacija o DEVICI, pročitajte OVDE!!!

Vaga 

Za sve Vage sledi jedan veoma lep mesec, ali i mesec u  kom se oslobađate raznih ograničenja…

Energija oslobađanja krenula je u aprilu, a u Maju se nastavlja ali sada zaista dolazi do pravog oslobođenja od svih stega i blokada koje su vas umorile i mučile, jer popušta konjukcija Jupitera i Plutona iz vaše kuće svakodnevice i Vage daju sebi oduška u svakom smislu. 

Venera iz Blizanaca po elementu vam savršeno odgovara, dakle vazdušni element iz vaše astrološke kuće putovanja, istraživanja, duhovnosti novih učenja, pa će Vage imati potrebu da više saznaju da se više informišu, da se više kreću i promene svoj život. 

Mars iz vaše astrološke kuće kreativnosti, dece, ljubavi i sreće donosi  neku novu energiju na tom planu. 

Odličan aspekt vladara, vašeg znaka Venere i Marsa vas očekuje. Ove dve planetarne  pozicije učiniće da će Vage zaista biti srećne početkom maja i imaćete mnogo više slobode, kreativnosti, mnogo više prohodnosti. Ono što je najvažnije, Vage su zaista bile blokirane kao nijedan znak prethodnih par meseci, ili prethodnih godina. 

Vaša finansijska situacija se poboljšava, očekujte dobru zaradu i  finansijski  priliv, posebno oko Punog Meseca 7. maja.

Pozicija Venere i Marsa iz vazdušnih znakova svakako da vam donosi bolju komunikaciju, ali i potrebu da izađete iz okvira pa će mnoge Vage, posebno one slobodne, u ovom periodu možda upoznati nekog novog, možda čak i nekog iz njihovog radnog okruženja, nekog ko je udaljen, ali i nekog ko je vrlo interesantan, originalan i drugačiji, ali negde osoba koja traži mnogo slobode. Ukoliko ste spremni za jednu slobodnu vezu u kojoj niko nikog ne pritiska i gde je svako ono što jeste onda uživajte i prepustite sa svemu ovome. 

Ukoliko ste umetnici, ili se bavite bilo kojom vrstom ulepšavanja i kreativnosti očekujte veoma kvalitetan period. 

Moguće je da ćete se i pod uticajem Marsa iz sanjivih Riba ulenjiti nakon 15. maja.

Na emotivnom planu ova energija može vam doneti idealizaciju nekog odnosa, ljubav iz snova, ali i platonski emociju. 

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročitajte OVDE!!!

Škorpija

Maj mesec biće jedan od ključnih meseci i završetkaka nekih procesa. Početkom meseca dešava se Pun Mesec iz vašeg znaka, pa 7. maja očekujte bujicu emocija, mnogo više osetljivosti, ali i to da će jedan deo vaše ličnosti otići, tačnije da ćete doživeti jednu novu promenu i transformaciju. Možda neka shvatanja o sebi, shvatanja o životu, partnerstvu sada zaista promenite i zauvek se otarasiti nekih emocija. Pravo je vreme da to i uradite, posebno kad su u pitanju neke niže emocije, zavist, posesivnost preterani materijalizam, dakle vreme je da se oslobodite svega toga i da prestanete da brinete o nepotrebnim stvarima. 

Za sve Škorpije važna je i  pozicija Marsa, a on će tokom prve polovine meseca boraviti u vašoj astrološkoj kući svakodnevice, doma i porodice. Moguće je da ćete biti usmereni na sređivanje nekih stvari unutar vašeg doma, porodičnih odnosa, ali ćete i razmišljati o velikim promenama, možda selidbi i sl. 

Venera će pozitivno uticati na vašu finansijsku situaciju, ali će pojačati troškove. 

Biće ovo mesec  idealan za ulaganja upravo u nekretnine ili u neke trajnije materijalne stvari, ali i poslovno Venerina pozicija može da donese neki rizik i preko pozajmica i kredita. 

Prelazak Marsa u vašu kuću ljubavi, sreće i kreativnosti, doneće i više usmerenost na vaše emotivne odnose od 15. maja. Postajete intuitivni, osetljiviji, kada je izbor vaših partnera u pitanju. Mnoge Škorpije mogle bi da uplove u romantičnu, ali vrlo nedefinisanu vezu. 

Škorpije u vezama idelizovaće partnera i možda neće jasno videti njegove postupke, otvorite četvoro očiju. 

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJI, pročitajte OVDE!!!

Strelac

 U maju mesecu očekuje vas dobra, pozitivna energija mnogo lepih vesti, mnogo lepih dešavanja. 

Ako posmatramo poziciju Jupitera, vladara vašeg znaka, on će se čitave godine nalaziti u vašem segmentu materijalnog i finansija.. 

Iako ćete se u maju više nego inače usmeriti  na emotivne odnose i vaše partnere, bićete  i dalje poprilično usmereni na zaradu, finansije, uopšte na poslovni segment vašeg života, ali suštinski su takvi aspekti da će se tokom maja pokrenuti sve životne oblasti. Vi ste dosta rastrzani i rasplinuti na sve strane. 

Pozicija  Venere je uvek veoma važna kada su u pitanju ljubav i veze i ona će se aktivirati u vašoj  astrološkoj kući partnerstva, javnosti, ljubavi, odnosa balansa i harmonije. Strelčevi  će biti o prilično usmereni na svoje partnere. 

 Ukoliko ste u emotivnim vezama ili braku, dešavanja u partnerovom životu mogla bi da utiču na vas, tačnije nekako ćete biti više povodljivi.

Imaćete utisak da vaš partner određuje dešavanja, kretanja i slično, pa mogu da se dese neka zajednička kraća putovanja, a takođe imaćete mnogo bolju komunikaciju sa partnerom, mnogo opušteniju i lepršaviju. 

Ipak nekim Strelčevima mogu da se dese i razna dvoumljenje i dvojne veze, možda i neke paralelne kombinacije posebno onima koji su u nestabilnim odnosima, u periodu od 15. do 25. maja.

Mlad Mesec oko 22. maja doneće vam razmišljanje o braku ili pokretanje pitanja zjedničkog života. 

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte ovde!!!

Jarac

Vladar vašeg znaka, Saturn, trenutno je u znaku Vodolije, u vašoj drugoj astrološkoj kući i tu naglašava dodatno finansijski segment, usmerenost na materijalno.

Ako posmatramo poziciju brzih planeta koje najviše opisuju energiju meseca maja, posmatramo Veneru koja će boraviti tokom čitavog maja u vašoj astrološkoj kući posla. 

Ovo ukazuje na super poslovne odnose, prilike. Venera je odlično aspektovana početkom meseca donosi zaista odličnu priliku za zaradu, možda vraćanje starom poslu. Venera će tokom čitavog maja biti i u jednom izazovnom aspektu sa Neptunom iz vaše astrološke kuće komunikacije, informacija i ideja. 

Dešavaće se da Jarčevi dobijaju na bujnoj mašti, bićete  kreativniji nego inače, ali možda će vas remetiti očekivanja bliskih ljudi, ili tuđe mišljenje. Neke informacije koje budete dobijali ili neke administrativne blokade mogu vas opteretiti i skrenuti sa puta. 

Jarčevi će imati želju da se ispolje i da realizuju svoje zamisli i planove, ali možda su u nekom realnom životu i vezano za neka pravna pitanja blokirani. 

Vaš emotivni život biće aktivniji u prvoj polovini meseca, kada su mogući neki izaovniji momenti, veća želja za slobodom, ali i osećaj da radite stvari iz navike.

Oni u stabilnijim vezama razmišljaće o potomstvu.

Može da se desi da a obzirom na to koliko ćete biti fokusirani na posao, rizikujete i uđete u emotivni odnos sa osobom sa posla. Ovo je osoba koja je suprotna od svega onoga što vi inače smatrate idealnim, ipak zaintrigiraće vas njena duhovitost. 

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte OVDE!!!

VODOLIJA 

Prošli ste jedan prilično izazovan period  i za vaš ukus verovatno veoma dosadan. Maj mesec stiže da vam vrati vaš poznati borbeni duh, entuzijazam, veru u ljubav i pozitivu. 

Fokus će tokom maja uglavnom najviše biti na ljubavi, kreativnoj energiji, deci, ali i vašem ličnom uspehu. Bićete budniji nego ikad i rešeni da iskoristite fenomenalne prilike koje vam se budu pružale. 

Venera je u vašoj kući ljubavi i uživanja i  već na početku meseca desiće se lep aspekt sa Marsom iz vaše astrološke kuće ličnosti. Bićete mnogo otvoreniji za nova poznanstva i uživanje u životu, a ovo će se posebno pozitivno odraziti na slobodne Vodolije  

Poznanstvo sa osobom iz inostranstva doneće vam osećaj velike zaljubljenosti.  

Tokom sredine meseca u periodu od 10. do 15. pod uticajem Venere iz vaše kuće ljubavi i veza, bićete pretežno fokusirani na odnose i rešeni da neke od njih dovedete u red.  

Slobodnim Vodolijama ovo može doneti veliku ljubav sa veoma ekscentričnom i slobodoumnom osobom. 

Tokom maja bićete pretežno fokusirani na timski rad, a vrlo je moguće izvesno pristupanje nekom udruženju, ili uspeh preko prijateljstva. 

Nakon 15. maja Mars prelazi u misteriozni znak Riba pa ćete biti, na neki način veoma tajanstveni i skloni raznim malverzacijama. 

Mlad Mesec 23. maja i Venera u konjukciji doneće vam novu ljubav, ali i planiranje porodice zauzetim Vodolijama. Bićete kreativniji i inspirisaniji nego ikad i ovo će biti idealan mesec da iznesete vaše poslovne ideje pred kolege, ili nadređene. Finansijski procvat.  

Ovo je ujedno i povoljan momenat za pokretanje novih poslova, a kao rezultat napora zagarantovana odlična zarada i poslovni uspeh, posebno u poslovima vezanim za marketing i komunikacije. 

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte OVDE!!!

RIBE

Meseci iza vas bili su puni velikih iskušenj, kako nametnutih tako i vaših ličnih povlačenja. Mnoge Ribe su imale osećaj da se za sve moraju boriti duplo.

Ništa ne traje večno, a dobra vest je da će vam maj mesec doneti potpunu promenu i upravo ćete imati osećaj da je došlo vaših pet minuta.

Nalet pozitive osetićete u prvoj polovini meseca, kada će Neptun i Mesec, praviti fantastične aspekte sa Marsom iz kuće ljubavi, kreativnosti, dece i zabave. Zračićete i privlačiti sreću u vaš život.

Zauzetim Ribama oko Punog Meseca 7. maja  mogla bi se javiti želja za decom, ili nagoveštaj proširenja porodice, a slobodnim Ribama  velika ljubav. Zabavljajte se, flertujte  i  maštajte i na tako visokoj frekvenciji  privući ćete veoma značajnu osobu.  

Čitavog meseca, bićete usmereni na posao, a vaša finansijska situacija biće stabilna. Mars iz kuće izolacije i tajnj donosi potrebu da materijalizujete sve planove ali i da sakrijete neke projekte od očiju javnosti. 

Od 15. maja postajete pomalo neodlučni kada je ljubav u pitanju. 

Mars iz vašeg znaka učiniće vas maksimalno emotivnim, intuitivni, ali sklonim tajnama, porocima, lutanjina. U periodu od 15. do kraja meseca biće u lepom aspektu na vaše polje komunikacije, pa je moguće da ćete  sada moći da lakše izrazite svoje emocije rečima. 

Slobodnim Ribama ovaj aspekt  može se doneti  ljubav na putu ili online.

Konfuzni aspekt Marsa, Venere i Neptuna može doneti lošu komunikaciju sa partnerom i nerazumevanje. Imaćete utisak da vas neko laže, pa su moguća i razočarenja.Moguće je i da ćete se naći  između dve vatre, a ukoliko je reč o Blizancu, Raku ili Lavu, izaberite osobu koja vam može dati najviše slobode.  

Od 22. maja moguće je da  ćete napredovati, ali i dobiti povišicu. Neke od Riba razmišljaju o privatnom biznisu, radu od kuće ili još jednom poslu pored postojećeg. 

Još zanimljivih informacija o RIBI, pročitajte OVDE!!!

Astrolog Aleksandra Grujić

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.