Veliki ljubavni horoskop za SEPTEMBAR 2019.

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

OVAN

Septembar vam donosi otrežnjenje i spuštanje na zemlju, kada je vaš emotivni život u pitanju. Veliku dramu iz avgusta ostavljate iza  sebe i pravite jasne planove za definisanje nekih odnosa. 

Vrlo je moguće da će većina zauzetih Ovnova biti usmerena na posao, karijeru i obaveze i da će se partner osetiti zapostavljeno. Čekaju vas male krize od 7. do 14. ali i neka vrsta otrežnjenja.

Do 15.septembra bićete veoma skloni flertu na poslu. 

Vladar vašeg znaka Mars ceo mesec boravi u analitičnoj Devici i zadaje vam glavobolje, kada je ljubav u pitanju. Previše realnosti, a malo emocije! 

Ipak od 15. septembra bićete mnogo spremniji na kompromise, a mnogi zauzeti predstavnici znaka planiraju brak. 

Slobodni Ovnovi biće skloni vezama sa zauzetim osobama. Period od 20. do 28 .biće pun iznenađenja i šokova. Ne dajte okolini da vam diktira sta ćete i sa kim. 

Još zanimljivih informacija o OVNU, pročitajte OVDE!!!

BIK

Dojadila vam je avgustovska ludnica i euforija, željni ste mira i sigurnosti. Zasluženo, u septembru, odmorićete mozak od ljubavnih drama. Ulazite u mnogo mirniju ali i manje emotivnu fazu. 

S vremena na vreme, posebno izmedju 4.i 9. septembra moguća je i neka vrsta zahlađenja prema emotivnom partneru, ali i potreba da pobegnete od vaše realnosti i svakodnevnice. 

Nakon 15. septembra većina Bikova biće mnogo ispunjeniji i srećniji  a mnogi od vas spremniji i na velike korake. Neke tajne veze postaju javne.

 Mnogi Bikovi poželeće brak i decu. Krajem meseca slobodni pripadnici znaka ulaze u flert za zauzetim kolegom. Dugo niste osetili takvu hemiju,ali razmislite da li ste spremni na to da možda date i više slobode nego što smatrate potrebnom, ili budete povređeni. 

Još zanimljivih informacija o BIKU, pročitajte OVDE!!!

BLIZANCI

Tokom avgusta proživljavali ste velike emotivne vatromete, doživeli sudbinske obrte i dešavanja, a septembar donosi analizu svega što se desilo i svođenje računa. Bićete prilično usmereni na kuću i porodična dešavanja i neka situacija će vam preokupirati pažnju tako da biste mogli da zapostavite partnera. 

Slobodni Blizanci sreću se s svojom emotivnom prošlošću i negde pred pun mesec 14. septembra biće u dilemi u kom smeru da krenu. Nešto novo je na pomolu, pitanje je koliko ste spremni na rizik. 

Od 16.septembra potpuno se opuštate i puštate da vas život nosi tamo gde vam je srce. 

Venera i Merkur prelaze u vašu kuću ljubavi i donose uzbudljiva dešavanja, više kompromisa, flerta ali i seksa.

Zauzeti Blizanci procvetaće i razmišljaće o braku, veridbu ili proširenju porodice. 

Slobodni Blizanci krajem septembra ulaze u vezu sa zuzetom osobom i rizikuju svoju reputaciju, ali ovo je emocija koja će vas dugo držati i možda je sve vredno velike borbe. 

Još zanimljivih informacija i BLIZANCIMA, pročitajte OVDE!!!

RAK

Prijaće vam energija septembra i mir koji on donosi. Većina Rakova usmerava se na važne  poslovne obaveze i rešavanje bitnih administrativnih pitanja. Osetićete emotivno zahlađenje ali i neku vrstu distance sa partnerom. 

S jedne strane u periodu od 4. do 15. septembra moći ćete  realnije da sagledate situaciju u vašem odnosu ali i toga šta želite  od života uopšte. 

Nakon 15. septembra ulazite u fazu u kojoj ćete biti romantičniji i posvećeniji svom partneru. 

Probudiće se uspavane  emocije i poželećete mnogo više od vaše veze ili braka.

Slobodni Rakovi pomalo će se ulenjite i poželeti da uživaju u poznatom okruženju toplini doma i bliskih prijatelja. Nećete biti orni za izlaske, ali ćete zračiti tako dobrom energijom da je vrlo moguće da ćete privući nekog vrlo atraktivnog u blizini kuće, ili će se poznanstvo desiti preko člana porodice. 

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte OVDE!!!

LAV

Period iza vas je bio sve samo ne miran. Smena euforije, drame,optimizma i emotivnih kriza. Umorili ste se od svega i sada vam kao nagrada u septembru stiže hladan tuš. 

Početak meseca spušta vas na zemlju, vaš fokus se prebacuje sa ličnih i emotivnih dešavanja, na poslovna, karijeru, finansije i sticanje. Lavovi će do sredine meseca biti izuzetno usmereni na posao i karijeru, finansije će im biti glavna preokupacija.

Slobodni Lavovi ulaze u flert sa kolegom, ili osobom koju upoznaju preko posla. Ukoliko zagrebete dublje ispod površine videćete mnogo sličnosti sa ovom ozbiljnom personom. 

Zauzeti Lavovi prolaziće period preispitivanja i udaljavanja od partnera do 15. septembra. Druga polovina meseca biće mnogo bolja, sa više uživanja i sreće. 

Slobodni Lavovi ulaze u period flerta i sreću ljubav na putu, a zauzeti će imati velike šanse da poprave svoje odnose lepim razgovorom, između 18. i 22. septembra. 

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte OVDE!!!

 DEVICA

Konačno dolazi vaših pet minuta. Početak septembra donosi velike obrte i mogućnosti. Sve ono što ste tokom godine odlagali, ili je bilo van liste prioriteta, sada ćete moći da realizujete. 

Kada je emotivni život u pitanju krupne odluke su na vama. Racio je uključen na maksimum i najverovatnije je da ćete sve vaše odnose raščlaniti do najsitnijih atoma i shvatiti gde ste. 

Idealan period da se posvetite sebi do 16. septembra, kada ćete, ukoliko ste sami, privući vrlo realnu ali i vrednu osobu. 

Period od 17. do 27. septembra donosi vam fokus na obaveze i posao, neki od vas poželeće da probaju nešto novo i želja za slobodom biće jača nego uobičajeno, pa bi bilo dobro da posvetite bar malo pažnje partneru. 

Slobodne Device u ovom periodu preko posla upoznaju harizmatičnu  osobu. 

Još zanimljivih informacija o DEVICI, pročitajte OVDE!!!

VAGA

Imaćete potrebu da se odmorite od avgustovske euforije, ali i da svoj emotivni život sredite. Moguće je da ćete ući u fazi povlačenja, da ćete emotivni život staviti po strani do 14. septembra. Radićete na svojoj podsvesti i unutrašnjim željama. 

Većina Vaga maštaće o velikoj platonskoj ljubavi, pa bili sami ili ne delovaćete zamišljeno i izgubljeno. 

Nešto bi moglo da počne da se razvija u tajnosti, sa osobom koju poznajete od ranije. 

Period od sredine meseca donosi promene. Pod uticajem planete ljubavi i hedonizma, Venere, prolepšaćete se i probuditi. 

Imaćete veliku potrebu za ljubavlju, a slobodni pripadnici znaka doživeće veliku emociju, ali sa nekim ko je možda previše površan. 

Zauzete Vage, razmišljaju o braku ili veridbi.

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročitajte OVDE!!!

ŠKORPIJA

U septembar ulazite veoma promišljene i taktične i kada su emocije u pitanju. Jaka energija stelijuma, planeta iz Device i vaše astrološke kuće komunikacije doneće vam mnogo realnih pogleda na postojeću emotivnu situaciju. Moguće je da su vam neki problemi, ili situacije dojadili i da sada imate potrebu da dovedete vaše odnose u red. Razgovorom i dobrim planom izgladićete probleme, ali i moguć pad i zahlađenje u emotivnom smislu. 

Slobodnim Škorpijama mnogo više dešavanja i akcije desiće se u drugoj polovini meseca. Tajna veza, ili zabranjeni flert u periodu od 16.do 25. septembra mogući su sa fizički veoma privlačnom ali površnom osobom. Kako mesec bude odmicao emocije će se razbuktati i moglo bi da se desi i da poželite mnogo ozbiljniju priču. 

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJI, pročitajte OVDE!!!

STRELAC 

Energija sistematične i prizemne Device ne odgovara vašoj avanturističkoj prirodi i početkom septembra mogli biste se naći u smor fazi. Osećaj da nešto ne štima u vašem odnosu i da je vreme za promene pratiće vas sve do 14. septembra.

Pun mesec iz mističnih  Riba doneće vam razrešenje neke emotivne situacije na neočekivan način. Možda se i obistine neke vaše sumnje, ali svakako je da će vas pustiti odredjena tenzija. 

Slobodni Strelčevi usmeriće svu energiju na karijeru, i u poslovnom okruženju mogu se upustiti u platonsku vezu sa distanciranom ali  harizmatičnom i vrednom osobom. 

Posle 16. septembra osetićete nalet mnogo lakše energije, javiće se jača želje za islascima i druženjem, a moguće su i nove ljubavi u krugu prijatelja. 

Mlad mesec iz Vage oko 29. septembra donosi flert sa zauzetom osobom. 

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte ovde!!!

JARAC

Septembar dolazi kao jedno olakšanje i nov početak za većinu Jarčeva. Mirna energija iz zemljane Device doneće potrebu da vaš ljubavni život dobije neku formu posebno ukoliko ste duže vreme u nekoj nejasnoj ili nedefinisanoj priči. 

Ipak od 5. do 16. septembra imaćete utisak da neka viša sila upravlja razvojem dogadjaja, i da je ipak mnogo više do Partnera nego do vas samih. Na vama je da ga pustite da odluči u kom pravcu ćete ići. 

Slobodni Jarčevi mogli bi do punog meseca 14 .septembra da udju u vezu na daljinu, ili s osobom preko fakulteta, nekog hobija ili na putu. 

Venera menja znak i od sredine septembra donosi mnogo lepršaviju energiju. 

Možda se neke stvari i otrgnu kontroli, ali prijaće vam ova opuštajuća atmosfera. Zauzeti Jarčevi razmišljaće i venčanju posebno posle 25. septembra, dok Slobodne Jarčeve Saturn drži pod kontrolom i vraća u prošlost,ali na kratko možete desiti i zabranjena ljubav, koja će prodrmati vaše tlo pod nogama, sa osobom na položaju ili starijom osobom. 

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte OVDE!!!

VODOLIJA

Početak septembra i gomila obaveza u vama izaziva nervozicu s jedne strane a sa druge strane Mars iz kuće strasti napuniće vas energijom i razbuktati želje i planove. Neki od vas upustiće se već početkom meseca u komplikovan odnos preko posla. Iako će vas do 14. septembra uglavnom racio voditi, bićete skloni izletima i ne tipičnom ponašanju. 

Zauzete Vodolije mogle bi da prave velike planove do 7. septembra, a nakon toga i da na par dana do punog meseca 14. septembra udju u period zahladjenja emocija prema partneru. Suviše realnosti škodi romantici. Situacija se drastično popravlja posle punog meseca, kada ćete moći mnogo lakše da balansirate. 

Slobodne Vodolije mogle bi da se upuste u vezi na daljinu, ili na putu, ali i da ostave prošlost iza sebe

Zauzete Vodolije ulaze u mnogo laganiji period,posebno u period od 18. do 28. septembra, protiče  bez konflikata, ali i sa velikim planovima za budućnost. 

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte OVDE!!!

RIBE

Septembar je ključan mesec za većinu Riba kada su  emotivni odnosi u pitanju. Sav fokus prebacuje se na rešavanje konkretnih problema u vašem odnosu i stabilizaciju istog. Mnoge Ribe doneće važne zaključke.

Period izmedju 5. i 15. septembra biće posebno izazovan i napet, ali ujedno tad su velike šanse da isterate   na čistac sve što vas je mučilo!

Partner već neko vreme nema poverenje u vas, a sada je momenat da se odnosi izglade ili prekinu. Sa punim mesecom 14.septembra stiže i veliko olakšanje. Jedna situacija otvoriće vam oči i doživeće te preokret u vezi. Vrlo je moguće da se komunikacija popravlja.

Slobodne Ribe biće potpuno raspuštene, a u provodu ili na nekoj proslavi izmedju 20. i 29. septembra sreću po njih fatalnu osobu. Vaša kuća karme biće aktivnija nego ikad, i iako je možda komplikovana ovo može biti sudbinska i veoma jaka ljubav.

Još zanimljivih informacija o RIBI, pročitajte OVDE!!!
Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.