Veliki GODIŠNJI horoskop za 2021. godinu!

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica, Instagram: @astro___alex ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

2021. godina mnogo obećava i od nje se očekuje možda više nego od bilo koje prethodne, ali poučeni prošlom godinom, potrudićemo se da budemo što realniji, ali da vam ipak damo vetar u leđa!

Godina promena, iznenađenja i stresa na neki način nestabilnosti ali i naglih obrta, velikih skandala, iznenadnih prekida ali i početaka velikih ljubavi, ipak, mnogo radosnija i pozitivnija u odnosu na prethodnu.

U 2021. dominiraće energija Jupitera i Saturna iz Vodolije, koji nas uče da prihvatimo neizvesnost, da ne planiramo preterano, ali i da prihvatimo i razumemo različitosti, život bez pravila, kao i da se borimo za svoju slobodu i  slobodu istine. 

Već na samom početku godine osetiće se promene u frekvencijama, odlučnost i potreba da svako živi svoju istinu i to jasno pokaže. 

Ulaskom Jupitera u Ribe od 14. marta aktivira se i pojačana intuitivnost, emotivnost, tajnovitost, više ljubavi i inspiracije. Pokreće se umetnost, umetnički svet ali i više empatije prema prirodi i okruženju. U svom kratkom boravku najaviće nov pristup životu i odnosima. 

Uranova energija  će ujedno biti vrlo važna  i njegova pozicija iz Bika, koja najavljuje i zahteva velike promene u odnosu prema prirodi, ishranu, ali i hedonizmu i materijalizmu. Vreme je za višu svest, humaniji pristup životu i okruženju, manje sebičluka, a više rada za više, globalno dobro.

OVAN

U 2021. ušli ste puni energije i nervoze pod uticajem Marsa iz vašeg znaka, ali ujedno iscrpljeni od silnih očekivanja koja su vam se nametala u 2020. godini.

Energija Saturna iz Jarca godinama je vaš društveni status i karijeru  stavljala u prvi plan, ali vas je učinila i  hladnim, na momente surovim, a emotivne odnose stavila na velike testove. Vaš život se promenio ali količina odgovornosti koju ste nosili sa sobom i dalje stvara osećaj pritiska, iako je gotovo, vi možda još uvek osećate teret prošlosti. 

Vreme je da se opustite! U 2021. godini pokažite koliko ste humani, radujte  se, udružite se sa istomišljenicima, posvetite se višim ciljevima. Vreme je da pokažete kako spajate ljude i koliko vam je prijateljstvo važno. U drugoj polovini godine radićete na svom miru, svojoj podsvesti i odmaranju od prethodnih godina borbe za  opstanak. 

Sam početak godine doneće trzavice i izazove, ali već u drugoj polovini januara očekujte smirenje, iako stavljate  ljubavi u drugi plan. 

Februar ženskim pripadnicama znaka donosi veliku želju za slobodom, mešanje ljubavi i prijateljstva, ali i slobodniji pristup emotivnim odnosima. 

Mars, iz kuće finansija, do marta donosi finansijsko poboljšanje, možda nov izvor prihoda. A do tada bi bilo dobro da izbegavate pozajmljivanje novca jer su mogući konflikti i nesuglasice oko istog. 

Mnogi brakovi biće na izazovima, a ono što bi vam u ovom periodu prijalo je fizičko razdvajanje od partnera, ili bar malo više slobode. 

Tokom prve polovine  marta postajete misterioznijiji, ali i emotivniji, moguća je neka vrsta konfuzije, neiskrena komunikacija, ipak sve ovo moglo bi ludo da vas zabavlja. 

26. aprila velika konjunkcija Sunca i Venere iz vašeg znaka najavljuje  pozitivniji period u ljubavi, postajete lepši, odlučniji, ali i agresivniji u emotivnim odlukama. Nova ljubav može da se  desi upravo do maja, iako ćete svemu pristupiti brzopleto, ovo je energija koja će vam doneti osećaj da ste živi.

Zauzeti Ovnovi u ovom periodu mogli bi da osete tenziju ali i želju za velikim promenama. Na vašu inicijativu do 20. maja mogle bi da počnu velike stvari, zajednički život, brak ili prelazak na neki viši nivo veze.

Maj vam donosi povlačenje, bavljenje vašim emotivnim životom na višem nivou, neke bolne uspomene, ili prošlost, mogle bi da izađu na videlo… Konflikti u porodici su mogući, kao i osećaj da neke zamisli ne idu po planu. Ipak, sreća se osmehuje od juna kada Venera prelazi u znak vama po elementu srodnog Lava i donosi vam euforiju, pozitivnu energiju, ali i mogućnost novih vatrenih emocija i ljubavi. Zauzeti Ovnovi razmišljaće o proširenju porodice. 

Nešto vrlo strastveno je na pomolu. 

Pred jesen se smirujete i potpuno realno posmatrate svoj život. 

Septembar bi mogao da otvori mogućnost za brak, neku lepu ponudu, a slobodnima i vezu ili tajni flert sa zauzetom osobom. 

Sačekajte kraj oktobra da donesete prave odluke, jer do tada sve će delovati previše ružičasto. Jesen donosi izazove, posebno novembar u kom će strasti, ljubomora i posesivnost biti pojačane, najjači opstaju, a ljubav ćete posmatrati kroz prizmu sigurnosti. 

Decembar donosi fokus na karijeru, emocije su po strani, a u novu godinu ulazite bogatiji za bar dva prava prijatelja više. 

Još zanimljivih informacija o OVNU, pročitajte OVDE!!!

BIK

Godina je počela burno, nervozno, ali ako je za nekoga vreme da mirno i realno sagleda situaciju i napravi dobar plan, to ste onda vi. 

Pod uticajem Jupitera i Saturna iz vaše kuće karijere i uspeha, posebno do juna 2021. imaćete utisak da se sve u vašem poslovnom okruženju menja, da se ruše autoriteti i  slike  i utisci o tim istim autoritima. Imaćete  potrebu da se oslobodite pritiska i budete nagrađeni za svoje znanje. Može da se desi da izaberete profesiju koja će vam dati više slobode i kreativnosti. 

U samu 2021. godini ulazite poprilično uzbuđeni. 

Januar donosi tenziju, a pod uticajem Marsa iz vašeg znaka do 6. marta bićete puni energije, planova, ali bi mogli da se pozabaviti i svojim fizičkim izgledom i zdravljem. 

Emotivno stabilni, imaćete utisak da ste na dobrom putu ukoliko ste u vezi ili braku, međutim tokom februara, moglo bi da dođe do nesklada između vaših i partnerovih želja, pa i vaše nervoze a sa druge strane vaša posvećenost obavezama i poslu biće takva da će se suprotna strana osećati zapostavljeno. 

Idealno vreme za velika finansijska ulaganja i investicije, ili rešavanje stanbenog  pitanja biće upravo period posle 22. februara.

Proleće donosi mnogo akcije, želja I vrlo poletnu  energiju. Veliki vazdušni trigon Marsa i Jupitera pokreće pozitivne promene. 

Velike poslovne i finansijske prilike vas čekaju od sredine marta, a nije isključeno da krenete u još jedan posao pored svog, ili da pronađete posao svojih snova iz oblasti komunikacije, marketinga, transporta. 

Proleće donosi i vrlo zanimljiva emotivna zbivanja, a nakon 15. aprila i velike promene. Venera iz vašeg znaka doneće vam osećaj da ste procvetali. Oni koji su u stabilnim vezama ili brakovima, ulaze u fazu smirivanja. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa nestabilnom ali vrlo nesvakidašnjom i zanimljivom osobom. 

Ulazite u fazu u kojoj ćete pod uticajem Marsa iz Raka, mnogo toga tajiti. Vaši planovi a ni vaše veze neće biti za javnost. 

Komunikacija će u periodu od 13. maja biti kritična. Savetuje se oprez kako u važnim dogovorima, ugovorima, ali i vožnji. 

Leto počinje sa grandioznim planovima. 

Venera i Mars od 25. juna donose želju za uživanjem, putovanjima, luksuzom. 

Sve vaše želje se sada utrostručuju, a ako se zaljubite do kraja jula, biće to ljubav za sva vremena. U dužim vezama i brakovima mogući su veliki planovi, svadbe a kod onih nestabilnih i skandali. Sve izlazi na videlo, Bikovi budite dobri. 

Primirje stiže početkom avgusta, koncentracija je izoštrena , a želje i planovi  mnogo realnije nego inače. 

Mnogi Bikovi tokom avgusta radiće na proširenju porodice, ali će se pozabaviti i važnim administrativnim pitanjem. 

Neće biti vreme za velike ljubavi, ali bi u poslovnim krugovima mogli da sretnete zanimljivu osobu.

Za velike kompromise i bolju komunikaciju sačekajte 16. avgust, kada vladar vašeg znaka iz Venere, pređe u Vagu i učini vas mnogo suptilnijim, ali i sklonijim flertu.

Septembar donosi procvat, kako na poslovnom tako i privatnom planu. Ipak, od sredine meseca ulazite u period u kom će vas privlačili rizik, a na udaru će biti odnosi. Moguće je da se previše opustite, možda pređete granicu dozvoljenog, a tokom oktobra bićete skloniji avanturama nego inače. Zauzeta osoba, vrlo lepog izgleda i manira mogla bi da vam privuče pažnju. 

Slobodni Bikovi, biće puni optimizma, nešto novo i vrlo intenzivno moguće je tokom oktobra. Iako na neki način tajno ili zabranjeno, moglo bi da se ispostavi kao velika ljubav.

Kraj godine donosi velika preispitivanja i moguće vraćanje na neke testove  iz prošlosti. Za sve koji uče ili studiraju, biće ovo prilika da reše nešto što dugo odlažu.

Još zanimljivih informacija o BIKU, pročitajte OVDE!!!

BLIZANCI

Godina koja mnogo obećava i mnogo donosi.  Blizancima  posebno jer se  otvaraju nova vrata, dobijate nova krila i ulazite u jednu  divnu energetsku  dimenziju. Karmički čvorovi do kraja  2021. godine fokus stavljaju na vaše partnerske odnose, ali i na unapređenje vaše ličnosti. 

Najnoviji model Blizanaca samo što nije izašao, na vama je da se pokrenete, posebno po pitanju učenja i putovanja. 

Početak 2021. donosi osećaj neizvesnosti, iako planeta  Jupiter i Saturn iz vaše kuće novog horizonta najavljuju proširenje vidika, nova učenja, putovanja i nove ljude, možda sve i dalje tokom januara deluje daleko.

Tokom februara nova energija će se mnogo više osetiti,vreme je za edukacije, učenje, ali i za promenu ugla gledanja.

Emotivno u februaru moguće su veze na daljinu, ili osecaj slobode iako ste u vezi ili braku. Nešto krucijalno se menja do marta. Možda ćete imati utisak da vam je partner pre svega prijatelj, a slobodni Blizanci ulaze u fazu lutanja i nedefinisanih odnosa. 

Od 5.marta kada Mars pokrene vašu životnu energiju i uđe u vaš znak, nosilac energije u odnosima bićete vi. Do leta će uglavnom sve zavisiti od vas. Vi diktirate pravila i putanju kretanja drage osobe. 

A april nosi sa sobom odličnu vibraciju, koja u vašem životu otvara vrata sreće, zabave i dinamike. 

Karijera kreće uzlaznom linijom, iako ćete imati utisak nervoze i raztrzanosti, nove prilike, posebno Blizancima koji rade u oblasti novih tehnologija, interneta, ili sporta.

Proleće donosi i dosta flerta, a do 22. aprila mogli bi da budete u velikim nedoumicama – kojim putem krenuti? Venera iz vašeg znaka od 9. maja razrešiće mnogo toga. 

Prolepsaćete se, ali ćete racionalnije sagledati svoju vezu, iako neće biti momenat za velike odluke, moguće je da ćete imati jasnu sliku kuda idete. 

Ujedno vaša finansijska situacija krenuće uzlaznom linijom, iako će pored povećanja prihoda, novac biti osetljiva tema I moguće da ćete trošiti više nego inače, ali i bez plana. 

Jun mesec doneće vam malo melanholije ali ćete posle 20. biti mnogo bolje raspoloženi, željni putovanja, a Venera I Mars iz vatrene konjukcije upravo vam donose nezaboravno putovanje, ali i mnogo optimističniji pogled na život. Tokom jula prijaće vam da date sebi oduška u svakom smislu. 

Iako su mogući strastveni dogovori i planovi sa partnerom koji će drugima delovati suviše nestvarno, pustite euforiju da vas vozi. 

Slobodni Blizanci posle 24. jula mogli bi na kraćem putu ili online da upoznaju vrlo uticajnu ili upečatljivu ličnost. 

Aspekti iz avgusta nateraće vas da se pozabavite ključnim životnim pitanjima, rešite stambeno pitanje ili napravite sebi potpuno drugačiji ritam. 

Od 18. avgusta ulazite u fazu laganijih odluka i tempa. Kuća uživanja, sreće i ljubavi biće vrlo aktivna i svi zauzeti Blizanci mogli bi da razmišljaju o sledećem koraku. 

Svi koji se bave poslovima vezanim za estetiku tokom avgusta i septembra uživaće velike plodove svog rada. 

Slobodni Blizanci imaće utisak da su konačno sreli nekog ko može da ih prati u svakom smislu. Nekog inteligentnog i pozitivnog kao što su oni. Iako će emocije biti vrlo intenzivne tokom septembra i oktobra očekujte pravog partnera i vezu. 

Oktobar za vas donosi kulminaciju lepih emocija, možda brak ili zajednički život, a slobodnima nekog iz inostranstva ili drugog grada, ali i idealizaciju ljubavi. 

Jesen najavljuje velike strasti, u postojećim odnosima i dosta ljubomore. Tokom novembra obazrivo donosite odluke, moguća su pogrešna skretanja, ili ulasci u veoma rizične veze.

Krajem godine pozabavićete se finansijama velikim investicijama, pitanjima nasledstva, ili kredita.

Moguće su ljubavne krize, a ukoliko ste slobodni izbegavajte vraćanje na neku davno ugašenu karmičku vezu.

Još zanimljivih informacija i BLIZANCIMA, pročitajte OVDE!!!

RAK

2021.godina biće sve, samo ne dosadna. Rakovi su bili na velikim izazovima, čeličenju i dobili su nove odgovornosti u prethodnih par godina. Moguće je i da su upali u neku vrstu monotonije.

Jupiter i Saturn iz kuće karme obećavaju velike preokrete ali i izazove. Budite hrabri i prihvatite da dobro poznate ušuškanosti neće biti. Vreme je za transformaciju, originalnost i pozitivan stres. 

Sve što je lepo nekad i uglavnom u nekom momentu boli, bilo da je fizička ili emotivna promena, tako će i kod rakova biti veoma lepih dešavanja uz malo žrtve.

Početak godine donosi  podršku partnera u vezama i brakovima, ozbiljne ponude. Slobodnima možda nekog iz prošlosti, ali vraćanje na staro svakako nije savet.

Već od 3. februara osetićete novi talas u vašem životu. Vreme je za investicije, ulaganja, kako emocija tako i rada i novca. Rizik će se isplatiti.

Nije vreme za velika vezivanja, ali slobodni rakovi mogli bi da iz prijateljstva predju u flert.

Mart donosi mnogo više romantike, ali i nejasnoća .

Iluzije će biti vrlo naglašene, ali i sumnje. Međutim nije baš sve kako se čini.

Iako ljubav neće biti najjasnije polje tokom proleća, ono što će sigurno biti u ekspanziji je poslovna strana i vaša karijera. 

Dobijate veliku podršku tokom aprila, vetar u leđa, ali i posao ukoliko ga nemate. Vaše je da zgrabite tu veliku priliku do 15. aprila jer nakon toga nećete biti preterano ambiciozni ni voljni za borbe. 

Ljubav bi mogla da se desi upravo u poslovnim krugovima , u tajnosti, a prvenstveno ćete se povezati intelektualno.

Zauzeti Rakovi biće u senci svojih partnera do pred sam kraj aprila kada preko Marsa dobijaju na senzitivnosti, intuiciji, ali i dominaciji. Fokus će biti na vama, a tokom maja bićete ekstremno osetljivi, pa je moguće da neke reakcije budu preterane, ali i da izazovete partnera na promene.

U odnosima su mogući nerazumevanj, i promenljiva energija, ali od 15. juna situacija kreće na bolje. Pokažite emocije i strast, vaši apetiti i zahtevi rastu. 

Velika poslovna prilika je moguća, podrška vrlo uticajne osobe ali i velika zarada. Vaše polje finansija biće u procvatu  tokom jula, ali će se i vaš sistem vrednosti promeniti. Očekujte odličnu zaradu, povisicu, mogući su čak i sukobi oko novca, ali i preterivanja, i racionalni troškovi, iživljavanje.

Emotivno ćete biti rastrzani i u nekom svom filmu.

Do septembra vaš fokus biće uglavnom na praktičnim i materijalnim pitanjima. Edukacije i putovanja veoma su vam lepo aspektovana.

Septembar donosi fokus na porodična pitanja, harmonizaciju odnosa, ulepšavanje prostora i generalno rešavanje stambenog pitanja. 

Vaš emotivni život će se uzburkati, ukoliko ste slobodni moguće je lepo poznanstvo u bliskom krugu ljudi  ili blizini kuće. Zauzeti razmišljaju o braku.

Kraj godine, posebno novembar mogu doneti izazove na polju emocija, sukobe ili neku vrstu preispitivanja.

Partner bi mogao da postane suviše zahtevan ili posesivan, ali to je možda način da se njegove emocije vide. 

Mnogim rakovima decembar donosi veliki povratak prošlosti, ili veliku karmičku ljubav u kojoj će u startu imati utisak da tu osobu već poznaju. 

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte OVDE!!!

LAV

Posle par godina velikih kriza svesti, problema sa zdravljem ali i poslovnim tegobama, vreme je da se Lavovi malo zabave.

Tokom 2021. veliki Jupiter i Saturn, posebno u prvoj polovini godine donose vam revoluciju u mnogim, a posebno emotivnim odnosima. Promene u pogledu života, potpuno novo okruženje, ali i velike prilike, optimizam i izuzetno pozitivnu energiju!

Moguće je da će se kao ključna stvar promeniti nešto vezano za vašu karijeru, a možda u potpunosti promenite branšu. 

Početak godine već je mogao da najavi velike promene ili oslobađenje od nekih loših odnosa. Kraj januara donosi važne vesti i otkrića.

Tokom februara, slobodni Lavovi mogli bi da sretnu nekog jednako energičnog ali nestabilnog. Ujedno imaćete utisak da vaša okolina počinje da se menja, ali i da se oslobadjate raznih stega.

Kod Lavova u vezi ili braku moguće su nestabilnosti, ili neke krupnije promene u partnerskom životu koje će uticati na vas.

Proleće u vašem životu donosi potrebu da uradite nešto dobro za društvo, ali i da se spojite sa istomišljnicima. Prijaće vam da budete deo grupe, moguća su I velika poslovna partnerstva i zanimljive saradnje, a ujedno će se otvoriti i put ka inostranstvu.

April će biti odličan i za edukacije i putovanja, a može vam doneti i ljubav na daljinu.

Maj vam donosi povlačenje, neku vrstu psihološkog preispitivanja, ali i tajnovitosti.

Venera i Mars iz vašeg znaka od kraja Juna aktiviraju vam novo samopouzdanje, osećaj optimizma, euforije ali i osećaj da ste u centru pažnje. Pokreću se sva životna polja, a moglo bi da vam se desi da preko noći promenite život, posao, uđete u brak, razvedete se ili izađete iz loše veze. Odluke će se donositi ekstremnom brzinom. Shvatićete da ste prioritet i da je vaša sreća najvažnija.

Karijera će krenuti uzlaznom linijom posebno ukoliko se bavite kreativnim ili javnim poslom.

Do avgusta su mogući skandali, drame , iznenađenja ali  i uživanje. Kraj leta doneće fokus na finansije i sređivanje poslovne strane. Primirićete jaku energiju, ali ćete ujedno doneti veoma mudre odluke. U periodu od 17. avgusta moguće je i lepo putovanje, ali i potpisivanje važnog ugovora. Imaćete podršku bliskih ženskih članova porodice, a dobićete i nove ideje kako da poboljšate svoju produktivnost.

Septembar prolazi u velikoj harmoniji, iako se krajem meseca može desiti i pojačana ljubomora, onima koji su u vezama i brakovima.

Slobodnim Lavovima početak jeseni mogao bi da donese ljubav sa nekim iz inostranstva ili drugog grada. Oktobar će biti mesec u kom će ubirati  plodove svojih ideja i rada. Uživaćete sa bliskim ljudima i u kraćim putovanjima. 

Većina Lavova na kraju godine mogla bi da reši svoje stambeno pitanje, ali i da se posveti porodici. Shvatićete da turbulencije, buka i zabava ipak nisu vredni kao mir i porodična toplina. Očekujte smirenje. 

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte OVDE!!!

DEVICA

Ako mislite da ste se u prethodnim godinama naradili I da vas čeka odmaranje, prevarili ste se. Ni u ovoj godini drage Device, a posebno Device u podznaku nećete pobeći od posla. Ipak u najpozitivnijem smislu čekaju vas odlične prilike, napredovanje i novi počeci.

Planeta Jupiter I Saturn, nosioci sreće, vremena i sudbine otvaraju nove poglede na posao i svakodnevnicu.

Imaćete potrebu i da menjate svoju rutinu a navike, a dolazi i vreme, kada će zdravlje postati prioritet. Bez obzira na okolnosti shvatite da je vaša energija dragocenija od bilo čega.

Odnosi i ljubav u prvoj polovini godine biće po strani, ali Jupiter iz polja partnerstva i romantičnih i mističnih Riba donosi velike preokrete u vašem života od juna.

Početkom godine osetićete se iscrpljeno, a januar i februar donose emotivnu distancu, osećaj da se mnogo toga ne menja, ali već krajem januara pokreće se poslovna strana, a od 3. februara moguće su i dugotrajne nove saradnje i fantastične ponude. Novi online biznis, ili proširenje posla, premeštaj na drugo radno mesto sve je moguće. Fokus će biti i na učenju, obrazovanju, proširenju vidika, a mogla bi da se aktiviraju i putovanja.

Nakon 26. februara mogle bi da se dese neke vrlo lepe i intenzivne emocije, a partner iako misteriozne mogao bi da pokaže svoju nežniju stranu. 

Mart će vam doneti osećaj da možete mnogo više kad je vaša karijera u pitanju, fokusiraćete se na napredak, ali ćete osećati i neku vrstu pritisak  nadredjenih. Sredinom marta moguća je neka vrsta nejasnoća u odnosima, i platonska ljubav slobodnima. 

Do kraja aprila očekujte gužvu, dobru zaradu i osećaj uspeha. 

U emotivnim odnosima moguća je lepa pažnja od partnera, ali i neka vrsta iluzija u samom odnosu.

Slobodne Device mogle bi u martu, ili aprilu da sretnu nekog ko će im probuditi veliku strast, iako će biti nesigurni u namere ove osobe.

Početak leta donosi smirenje u emotivnim odnosima, velika partnerova obećanja, ali i nepoverenje. 

Device, koliko god bile praktične, jedan su od najintuitivnijih znakova, a u junu će vam upravo intuicija mnogo toga reći.

Jul je idealan za putovanja, bićete željni uživanja i neće vam se preterano raditi, moguća su lepa druženja, ali i veliko uzbuđenje. 

Mnoge tajne dolaze do vas, a u vama će se odigravati prava drama. 

Slobodne Device realniju sliku ljubavnog života imaće u avgustu.  Tada može da se desi i da se pojavi neko kvalitetan, realan i zahtevan. 

Septembar će doneti opuštanje, uživanje u svemu što ste ulagali početkom godine, pretvarate se u pravog hedonistu, a nesuglasice ukoliko postoje, rešićete bez problema. 

Finansije u porastu. 

Tokom novembra komunikacija se intenzivira pa i sklonost emotivnim tajnama, savet je da budete oprezni ali i vrlo mudri. Ne budite suviše oštri jer je moguće da upravo reč bude okidač loših stvari u odnosima.

Device u vezama i brakovima stabilizovaće se krajem godine, razmišljati o potomstvu i prihvatiti novu veliku odgovornost. 

Još zanimljivih informacija o DEVICI, pročitajte OVDE!!!

VAGA

Nakok godina stega, ustručavanja, hladnoće i izazova svih vrsta nalazite se u godini u kojoj ćete ponovo naučiti da volite, da se radujete i uživate kako to samo vi znate. Iako neće sve ići po planu ni glatko, unutrašnji osećaj lakoće će vas pratiti i imaćete mnogo više energije da se uhvatite u koštac sa izazovima. Dominantna energija tokom godine biće Uranova i Saturnova. 

Iako će u prvoj polovini godine planeta sreće i rasta, Jupiter, otvoriti nova vrata kreativnosti, ljubavi i radosti, Uran i Saturn u svom napetom aspektu teraće vas da nešto krucijalno promenite u svom životu.

Neptun će Vagama druge i treće dekade s vremena na vreme praviti konfuziju, ali kada rešite polje života iz kog dolazi Neptun (polje navika, zdravlja, pravila i reda, a kod nekih emotivnih odnosa) sve ostalo kreće na bolje. 

Ukoliko ste rešili vaše stambeno pitanje ili se preselili vreme je da svoj život ispunite lepim stvarima i ljudima. 

Mnoge Vage u braku ili vezi radiće na proširenju porodice, a slobodne Vage uživaće u vezama koje im daju dosta slobode. 

Januar donosi još jedno preispitivanje odluka iz prošlosti, ali i nove želje, potrebu da prvenstveno rešite materijalno-poslovni segment svog života da biste mogli da uživate u ljubavi. 

Tokom februara neke Vage mogle bi da se suoče sa velikim ali fixnim promenama kako na poslovnom tako i na emotivnom planu. Moguća su veća ulaganja, dugoročne investicije, a emotivno, prekidi loših odnosa. 

Tokom prve polovine marta ulazite u blagu emotivnu konfuziju, a bilo bi dobro da se posvetite svom zdravlju i iskorenite loše navike. 

Nakon 20. aprila počinje period transformacije i promena za većinu Vaga. Na dnevni red dolaze vaši odnosi i partnerstvo. 

Mars će vam proširiti vidike I doneti ubrzanje u pogledu obrazovanja, učenja i edukacija. Otvaraju se i kontakti sa inostranstvom do leta. 

Venera pokreće pozitivna i nova dešavanja u ljubavi. 

Postajete mnogo otvoreniji, borbeniji i upravo bi proleće moglo da donese novu ljubav, sa veoma energičnom osobom. 

Zauzete Vage preispitivaće se do 14. juna i biće ni na nebu ni na zemlji. 

Maj donosi pritisak ili izazove na polju karijere, ali i osećaj umora. Povucite se do sredine juna i ne donosite velike odluke jer će leto biti burno. 

Optimizam i osmeh se vraćaju početkom jula. Imaćete veliku potrebu za druženjem, bićete u centru pažnje i ovo je odličan period za sve koji se bave javnim poslom, rade sa luksuzom i žele da napreduju. 

U emotivnim vezama dolazi do pojačanih strasti, moguće je da će se odigravati drame, ali kod onih u stabilnim odnosima moguće su ponude za brak ili neki novi korak u odnosu. 

Tokom avgusta se povlačite i odmarate, bavite se negom. 

Septembar je vaš mesec, mada ćete već posle 23. avgusta osetiti nalet lepe i pozitivne energije. Posvetićete se sebi, svom izgledu ali izglađivanju nekih odnosa. Komunikacija u septembru sa partnerom je odlična, a pretvorićete se u pravog diplomatu.

Slobodni pripadnici znaka privući će u svoj život nekog s kim bi mogli da planiraju život, iako je verovatno da će vam kriterijumi biti veoma površni.

Jesen će biti finansijski odlična, iako su u novembru mogući veći troškovi ali i veća ulaganja. Savetujemo oprez pri velikim kupovinama, ali upravo novembar i decembar mogu doneti rešavanje pitanja nekretnina. 

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročitajte OVDE!!!

ŠKORPIJA

Škorpije su duže vreme bile u fazi hibernacije, pripreme, skupljanja znanja i informacija za sve novo i veliko što dolazi u narednom periodu. Moguće je da su neka važna administrativna pitanja stagnirala, išla sporije, i iako ste mogli da se stabilizujete na mnogim poljima  za mnoge prethodni period bio je dosadan ili apatičan, a u 2021. godini doživećete izazove i velike preokrete.

Pored toga što se menja vaša svakodnevica i ritam pod uticajem Jupitera i Saturna, promeniće se i vaše mesto stanovanja ili okruženje. 

Uran će biti veoma dominantan energetski, a on najviše utiče na promene u vašim odnosima. 

Moguća su preseljenja, razvodi ali i prekidi odnosa koji nemaju perspektivu. Materijalni prosperit je siguran.

Prva polovina godine donosi poprilično dinamike u vaš život. 

Mars iz kuće partnerstava i veza do 5. marta stavlja u fokus vaše odnose, sređuje ih ili remeti sve u zavisnosti od toga na kom ste nivou sa partnerom trenutno. U pozitivnom smislu zajedno biste mogli da se pozabavite nekim materijalnim pitanjem, a možda uđete i u sukobe oko novca. Partner bi mogao da vrši pritisak na vas, što vam neće odgovarati. 

Proleće donosi lakšu energiju, a mnoge Škorpije upustiće se u razne rizike. Najverovatnije je da ćete biti tajanstveni, emotivniji, skloni tajnim vezama, ali i rastrzani. Dok ne očistite prošlost ne upuštajte se  u ozbiljne priče. 

April donosi pokretačku energiju, dobre ideje i povećanu zaradu. Posao će pod uticajem venere cvetati, ali će biti potrebno i malo ulaganja energije ili novca. Prihvatite poslovnu priliku ili partnerstvo koje vam se ponudi do 25. aprila.

Tokom maja moguća je nova ljubavna priča, iako će u startu situacija biti konfuzna a osoba nedefinisanog ponašanja. Vaša intuicija nikad ne greši Poslušajte je i ovaj put.

Leto najavljuje veliki poslovni  uspeh ili nov ali zahtevan posao, napredovanje, uzdizanje na društvenoj lestvici i finiš nečega na čemu ste dugo radili. Neki od vas mogli bi da uđu i u sukobe sa autoritetima, ili da se pozabave nekim problematičnim zakonskim pitanjem, ali bice ovo velika prilika da se izborite za sebe. Do kraja jula bićete ponosni na sebe. 

Druga polovina avgusta doneće olakšanje. Nakon turbulentog i izazovnog perioda moći ćete da se opustite.

Emotivno tajnovitiji nego inače, nešto lepo ali platonski ili tajno moglo bi da se razvije. Septembar će doneti smirenje na polju ljubavi, a vaš šarm će proraditi. Venera vam donosi i puno flerta. 

Zauzete Škorpije mogle bi konačno da uvide pozitivne osobine partnera ali i da naprave neke planove u tajnosti. 

U oktobru Venera aktivira više emocija, strasti, ali i veze sa zauzetim osobama. Finansijski situacija se drastično poboljšava, otvaraju se novi putevi ka inostranstvu, ili saradnja sa strancima. 

Tokom novembra fokusiraćete se na sebe, svoje zdravlje, a moguće su i sitnije intervencije, fizička regeneracija. 

Čuvajte se i čuvajte svoju energiju. Naporne ljude i situacije krajem godine izbegavajte u širokom luku. U Novu godinu ulazite emotivno stabilni, ali ozbiljni. Vreme je za velike emocije i prave ljubavi. 

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJI, pročitajte OVDE!!!

STRELAC

Prethodne godine Strelčevima su donele zadatak da se fokusiraju na stabilizaciji svoje materijalne situacije, pronađu svoj idealan posao, ili se pozabave praktičnim i važnim životnim pitanjima. 

Karmički čvor iz vašeg znaka mogao je da aktivira i nezadovoljstvo jer vaš dobro poznati avanturizam stavljen je pod maksimalnu kontrolu. 

Iako vam se čini da će dosada i pritisak trajati večno, mnogo toga se promenilo i tek se spremaju velike promene. 

U 2021. dominiraće energija iz vaše kuće putovanja, otkrivanja, vožnje, komunikacije i učenja. Otvaraju vam se novi kontakti preko edukacija, biće češćih i iznenadnih kraćih putovanja. 

Poslovne promene su izvesne pod uticajem Urana, ali i promene navika i rutine. Početkom godine fokusirajte se na obaveze i radite stvari planski koliko god možete. Mars donosi obaveze i napredovanje ali promene koje se dese u periodu do kraja februara na poslovnom planu biće dugotrajne. Početkom marta vaš fokus i koncentracija se gube zato pokušajte da sve važne obaveze do tad završite. 

Bićete skloni maštanju, tajnim i nerealnim ljubavima. Proleće će vas opiti i vi se fokusirate na odnose, ali i na zabavu. 

Dugo će Mars i Venera boraviti zajedno sa čvorom karme u vašoj kući partnerskih odnosa i doneće vam novu ljubav sa osobom koja je jako društvena, zabavna ali i površna. 

Međutim neki od Strelčeva mogli bi tokom aprila i maja da steknu utisak da je partner dvoličan ili neiskren. U maju neke stvari nećete moći da kontrolišete. Emocije će biti presudne u odnosima. Izazovi sa svih strana i testiranje vaše lojalnosti i istrajnosti.

Problematična energija i izazovi s kraja proleća  neće dugo trajati. Energija se u najpozitivnijem smislu po vas menja nakon 10. juna. Počinje vesela, moćna faza u kojoj će se Strelčevima vratiti osmeh na lice. Očekuje vas lepo putovanje, ali i velika ljubav ukoliko ste sami. 

Do avgusta može da se desi i veliki bum u postojećim odnosima, novi nivo odnosa, brak ili planiranje porodice. 

Šokiraćete okolinu svojim slobodnim ponašanjem ali sloboda je ono za šta živite, pa idite njenim putem. 

Slobodni Strelčevi ulaze u vezu na daljinu. 

Početak avgusta aktivira fokus na karijeru, nameće vam novu odgovornost i podršku autoriteta. Budite perfekcionista ali ako se neki planovi poremete ne uzrujavajte se preterano.

Ako budete vredni u avgustu, u septembru ćete se ludo zabavljati i uživati sa prijateljima. Prijaće vam okupljanja,a upravo preko prijatelja možete sresti vrlo prijatnu osobu koja će vam pomeriti tlo pod nogama. 

Prijaće vam timski rad i sve do kraja oktobra bićete vrlo društveni. 

Venera iz vašeg znaka poboljšava i vašu finansijsku situaciju krajem jeseni. 

U novembru se energije drastično menjaju. Imaćete potrebu da se povučete i prijtajite, a mogli bi i neki nemiri da vas uhvate. Rešićete nešto važno u ustanovi zatvorenog tipa. Izbegavajte mutne situacije i osobe. 

Finansije se stabilizuju u decembru, a najverovatnije je da ćete rešiti vrlo važno administrativno pitanje. Emocije će biti po strani. 

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte ovde!!!

 JARAC

Verovatno još uvek niste svesni nedostatka, velikog tereta koji je spao sa vaših leđa krajem prošle godine. Odgovorniji, ozbiljniji, samopouzdaniji, jači, ali verovatno umorni, ušli ste u 2021. godinu. 

Godina u kojoj vam Jupiter i Saturn donose više opuštanja, uživanja ali i fokus na materijalno, na finansije, na sticanje. Vreme je da naučite da prihvatite i primite poklon, kompliment, sve ono što ste zaslužili . 

Već krajem januara mogle su da se aktiviraju nove poslovne prilike, promene u poslovnom okruženje ili nove brilijante ideje. 

Kreativnost vam neće manjkati pod uticajem Marsa iz kuće kreativnosti i zabave, lakše ćete sprovesti svoje ideje u delo, posebno u drugoj polovini februara. 

Može da se desi da se prave stvari dese u pogrešno vreme. Ipak istrajte u svojim planovima. 

Mart vam donosi ubrzanje kad je posao u pitanju . Od 7. marta ulazite u vrlo aktivnu fazu, bićete angažovani na više frontova, moguće su nove poslovne ponude koje vam donose extra zaradu u blasti komunikacije, informisanja, medija i kreativnih voda. 

Uprvao tokom marta budite obazrivi u komunikaciji, kome šta saopštavate i kako i ne verujte svemu što čujete. 

Do sredine aprila vinućete se visoko. Mogla bi da se desi i ključna promena po pitanju mesta stanovanja. 

Na emotivnom planu neće se mnogo toga ključnog desiti. Veze koje počnu do sredine aprila mogle bi da se pokažu kasnije kao površne ili neozbiljne. 

U postojećim odnosima mogući su slobodniji stavovi. 

Od 1.maja vaš fokus će se intenzivnije prebaciti na emotivne odnose, i generalno postajete romantičniji i emotivniji.

Ukoliko ste sami, do 15. juna mogli bi da uplovite u tajnu ili izazovnu vezu sa vrlo misterioznom osobom. Na ovu vezu uticaće mnogo toga i biće dosta prepreka ali je vredna truda i čekanja.

Zauzeti Jarčevi imaće izazove u postojećem odnosu, partner će zahtevati više pažnje, ali bi moglo da se desi i neko razočarenje.

Period posle 16.juna biće ključan jer donosi karmičko čišćenje odnosa, dramatične obrte, ali i dosta strasti u odnosima.

Ovo je ujedno period u kom sami sebe nećete moći da prepoznate. Veliki troškovi su pred vama, dobre investicije, ali i preterivanje u hedonizmu.

Početkom avgusta vraćate se na svoj kolosek.Moguća je i nervoza ili osećaj previše obaveza ali sve ćete stići. Velike drame prolaze, a vama postaje sve jasnije kuda ste pošli.

Ljubavni odnosi se smiruju i sređuju. Posvetite se realnim emotivnim pričama, a u praktičnom smislu učite i proširujte svoje vidike.

Tokom septembra dobijate veliku podršku nadređenih, pred vama će se pojaviti prilike koje se ne odbijaju.

Sredinom meseca bilo bi dobro da rešite neki zakonski ili pravni problem.

Sistematično pristupate i emocijama.

Slobodnim Jarčevima jesen bi mogla da donese strastvenu vezu sa zabavnom, ali vrlo komplikovanom osobom.

Tokom novembra budite oprezni u komunikaciji i saobraćaju. Čuvajte imunitet, disajne puteve posebno.

Kraj godine donosi vam povratak u daleku emotivnu prošlost, ali i čišćenje i sređivanje svih odnosa.

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte OVDE!!!

VODOLIJA

Dugo ste potiskivali svoje želje i očekivanja, moguće je da ste se psihički iscrpeli poslednjih godina. Bilo je vreme da osvestite svoje strahove i blokade i poradite na njima. Tokom 2021. godine bićete u centru pažnje! 

Jupiter i Saturn iz vašeg znaka doneće vam osećaj nove životne etape, velikog čišćenja, ali i sazrevanja. Imaćete potrebu apsolutno sve da promenite, pa očekujte da mnogi ljudi izlaze iz vašeg života, ali isto tako i da novi ulaze. 

Uran, dominantna planeta u 2021. godini doneće vam krupne promene u svakodnevici, možda selidbe ili velike promene u porodici i porodičnim odnosima. 

Tokom januara osetićete energetski pad, ali je moguće i potpisivanje važnog ugovora ili nova obaveza. 

Februar donosi osećaj slobode, novih okolnosti, a novi ljudi ulaze u vaš život. Imaćete potrebu da se oslobodite nekih odnosa ili da nešto krucijalno promenite, iako vas i dalje vežu obaveze možda nije pravi momenat ili će malo teže ići. 

Slobodne Vodolije mogle bi tokom februara da upoznaju veoma neobičnu, osobu možda sa većom razlikom u godinama ali nekog ko se ne vezuje. 

Promenićete nešto u svom izgledu, ali i izgledu prostora u kom živite. 

Tokom marta vaši prihodi se uvećavaju, iako su moguće pogrešne investicije, budite obazrivi do 20. marta.

Proleće provodite u vožnji, ili kraćim putovanjima. Prijaće vam ova dinamika i veoma dobra komunikacija sa okolinom. Na emotivnom planu velika neodlučnost i online poznanstva. 

Zauzete Vodolije mogle bi tokom aprila da se pozabave proširenjem porodice, očekujte lepu energiju preko dece ali i životinja. 

Maj donosi fokus na zdravlje, posao, s tim što ćete osetiti i da stvari idu malo sporije, ali i da nije vreme za forsiranje nečeg velikog. Čuvajte svoj imunitet. 

Leto će biti ključno kada su u pitanju emotivni odnosi. 

Posle 17. juna ali u tokom jula meseca mogli bi da sretnete osobu koja će vam potpuno promeniti poglede na život u ljubav. Ovo je neko ko će vas prodrmati maksimalno, a ujedno vrlo uticajna, upečatljiva i dramatična osoba. 

Zauzete Vodolije biće pred velikim izazovima, u klimavim vezama i brakovima moguća su velika iznenadjenja, šokovi i razilaženja. 

Tokom avgusta pozabavićete se svojim finansijama, ali i pozajmicama, većim kreditima ali i rešavanjem nekog pitanja nasledstva. 

Emotivno ulazite u zonu balansa od 22. avgusta.Tokom septembra očekujte veliko smirenje i kompromise. Ovo će biti i lep period za putovanja, ali i učenja. 

Imaćete podršku ženskih osoba u poslu, ali je moguća i izvesna zavist i ljubomora. Ne obazitite se i ne spuštajte se na niže frekvencije. Vi ste Vodolija, pobogu. 

Kraj godine doneće pritisak autoriteta, a u novembru vaša ambicija vrtoglavo raste. Podršku ćete imati ali vam neće prijati količina posla koja će se sručiti na vas. Budite hladnokrvni u poslu. 

Emotivni život biće po strani, iako bi mogao da se pojavi neko vrlo autoritativan i opasan u poslovnim krugovima. 

U Novu godinu ulazite svesni sebe i samopouzdaniji nego ikad. 

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte OVDE!!!

RIBE

Poslednje tri godine imali ste priliku da očistite svoju listu prijatelja, pozabavite se nekim višim ciljevima i pronađete svoje mesto u društvu. Energija Neptuna iz vašeg znaka i dalje je prisutna, on vas s vremena na vreme zbunjuje, ubacuje u iluzije, idealizaciju mnogih ljudi, okolnosti ili pogrešne lose procene. Moguće je privlačenje poroka, poročnih ili neiksrenih osoba. Moze da utiče i na lošiji imunitet. Sa druge strane  oni na višem nivou svesti pod njegovim uplivom  doživeli su veliko duhovno budjenje i ekstremnu intuiciju.

Tokom 2021 .godine akcenat će biti na vašoj podsvesti radu na sebi iznutra, vrlo je moguće da ćete na specifičan način morati da se pozabavite svojom psihom ali i intuicijom.

Privlačiće vas tajne, ali i daleka prostranstva. Neki se možda i odluče i odu na drugi kraj sveta.

Sam početak godine doneće stabilnu komunikaciju, ali i zahlađenja u emotivnim odnosima. Preispitivaćete se i tokom februara. Ženske pripadnice znaka biće veoma čudne partneru. 

Najverovatnije je da ćete se maksimalno fokusirati na finansije, a krajem ferbura moguće je i znatno poboljšanje.

Ulaskom Venere u vaš znak od 26. februara dobićete na lepoti ali i romantici.

Slobodne Ribe tokom marta mogle bi da privuku u svoj život vrlo šarmantnu, misterioznu ali oosbu koja vam možda neće rečima sve pojasniti. Moguće su velike iluzije zato budite oprezni.

Zauzete Ribe osetiće više ljubavi i brige od partnera.

Tokom marta posvetite se sebi, svom izgledu i zdravlju. Idealno vreme i za trudnoću. Savetuje se i veliki oprez u saobraćaju. 

April bi mogao da donese neke krupne promene ili radove u prostoru u kom živite, a nekim ribama i novu nekretninu.

Venera vam donosi boljitak na polju finansija i nove izvore prihoda.

Ribe koje imaju decu mogle bi tokom maja da udju u sukobe sa njima ili će imati utisak da im crpe dosta energije. Budite smireni i ne preuveličavajte problem.

Slobodne Ribe mogle bi do 17. juna da upoznaju vrlo emotivnu i osetljivu osobu, umetnički ili boemski  tip, ali možda pasivnu. Ne ustručavajte  se da vi vodite igru.

Posao se pokreće u najpozitivnijem smislu krajem juna, ali su mogući i neki skandali ili sukobi sa kolegama.  Budite obazrivi, velike prilike vam se pružaju. Ne dozvolite da padnete u vatru. Sve Ribe koje su privatnici osetiće boljitak i prosperitet.

Avgust mesec donosi ozbiljne razgovore sa partnerom i možda u nekim neobičnim okolnostima ponude za brak ili zajednički život. 

U septembru čekaju vas veći troškovi, ali na lepe stvari. Moguće je i neko putovanje sa partnerom ali i više strasti u odnosu..

Slobodne Ribe biće na velikim nedoumicama tokom oktobra. Najverovatnije ulazite u potpuno nedefinisan odnos sa osobom preko posla, ali ni sami nećete biti sigurni šta se dešava i da li je osoba najiskrenija. U novembru sve izlazi na video. Tačno ćete znati ko ima kakve namere.

Ribe koju studiraju ili uče tokom novembra mogle bi da dobiju potrebnu volju i ambiciju i da finalizuju nešto što im je dugo stalajo nad glavom.

Na emotivnom planu očekujte vrlo ozbiljnu komunikaciju do kraja godine. A ulazak planete Jupiter u vaš znak od 30. decembra učiniće vas mnogo mirniji i srećnijim. 

Još zanimljivih informacija o RIBI, pročitajte OVDE!!!

Astrolog Aleksandra Grujić

Foto: Photo by Toa Heftiba on Unsplash

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.