Trening na snegu – Diana Morić

Pozdrav svima! Pre svega želim da vam čestitam Novu godinu i predstojeće praznike i da vam poželim puno zdravlja jer ono je najbitnije! Kad kažem najbitnije, zaista tako i mislim.

photoUkoliko izgubite zdravlje, izgubili ste sve. Tada je uzalud sve to što ste radili, stvorili… što ste voljeni, što volite! Mnogi od vas će reci lako je ,,ovoj” da priča kad ima da plati teretanu…

Ja sam Diana Morić. Profesionalni džudista, reprezentativac Srbije i nosilac sam svetskih i evropskih medalja. Imam 27 godina, iako svi misle da imam 17. Za moje uspehe kao i za izgled je zadužena moja čelicna volja. Da, da – čelicna! Potičem iz sela gde teretane u vreme kad sam ja krenula profesionalno da treniram nije ni bilo, ali je bilo moje čelicne volje. Godinama sam vežbala na snegu isto kao što to i vi možete da učinite. Potrebno je da se toplo obučete i krenete! Iako mi je bilo teško, kao i svima vama, da pobedim sebe i na minus pet krenem na trening, uspela sam to čvrstom voljom. Preporučujem i vama da se posle treninga uslikate jer ćete tada imati pravi uvid u napredak i bićete ponosni na sebe.IMG_0389

IMG_0394Dovoljno je da odradite brzi hod 20 minuta kroz sneg, dok podižete noge visoko (izvlačeći ih iz snega), gde će vam svaki mišić na nogama raditi i savršeno se oblikovati, a i  zadnjica će vam biti najlepše izvajana bez skupih teretana!

Odradite i po tri serije čucnjeva i iskoraka. Na kraju je obavezno istezanje, radi oporavka mišica. Sve prekomerne kalorije koje ste uneli u ovim prazničnim danima potrebno je i da sagorite. Poslušajte me! Izgledaćete savršeno, a to će uticati na to da vaše praznično raspoloženje bude na još višem nivou, jer nema lepšeg osećaja od onog da ste zdravi i u formi!

Do sledeće srede!

Vaša,

Diana Morić (@diana_moric)

Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.