11 stvari koje razume samo škorpija

 1. Neko vam je napakostio i nekako, bez imalo truda, vama pada na pamet savršen plan za osvetu biblijskih razmera. Naravno da niste svesno smišljali antikampanju na društvenim mrežama i bočicu mastila za prosuti na košulju te osobe. Samo vam je došlo.
 2. Vaši prijatelji saznaju da ste prolazili kroz ozbiljne probleme nekoliko meseci nakon što se sve to završilo. Zato što vam nikada nije palo na pamet da bi, ne znamo, možda mogli da vam pomognu da prebrodite to.
 3. Pitate nekoga da izađe sa vama, a taj neko ne shvata da je činjenica da ga puštate u svoj život bukvalno ravna prosidbi. Ranjivost je vaš najveći strah.
 4. Svaki put kada izađete iz kuće mislite da izgledate ili kao ultimativna diva ili kao trol. Nema sredine.
 5. Jedina ste osoba na poslu koja se toliko uzbudi kada naručuju picu za sve, da skačete do plafona. Dok se svi pitaju šta vam se dešava.
 6. Imate prijatelje koje znate godinama, a kojima još uvek ne verujete u potpunosti. Spavate sa jednim otvorenim okom, jer niste sigurni u namere drugih, iako ste prijatelji od srednje škole. Iscrpljujuće je, ali to ste prosto vi.
 7. Vaša ideja o ,,hajde da usporimo“ podrazumeva da drugoj osobi ne kažete da je volite tri sekunde nakon što shvatite da vam se dopada. Vi u ljubavi dajete sve ili ništa: ili je neko vaša osoba ili ne postoji.
 8. Ukoliko neko pokuša da se upusti u neobavezan razgovor sa vama, vrlo je moguće da će vas time ubiti. Ozbiljno, moguće je da ćete umreti od toga. Pretnja je realna.
 9. Imate spisak ljudi koji su vam učinili nešto nažao. I možete se setiti svakog detalja i nikada to nećete zaboraviti. Nikada.
 10. Pretvarate se da ne možete da se setite svake rečenice koju vam je partner ikada izgovorio, jer to malo plaši ljude. Ne, ne sećate se datuma kada ste se prvi put poljubili ili išli u bioskop, kao i koji film ste gledali i u koliko sati je bila projekcija. Ne.
 11. Ulazite u radnju i vidite da više od jedne osobe čeka u redu i onda napuštate tu istu radnju. Vi ne čekate nikoga. Vi to ne možete. Ukoliko to znači da više nikada tamo nećete moći da kupite namirnice, neka tako bude.
Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.