Saznajte koliko je muzika zaista važna za bebe

U okviru Petit Coco bloga smo već pisali o tome koliko su zvukovi važni za svaku bebu čak i pre nego što se rodi. Ukoliko ste propustili taj post, kliknite ovde! Muzika umiruje bebu, a budući da je sluh prvo čulo kod bebe koje se razvija već od 16. nedelje trudnoće, jasno vam je koliko je lepota zvuka važna za svaku bebu koja dođe na ovaj prelepi svet.

Ako bebi pustite prijatnu muziku, ona je može umiriti i pomoći pri zbližavanju tog malenog voljenog stvorenja i roditelja. Muzikolozi preporučuju da mame pevuše svojoj deci što više, bez obzira na glasovne mogućnosti. naučno je dokazano da deca pamte zvuke koje su slušala dok su bila u maminom stomaku i da ih nakon rođenja prepoznaju i rado slušaju. Zato ne preterujemo ako kažemo da je na roditeljima ogromna odgovornost kada je o muzičkom ukusu dece reč. Izbor je veliki, ali mi preporučujemo da deci puštate klasičnu i muzičke hitove za sva vremena.

Upravo zbog velike moći muzike, muzički jastuci su godinama nezaobilazni detalj svake dečije sobe. Najpopularniji na svetu su francuskog brenda Mellipou, koji diktira trendove već 30 godina u čitavom svetu. Ovi aksesoari mogu se naći u najluksuznijim prodavnicama i robnim kućama širom sveta, kao što su Harrods u Londonu i Bon Marche u Parizu. Muzički jastici Mellipou veoma su popularni i u Americi, Nemačkoj, Švajcarskoj, Austiji, Irskoj, ali i u Kuvajtu!

Zanimljivi su zbog nesvakidašnjih oblika, poput ptice na grani, jabuke, zvezde, oblaka, brkova, ali i Ajfelovog tornja. Melodije možete izabrati sami, a dostupne su od Cold play – a, preko Adel, muzike iz filmova Čudesna sudbina Amelije Pulen i ratovi zvezda, ali i neprolaznih hitova Majkla Džeksona i glupe Scorpions.

Možete izabrati one sa muzikom, ali i sa muzikom i svetlom, jer će upravo ta kombinacija biti fantastično iskustvo za sva bebina čula. Ukoliko vaš mališan ima istančan muzički ukus i potrebno joj je više od jedne melodije da se opusti i mirno zaspi, Mellipou ima rešenje i za zahtevne najmlađe mušterije 🙂 Tu su jastuci sa blutut uređajem koji možete povezati sa vašim mobilnim telefonom i preko njega pustiti bilo koju pesmu ili melodiju za vašeg anđela. Sigurni smo se da će zaspati spokojnije i brže nego ikada pre, jer je za uspavljivanje bebi najbitniji zvuk koji voli.

Mellipou muzički jastuci mogu biti idealan poklon za baby shower, rođenje deteta ili čak i za prvi rođendan. Cena se kreće već od 40 eura. Ove predivne jastuke možete kupiti u Beogradu, u Petit Coco prodavnici za decu u Krunskoj ulici, na broju 83.

Za sve dodatne informacije možete ih pozvati na broj: 011/24 37 471, preko sajta www.petitcocobelgrade.com  ili putem njihove Facebook Instagram stranice!

Još zanimljivih tekstova u vezi sa trudnoćom i majčinstvom, pročitajte ovde!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.