Sara Oster Rokvić – Čitateljke bloga su razbile sve moje predrasude

Sara Oster Rokvić omiljena je među mamama. Iskrena je, realna, svoj blog piše sa lakoćom i toliko jedinstveno da je čitaju i devojke koje se još uvek nisu ostvarile na porodičnom planu. Njen sin Despot pobrao je brojne simpatije, a njena ljubav, sa pevačem Markom Rokvićem, postala je primer da se i u ovom, po mišljenju mnogih – ludom vremenu, može voleti i u ljubavi istrajati. Počela je da deli svoja iskustva na Instagramu, a danas se njeno fantastično pisanje proširilo i na blog koji sve više žena, ali i muškaraca sa oduševljenjem prati.

“Jedino šta se menja sa rastom žena koje prate i vole moj rad je veličina mog srca. Tekstove pišem na isti način kao i na samom početku, sa identičnom odgovornošću kao i kada je bilo svega stotinu pratilaca. Sa istim “pozitivnim pogonom”. Ono što su “bonus” obaveze to su događaji koje organizujem, kao što Momsters seminari, Momsters kafe i Momsters edukativna druženja. Za sve to je potrebno dosta vremena, truda, rada i kreative, ali kada čujem i pročitam utiske žena nakon njih, odmah dobijem “vetar u leđa” za sledeći.”

Koliko mame uživaju u njenom pisanju, toliko i Sara uživa čitajući komentare ispod svakog svog posta. Ne krije da je brojne dame inspirišu da bude još bolja mama i osoba uopšte!

“Svaka vrsta nove informacije znači, nevezano od toga da li ćemo je usvojiti i primeniti kada je odgoj našeg deteta u pitanju. Ja mnogo volim da čitam komentare ispod tema koje imamo na Momstersu, jer me mnogo zanima kako i na koji način razmišljaju mladi roditelji. Mnogo toga od njih naučim!”

Ova interakcija ju je u mnogome promenila!

“Moje čitateljke su promenile moj stav o ženama. Nisam čovek od predrasuda, ali sam mislila da toliki broj žena na jednom mestu ne može da funkcioniše kako treba. Međutim ne da su mi dokazale da nisam u pravu, nego tolika njihova ljubav, kultura i pozitivnost me svaki put iznova oduševe.”

Vrele letnje dane provode nasmejani, zagrljeni i istrajni u nameri da ma koliko je toplo, Sara, Marko i Despot uživaju u vremenu koje im je na raspolaganju, a koje, zbog brojnih obaveza, uvek nedostaje!

“Predveče na našoj terasi, pored reke Save, u hladovini lepih kafea, u ranim jutarnjim šetnjama i u iščekivanju odmora i hladnog slanog mora.”

Sara uveliko priprema brojne projekte koje planira da predstavi na jesen.

“Planova ima bezbroj. U prvoj polovini ove godine imali smo proslavu 1. Momsters rođendana, Momsters seminar, 2 Momsters kafe, Family Breakfast… To su sve bili fenomenalni događaji i jako sam posnosna na urađeno. Leto je vreme odmora, ali čim nastupi jesen imamo novi seminar, nove Momsters projekte i lepa iznenađenja.”

U okviru Momsters carstva postoji i Momsters online butik u kojem možete pronaći divne poklone kako za sebe, tako i za vaše najbliže.

“Momsters Boutique je “proizvod” inspiracije koju su u meni pokrenule sve žene koje su deo Momstersa. Ja ga zovem naša dolina iza duge. Mnogo truda, energije i sreće je uneto u svaki detalj i sve opisuje mene i moj način života. Momstersice su oduševljene i uveliko su Momsters proizvodi deo njihovog doma i života, a postoji svega mesec dana. Trenutno su tu Momsters Planer, koji znači svakoj trudnici i ženi radi lakše organizacije dana i “mama obaveza” i ručno rađena linija od porcelana “Momsters Cermics” kao što su šolje,  nakit, ukrasi za dečiju sobu i dom uopšte. Na jesen stižu nove stvari ,ali vam ne mogu otkriti šta.”

Sara nam je otkrila koji je najvredniji savet koji je dobila kada je o odgajanju sina reč.

“Ne prilagođavam njega sebi, već sebe njemu.”

Za kraj, harizmatična mama nam je otkrila listu stvari koje su “muste have” za avgust!

“Must have” za avgust je dobra “chill” playlista, ima ih nekoliko na mom blogu momste.rs, ledena limunada sa nanom, filmovi komedije, neopterećivanje nepotrebnim stvarima, večernje šetnje, poljupci, lepršave letnje haljine, držanje za ruke, smeh…jer avgust je mesec koji se smeje.”

Posetite Sarin blog, www.momste.rs i uživajte u njenom Momsters carstvu.

Još tekstova iz kategorije Petit Coco blog možete pročitati ovde!

Posetite i njihov novi sajt: www.petitcocobelgrade.com

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.