Horoskop otkriva: Za pripadnike ovih horoskopskih znakova, ljubav je nemoguća!

Ljubav bi bila jednostavna, kada bismo mogli da biramo u koga ćemo se zaljubiti. Kada bi ovo bilo moguće, svako od nas bi birao da se zaljubi u osobu sa kojom je apsolutno kompatibilan, pa bi svaka veza bila bez trzavica, sa minimumom stresa.

Kada bismo mogli da biramo u koga ćemo se zaljubiti, mogli bismo na vreme zaštititi sebe od slomljenog srca i mnogih drugih patnji, na žalost po nas, sa osećanjima se teže barata, ona se prosto dogode sama od  sebe, a ponekad upravo prema osobama koje su potpuno  različite od nas.

A ponekad, iako zvuči čudno, u tome udela ima i vaš horoskop. Neki horoskopski znaci jednostavno nisu kompatibilni i ma koliko se vi trudili, uvek će se naći nešto što će stati na put vašoj sreći.

Ovi horoskopski znaci se plaše raskida!

Evo koji bi znakovi trebalo da razmisle 2 puta pre nego što se zaljube jedno u drugo, ako je uopšte moguće razmisliti:

Škorpija i Rak

Pripadnici oba znaka su po malo introvertni, pa teško da bi veza među njima opstala. Još jedna stvar je da su rakovi vrlo povučeni i osetljivi, a škorpije ponekad, u naletu besa vrlo okrutne i nemilosrdne. S obzirom na zatvorenost pripadnika oba znaka, teško bi bilo da se razviju zdrav odnos u vezi.

Blizanac i Devica

Čak i kada pravilo da se suprotnosti privlače radi, u odnosu ova dva znaka ono pada u zaborav. Oni su toliko različiti jedno od drugog, da će se čak  i simpatije među njima teško razviti. Dok su Device zagovornici isprogramiranog života, Blizanci su ti koji će uživati u konstantnim promenama, pa bi odnos ova dva znaka završio frustracijom bar jednog partnera.

Kako napredovati u karijeri na osnovu horoskopskog znaka

Strelac i Vaga

Ova veza bila bi neprekidna borba. Vaga će tražiti u svom partneru sigurnost, a problem nastaje kada je njen partner Strelac,  sa kojim je odnos sve, samo ne siguran. Takva veza biće puna sumnje i sukoba, a ni jednom od vas to nije potrebno.

Ribe i Vodolije

Dok su Ribe naročito posesivni pripadnici zodijaka, Vodolije vole slobodu, tako da bi ovaj odnos za njih od samog početka ličio na pakao. Ribe iziskuju konstantnu pažnju, što od vodolije teško da će dobiti.

Istine i zablude o horoskopskim znacima

Device i Ribe

Ovo je još jedna gotovo nemoguća kombinacija. Dok su ribe veliki sanjari i traže beg od realnog sveta, Device čvrsto stoje na zemlji i život gledaju sa realne strane. S obzirom da se ovdde radi o shvatanju, a i načinu života koji je drastično različit, teško da će veza opstati među pripadnicima ova dva horoskopska znaka.

Bilo kako bilo, probajte, ukoliko se zaljubite ne možete ići protiv svojih osećanja, ali imajte na umu i ove razlike među vama, pa na vreme počnite da se pripremate za kompromise, ukoliko želite da to među vama uspe. Jer, zodijak i zvezde neće stati na put pravoj ljubavi!

Još zanimljivih tekstova o horoskopu pročitajte OVDE!

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.