Ovi horoskopski znaci se plaše raskida!

Raskid je jedna od stvari na koje se jednostavno morate pripremiti ukoliko ste u vezi, jer ni jedan odnos ne donosi garancu. Međutim, neki horoskopski znaci ne mogu se lako navići na tu činjenicu, a još im je teže da nakon raskida veruju u novu ljubav.

Veliki GODIŠNjI horoskop za 2018. godinu!

Ipak, ima i onih koji se na to jednostavno i brzo priviknu i umesto da venu, jednostavno nastave da žive dalje i pruže novoj ljubavi odmah priliku, bez oklevanja. 

Postoje i oni koji se bez obzira na sve jednostavno plaše zaljubljivanja.

Najzanimljivije osobine horoskopskih znakova, pročitajte ovde!

Ovo nije tipičan horoskop. Ovo su osobine znakova koje će vas iznenaditi!

Blizanci 

Oni ne žive u prošlosti, loša iskustva ostavljaju iza sebe, pa se fokusiraju na nova iskustva i žele da uživaju u svakom novom danu. Oni se plaše vezivanja, jer misle da će vezivanje sputati njihov avanturistički duh, tako da kada osete potrebu da odu od nekoga, za sobom se ne osvrću.

Ove osobine su vam prepreka za ljubav na osnovu horoskopa!

Strelac 

Strelčevi se jednostavno mire sa raskidom, možda osećaju nelagodu prvih nekoliko dana, ali u principu se vrlo lako oporavljaju od raskida. Oni su optimistični, čak i kada su povređeni, a rane leče u izlascima i nezaboravnom provodu.

Horoskopski znakovi koji nikako ne idu zajedno

Ovan 

Ovnovi su jako privrženi u vezi i iako će ih poraziti raskid, oni će se praviti kao da ih to nije ni dotaklo. Kako bi zadržali ovu hladnokrvnu predstavu koju o sebi svuda stvaraju, odmah polaze u potragu za novom ljubavlju.

Zanimljivosti o horoskopu koje niste znali

Rak 

Ukoliko su veoma povređeni, rakovi će to odbolovati u tišini, a kada se potpuno oporave, krenuće u novu ljubav uzdignute glave, jer iako su jako emotivni, ne vole da ih drugi dožive kao poražene.

Sa kojim horoskopskim znakom nikako ne bi trebalo da budete u vezi!

Vaga 

One su pune optimizma, nakon raskida uvek žele da zadrže prijateljski odnos sa partnerom. Od raskida se relativno brzo i veoma dostojanstveno oporavljaju.

Idealan parfem za vaš horoskopski znak

Devica 

Oni se plaše da ne ostanu sami kada partneru otkriju svoje nesavršenosti. Oni su puni nesigurnosti i zato se nakon raskida osećaju poraženo, a za novu ljubav hrabrost će skupljati dugo vremena.

Kako napredovati u karijeri na osnovu horoskopskog znaka

Ribe 

Ribe su najemotivniji znak Zodijaka i zato kroz raskid prolaze vrlo teško i burno, ali u novu ljubav ne prestaju da veruju, čak je i vide kao jedini lek za bol koja im je u prethodnoj vezi naneta.

Vaš stil seksa prema horoskopskom znaku

Vodolija 

Vodolije se nakon raskida osećaju razoreno jer ljude vrlo teško puštaju u svoj život, a kada ih puste, pred njima se potpuno ogole. A kada ih ta osoba ostavi, oni su slomljeni i žaliće sami sebe, ali nikad neće dopustiti da ih okolina vidi slomljene.

Šta vaš horoskopski znak govori o vašem ljubavnom životu

Škorpija 

Škorpije su veoma osećajne i zato se na sve moguće načine štite od slomljenog srca. Oni se čak veoma teško suočavaju sa svojim osećanjima.

Ovaj horoskopski znak najčešće vara!

Lav 

Lavovi vrlo teško sebi priznaju da su povređeni. Oni su u vezi jako posvećeni svom partneru, pa će ih raskid još više poraziti, ali daće sve od sebe da drugi ništa ne primete.

Vaša destinacija iz snova prema horoskopskom znaku

Jarac 

Jarčevi su jako privrženi i oni nakon raskida neće razmišljati o novom početku, već samo razmišljaju kako da poprave svoju staru vezu, iako negde duboko u sebi znaju da nemaju baš mnogo nade za pomirenje, oni jednostavno jako teško kreću dalje.

Kakvi momci vas privlače u skladu sa Zodijakom

Bik 

Veruju u ljubav i kada se jednom upuste u romansu, to je zauvek, barem u njihovoj glavi. S obzirom da su veliki hedonisti oni se ušuškaju u odnos koji razvijaju, zato im je raskid jedna od stvari koje će ih dodatno poljujati.

Još zanimljivih tektova o horoskopu, pročitajte ovde!

Teodora Vuković

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.