OSLOBODI KREATIVCA U SEBI

Ako želiš da poboljšaš svoje male i velike ideje boljim razumevanjem svog misaonog i kreativnog procesa, dođi u nedelju 26.marta, da u prelepom  ambijentu prostora Nova Iskra (Cara Uroša) od 10 do 14h zajedno pišemo, brišemo, crtamo, gradimo i pravimo!

Koliko dobro poznaješ svoj kreativni proces?

Da li ti se desilo da imaš sjajnu ideju, ali kada kreneš u realizaciju, ne umeš lako da izneseš ono što si zamislio/la, nailaziš na blokade i vuče te misao da odustaneš?

Ako jeste, i želis da poboljšaš svoje male i velike ideje boljim razumevanjem svog misaonog i kreativnog procesa, ovo je radionica za tebe!

Kroz zabavan i introspektivni pristup se upoznajemo sa ključnim tackama u svom stvaralačkom putu.

Radionicu drži Jovanka Đorović koja iz sebe ima:

– više od 250 sati održanih kreativnih radionica

– 8 dizajniranih programa

– projekte na 5 kontinenata, rad na globalnim kampanjama i razvojima brendova

Koncept radionice:

1️. Učićemo o tipovima kreativnosti i kako da prilagodimo sebi proces koji će osloboditi našu maštu i doneti najbolje ideje i rezultate.

2️. Napravićemo individualne kreativne algoritme (procese).

3️. Stvaraćemo i na licu mesta isprobati sve ono novo sto smo prethodno saznali .

Program radionice

01 Upoznavanje i razigravanje

Razgovorom i igrama zagrevanja se upoznajemo međusobno, ali i bolje upoznajemo sebe i svoj svet mašte. Učimo o kreativnosti kroz sopstveni primer.

02 Kreativni algoritam

Nakon što smo sa kreativnošću prešli na ti, kroz grupni rad ulazimo u fazu osmišljavanja svog kreativnog algoritma. Identifikujemo punktove izazova i mogućnosti i fokusiramo se na njihovo unapređenje 

03 Vežbamo stvaranje

Sa reči idemo na delo: kreiraš svoj mini projekat i na licu mesta isprobavaš svoj novi kreativni algoritam. Za ovaj deo radionice, možeš da poneseš svoje omiljene instrumente stvaranja (da, može i gitara). Po završetku prezentujemo svoja dela, i inspirišemo jedni druge za dalje kreativne pohode.

Cena Radionice: 3500rsd.

U cenu su uračunati svi materijali, užina i piće (kafa, čaj, voda). Vaše je samo da ponesete svoj omiljeni alat za stvaranje (olovka, rokovnik, gitara, ipad…)

Broj polaznika radionice je ograničen.

PRIJAVI SE OVDE!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.