Najveći manikir trendovi za 2017.

Inspirisane najsvežijim modnim revijama, predstavljamo šta je sledeće za vaše nokte u 2017!

Moderne metalik nijanse

metalik

 

Kada se nanesu preko neutralnog laka, roze-zlatni frenč ili jednostavna srebrna linija je prefinjen način da se iznese metalik trend. Rezultat: lagani, elegantan manikir podignut na sasvim novi nivo.

Crni akcenti

crni-akcenti

Crni lak će definitivno ostaviti svoj trag u Novoj godini. Bilo da je u vidu vertikalne linije (kao što smo videli na modnoj reviji Vere Veng za proleće/leto ’17), na vrhu ili pri dnu nokta, jednostavan je, a odvažan izgled koji izgleda šik i kada se nanese na ,,gole“ nokte ili uz živahne boje.

,,Blokiranje“ boje

color-block

Odevni komadi svetlih boja dominirali su modnim pistama, a ove godine prate ih i nokti. Najbrži način da uđete u prolećno raspoloženje sledeće godine je uz tufnice, prugice i geometrijske oblike – i sve to uz kontrastne nijanse.

Živopisni frenč

frenc

Francuski manikir nastavlja da dobija novo ruho u 2017. Raznobojni vrh noktiju je definitivno zabavan i osvežavajuć. Dijagonalne plave ivice, odvažna crna i bela, kao i tanke linije crvene dokazuju  koliko daleko je odmakla ova tehnika. Bitan savet: Postarajte se da kao bazu nanesete neutralnu boju, a da dužina bude kraća i zaobljena.

Damske neutralne nijanse

neutrali

Kada se kremaste i biserne neutralne nijanse nanestu na nokte oblika badema, nastaje momentalni efekat dužih noktiju koji ih čini elegantnim i ženstvenim. Mogu se nositi samostalno, ali su i odlična baza za jednostavan manikir u vidu bledih pruga.

izvor: harpersbazaar.com
Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.