Modni HOROSKOP: Ove zime zavedite onog koga poželite – saznajte KAKO!!

Ovan

Glavom kroz zid, na žalost, nije najbolja metoda. U narednim mesecima nastojte da se oslobodite svog takmičarskog duha i oslušnite i druga rešenja – doći ćete do zaključka da se prepreke naprosto mogu preskočiti ili zaobići, bez zaletanja, koje vređa vaš ponos. Kako biste zadržali autoritativan stav, izaberite poneki komad donjeg veša u crvenoj boji. I, dozvolite da vam naramenice provire ispod majice. Kako Ovnovi obožavaju poklone, slobodno svojim bližnjima dajte do znanja koliko vas usrećuju sitna, spontana iznenađenja.

Predlažemo: serija Caroline, Lisca

Veš Lisca

Bik

Iako je udobnost za vas nadasve važna, život nije uvek takav. Ipak se svim snagama potrudite da se tome barem približite – promišljenom satnicom i dobro organizovanim aktivnostima. Nikako se ne odričite udobnosti ni kad je reč o odeći – neutralne nijanse boje kože su moderne i praktične, a svoj izgled zaokružite cvetnim vintage printom, koji Bikovima odlično pristaje.

Predlažemo: serija Dreamy, Cheek by Lisca

Veš Lisca

Blizanci

Umorni ulazite u zimu? Sportske aktivnosti i šetnje tokom hladnijih dana osvežavaju, a telo i um pune energijom. Korisno iskoristite slobodno vreme kako biste napunili baterije i za projekte koje nećete moći da izbegnete. Pozitivno raspoloženje probudi
e vam i snažne boje, stoga izaberite donji veš u takvim bojama. Ostanite ono što jeste – kameleoni koji znaju da prate modu, ali i da sačuvaju svoj stil.

Predlažemo: serija Magical, Cheek by Lisca

 

 

Veš Lisca

Mesečni HOROSKOP za decembar 2018. godine

Rak

Od uspomena se ne živi. Probudite se i počnite aktivno graditi budućnost o kojoj potajno sanjarite. Okolina će vašu novu aktivnost prihvatiti s oduševljenjem, no nešto romantike ipak zadržite odećom, koja ponekad podseća na filmske i pozorišne kostime. Bez brige, znate da ih nosite. Lepo vam pristaju meki, ženstveni modeli, s romantičnom čipkom, a izborom zavodljive pidžame mekoća i sanjarenje prati
e vas i u krevet.

Pidžama Lisca

Predlažemo: serija Fame, Lisca Selection

Lav

Biti u središtu pažnje nije uvek jednostavno. Kako želite ugađati i biti zapaženi, morate tome prilagoditi i vaše ponašanje i izgled. Pobrinite se da o vama ponajpre govore vaša dela, ali odeća će vam poslužiti kao korisno pomagalo. Pristaju vam prestižni dodaci, stoga je kao za vas stvoreno barokno rublje s dodacima kristala Swarovski – a možete se usuditi da odaberete i i druge modele.

Veš Lisca

Predlažemo: serija Lavish, Lisca Selection

Devica

Iako je odlična organizacija jedna od vaših bitnih prednosti, oprezno da ne postanete previše sitničavi. To vam, istina, olakšava posao, ali okolini delujete hladno i nedostupno. Stoga ublažite svoj izgled izborom nežnih tonova, koje volite i koji su uvek u modi. Zadržite harmoniju i otmenost, koji su vaš zaštitni znak, a nešto topline dodajte sitnim dodacima, pa i ako ih vidite samo vi.

Veš Lisca

Predlažemo: serija Charlene, Lisca

Horoskop otkriva: Kakav će muž postati vaš izabranik

Vaga

Težnja za stalnom ravnotežom može biti zamorna kad ne ide sve po planu. Stoga uzmite dovoljno vremena za sebe, za opuštanje koje će vam pomoći da sačuvate unutrašnju ravnotežu i zadovoljstvo. Pobrinite se i za uravnotežen odnos između rada i zabave, pritom sebi ugađajući odećom. Izaberite čipku – može i samo kao detalj na donjem vešu. Osećaćete se toplo, romantično i harmonično.

Veš Lisca

Predlažemo: serija Carrie, Lisca

Škorpion

Potpuna predanost cilju odlična je za ostvarivanje ambicija, no ponekad je dobro sagledati širu sliku i zapitate se da li je postizanje cilja vredno žrtava. Pre nego što odlučite da sledite zacrtani put, zapitajte se možete li željeno postići i nekako drugačije. Kreativnost iskažite i odećom – izaberite zanimljive grafičke motive ili seksi rublje, u kojem ćete biti samosvesni, pa još i dobra šminka i bi
ete baš onakvi kakvi želite biti – zavodljivi i tajanstveni.

Veš Lisca

Predlažemo: serija Eternity, Lisca Selection

Strelac

Iako su za vas karakteristični optimizam i otvorenost, ponekad je to teško primetiti. Odbacite predrasude i brige i uđite u zimu puni pozitivne energije, koju tako čudesno znate prenositi na okolinu. Opuštenost nadogradite izborom sportske odeće koja će disati s vama i vašim dinamičnim načinom života – naravno, ne zaboravite modne dodatke koji će iskazati vaš nepogrešiv osećaj za modu.

Pidžama Lisca

Predlažemo: serija Nordic Fun, Cheek by Lisca

Kratko uputstvo za flert: Na šta će pasti pripadnici određenih horoskopskih znakova

Jarac
Zbog brojnih odgovornosti koje su vam zadate i koje ćete bez sumnje odlično ispunjavati, često ste previše ozbiljni. Najpre pomislite na sva ograničenja i nedostatke, a tek potom sebi dopuštate malo više optimizma. Zašto ne biste pokušali s manjim promenama? Opustite se i ostavite sebi više vremena za zabavu. Iako se najbolje osećate u jednostavnoj, elegantnoj odeći, unesite u nju više optimizma i opuštenosti izborom smelijih modela ili boja, koje za početak možete isprobati kod novog modela donjeg veša.

Veš Lisca

Predlažemo: serija Celine, Lisca

Vodolija

Stalno praćenje novosti i želja, kako biste bili deo svega što se događa oko vas, može biti zamorno. Bavljenje brojnim projektima istovremeno znači i to da se nijednom ne možete posvetiti u potpunosti i da vas je teško slediti. Zaustavite se barem nakratko i posvetite samo jednoj stvari, a želju za novostima i kreativnošću ispunite modom. Odlično vam pristaje vintage izgled, koji izabranim dodacima možete učiniti čak pomalo ekscentričnim – dakako da ćete biti primećeni.

Pidžama Lisca

Predlažemo: serija Daydream, Cheek by Lisca

Ribe

Zbog sramežljive prirode prečesto oklevate. Ponekad biste se najradije povukli u svoj svet i pobegli od realnosti. Tada uzmite minut slobodno i sagledajte okolnosti iz druge perspektive, izdaleka – videćete ih u potpuno novom svetlu, što će vam pomoći da se pomirite s vama ranije neugodnim odlukama. Pritom vam od pomoći može biti i garderoba – kako ste po prirodi dobri glumci, izborom kostimirane odeće nakratko ćete uverljivo igrati ulogu koju od vas zahteva okolina. U inače nesvakidašnjem izboru osećaćete se pomalo dramatično.

Lisca

Predlažemo: odeća serije Charlene, Lisca

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.