Mesečni horoskop za MART za 2018. godine!

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti! Preporučujemo vam izradu solarnog horoskopa, koji obuhvata period od rođendana do rođendana!

Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica ili na broj telefona: 065/615-73-91

Strogo je zabranjeno preuzimanje delova ili celog teksta bez linkovanja izvora i potpisa astrologa.

Obavezno pročitajte i GODIŠNjI HOROSKOP!

Veliki GODIŠNjI horoskop za 2018. godinu!

OVAN 

LjUBAV

Mart dočekujete duboko emotivni i osetljivi što se vama retko dešava. Boravak Venere sa Merkurom i Kironom, u polju podsvesti tajni i snova, staviće fokus posebno u periodu do 7. marta na tajne veze i susrete, ali i neke zabranjene ljubavi! Ovo nije period u kojem bi trebalo da donosite velike i važne odluke, već da oslušnete svoju intuiciju i najdublje želje!

Slobodni Ovnovi nek ne očajavaju ukoliko ih opet razdrma neka emotivna prošlost ili problem do 7. marta, jer kada Venera i Merkur promene svoju putanju i krenu kroz njihov znak počinje lepši period za sve vas! Venera sa Merkurom doneće vam iznenadnu novu ljubav ili zanimljiv flert sa Blizancima, Vagom ili Bikom u periodu od 10. do 17. marta.

Krajem marta, posle 18. pod uticajem Marsa i Saturna moguć je povratak osobe iz prošlosti, posebno ženskim pripadnicama ovog znaka. 27. i 28. marta konjukcija Venere i Urana iz vašeg znaka doneće potrebu za oslobađanjem i promenama, pa su mogući i prekidi nekih veza!

POSAO I FINANSIJE

Finansijska situacija biće prilično dobra tokom čitavog marta meseca! Na početku marta mogući su neplanirani troškovi ili pozajmice, ali pun mesec iz vašeg astrološkog polja posla već 2. marta najavljuje poslovno značajan i uspešan mesec! Sredinom meseca, pod uticajem Marsa i Urana, očekujte pozitivne pomake u vašoj karijeri! Venera iz vašeg znaka, između 14. i 26. marta, donosi vam dobru zaradu i zadovoljstvo na poslovnom planu.

Bićete puni novih ideja, a idealan period za realizaciju novog projekta ili početak novog posla biće do 23. marta! Krajem meseca budite obazrivi tokom potpisivanja ugovora ili sklapanja saradnji sa Ribom ili Blizancem. Retro Merkur ume da prevari!

Još zanimljivih informacija o OVNOVIMA pročitajte ovde!

Jedanaest stvari koje razume samo ovan

BIK

LjUBAV 

Bikovi pod uticajem punog meseca iz polja ljubavi već početkom marta mogu doneti važne, ali možda u nekim situacijama i pogrešne odluke. Do 7. marta moguća su neka razočarenja, posebno Bikovoma koji su u vezi! Kada Venera promeni znak i iz osetljivih Riba uđe u preduzimljivog Ovna, bićete spremniji za nove ljubavne pobede!

Slobodnim Bikovima u periodu od 8. do 16. marta nalet pozitivne energije može doneti Raka, Devicu ili Vagu preko posla!

Zauzetim Bikovima partnerova ljubomora, sredinom meseca može praviti problem, pa kontrolišite svoje ponašanje i flert sa Ovnom ili Škorpijom! Venera i Uran krajem meseca, oko 26. marta, mogu doneti iznenadni ulazak u tajnu vezu!

POSAO I FINANSIJE 

Na poslovnom planu tokom marta meseca većina Bikova će doživeti promene, ali ukoliko budu povlačili poteze po planu, zaista će briljirati! Početkom meseca očekujte saradnju sa inostranstvom ili ponudu iz inostranstva i drugog grada, ali i pojačanu kreativnost i inspiraciju.

Najpovoljniji period do 10. marta biće za umetnike i kreativce! Moguće je da će od 18. marta, pod uticajem Marsa iz strogog Jarca, vaša disciplina i odgovornost biti na najvišem nivou! Krajem meseca konjukcija Marsa i Saturna mogu vam doneti prekid neke mučne ili neadekvatne saradnje sa Ovnom ili Vodolijom, ali i uspešan poslovni dogovor sa nadređenim, kao i napredovanje.

 Još zanimljivih informacija o BIKU pročitajte ovde!

Deset stvari koje razume samo tipičan bik

BLIZANCI 

LjUBAV 

Blizance očekuje mesec pun izazova i testova! Emocije će vam se početkom marta uzburkati, pa je moguće da ćete u odnosu sa Vodolijom ili Lavom poželeti da napravite krupne rezove! Ipak, ostavite važne odluke za period nakon 7. marta, kada Venera napusti tešku konjukciju sa Kironom i kada i vi razbijete neke svoje iluzije!

Period od 8. do 17. marta doneće lepšu energiju, a većini Blizanaca i bolju komunikaciju u odnosima! Neki od vas u ovom periodu mogu među svojim prijateljima prepoznati ljubav svog života! Dobro čitajte između redova poruke jednog Strelca, Ribe ili Ovna.

Kraj meseca doneće potrebu da nešto radikalno promenite, a nakon 23. marta mnoge stvari u vašem emotivnom životu okreću se naglavačke i ništa neće biti kao pre!

POSAO I FINANSIJE 

Mart mesec će Blizancima doneti mnogo akcije, ali i pojačan obim posla i projekat koji su  dugo očekivali. Pun mesec iz znaka radne Device već početkom meseca poslovne odluke staviće u prvi plan, a vi ćete se iz neke zamršene poslovne situacije izvući na pravi način uz pomoć Ribe ili Škorpije!

Do 8. marta bićete skloni malverzacijama i tajnim poslovima, a sredina meseca donosi veliku poslovnu saradnju sa inostranstvom! Oko 20. marta Vaga ili Vodolija predložiće vam saradnju koja će vam doneti proširenje posla i veću satisfakciju u radu! Zarada će biti dobra, a krajem meseca pozabavićete se pitanjem nekog duga ili sudskog spora!

Još zanimljivih informacija o BLIZANCIMA pročitajte ovde!

12 stvari koje razumeju samo blizanci

RAK

LjUBAV

Rakovi su jedni od retkih kojima će prijati pomalo opterećujuća energija marta meseca! Do 8. marta aspekti Venere, Merkura i Kirona iz Riba doneće vam romantično raspoloženje, ali na momente i jaku osetljivost! Nekima od vas može se početkom marta vratiti važna osoba iz prošlosti, a mnogi mogu doživeti i platonsku ili na neki način zabranjenu ljubav sa Bikom, Ribama ili Škorpijom!

Zauzetim Rakovima u periodu od 10. do 15. marta aspekti Marsa i Urana doneće uzburkane strasti u odnosima, a mnoge veze prolaziće svoj novi medeni mesec! Ipak svima se savetuje oprez, jer pod uticajem Venere iz agresivnog Ovna, moguće je i sevanje nekih varnica, ali i potreba za dominacijom jednog partnera. Krajem meseca, posle 24. marta, Mars i Saturn mnogim Rakovima doneće povratak u neku daleku emotivnu prošlost!

POSAO I FINANSIJE

Mart će biti zanimljiv kako na emotivnom tako i na poslovnom planu! Venera će sa svojim aspektima doneti sudbinske prilike i kontakte početkom meseca, a pun mesec već 2. marta mogućnost potpisivanja važnog ugovora ili rešavanja nekog pravnog i administrativnog pitanja.

Uz podršku Marsa iz vašeg polja karijere imaćete priliku da nešto promenite na bolje u svom poslovanju, proširite posao i zaradite novac od nečeg što zaista volite. Nakon 23. marta obratite pažnju u poslovnoj komunikaciji i dogovorima, jer retro merkur može poremetiti vaše planove.

Još zanimljivih informacija o RAKOVIMA pročitajte ovde!

10 stvari koje samo rakovi razumeju

LAV 

LjUBAV 

Lavovi vole dinamiku i dešavanja, a mart mesec će doneti ogromno uzbuđenje! Pod uticajem Venere iz sanjivih Riba, do 8. marta maštaćete o nekoj nestvarnoj ili komplikovanoj ljubavnoj priči sa Jarcem, Strelcem ili Vodolijom! Mnogi Lavovi će osećati neki vrstu nesigurnosti ili nostalgije. Veza na daljinu ili zabranjena ljubav? Sve je moguće početkom meseca! Otrežnjenje stiže sredinom meseca, kroz podršku vatrenog trigona Marsa i Urana, kada će se vaše polje ljubavi aktivirati na pravi način! Očekujte poziv ili put koji će vas navesti ka veoma važnoj osobi!

Zauzeti Lavovi rešiće problem u odnosu sa Ovnom, Blizancem ili Vagom. U periodu od 24. do 28. marta biće u nedoumici između dva partnera, ali i neke prošle i sadašnje ljubavi!

POSAO I FINANSIJE

Ambicija u martu vam raste, posebno nakon 7. marta kada Venera napusti pomalo nestabilno polje Riba i vaše polje dugova i troškova. Pun mesec vam donosi ekstra zaradu 2. i 3. marta, ali i neočekivani ili besmisleni trošak! Između 13. i 18. marta povoljni aspekti Marsa iz vašeg polja kreativnosti i zabave i Urana iz polja inostranstva  i putovanja doneće poslovnu priliku zlata vrednu. Poslušajte savet mudrog Jarca i uspeh neće izostati. Venera iz vama, po elementu, srodnog Ovna doneće odličnu i brzu zaradu, ali i nove ideje i mogućnost promene posla. Iskoristite ovaj period i budite što odlučniji i produktivniji, jer kada krajem meseca Mars i Saturn naprave pomalo tešku konjukciju, a Merkur krene retrogradno, moguće je da će novi projekti ili poslovi ići malo teže!

Još zanimljivih informacija o LAVOVIMA pročitajte ovde!

12 stvari koje samo lav razume

DEVICA

LjUBAV 

Za većinu Devica mart će biti sudbinski mesec i mesec u kojem će mnoga dešavanja uticati na ostatak godina! Emotivni život biće u fokusu već od 2. marta kada se pun mesec bude našao u vašem znaku i pojačao intuiciju, a mnogim Devicama doneće i sudbinsku ljubav. Pod uticajem Kirona iz polja veza i partnerstva, Device će do 7. marta biti nesigurne u vezi sa izborom partnera, ali i kada je reč o važnim odlukama za njihov ljubavni život!

Nakon 7. marta kada se Venera preseli u znak odlučnog Ovna, neke stvari se menjaju brže nego što ste mislili, a većina slobodnih Devica biće spremnija za novu ljubav! Rak, Riba ili Škorpija vas između 13. i 20. marta iznenadiće vas svojom inicijativom! Prepustite se unutrašnjem osećaju i prepoznajte pravu ljubav! Krajem meseca nakon 24. marta mnoge Device  pod uticajem Saturna iz polja ljubavi, doneće važnu odluku o preuzimanju veće odgovornosti i proširenju ili stvaranju porodice.

POSAO I FINANSIJE 

U martu vam neće biti preterano do posla, poželećete da se više opustite i otputujete daleko od svega! Ipak oko punog meseca, između 2. i 3. marta, imaćete dosta posla, a vrlo je moguće da zaokružite jednu poslovnu priču sa Vagom ili Bikom i podignete vaš biznis na viši nivo! Mars iz vašeg polja svakodnevice i porodice doneće vam mogućnost nekih tajnih poslovnih dogovora, a Jupiter će vam doneti povišicu i uvećati zaradu oko 14. marta.

Sredinom meseca se pokrećete, a nakon 18. marta Mars iz Jarca pojačava vašu ambiciju, pa ćete biti spremniji na ozbiljniji rad! Uspeh vas vreba sa svih strana. Potrebno je samo da se disciplinujete i uspostavite poslovnu rutinu. Ne opirite se promenama nakon 23. marta.

Još zanimljivih informacija o DEVICAMA, pročitajte ovde!

11 stvari koje razumeju samo device

VAGA

LjUBAV

Većina Vaga će do 8. marta po pitanju ljubavi i emocija biti pomalo zbunjene i sklone tajnama i lažima. Merkur i Venera mogu vam u tom periodu doneti ljubav sa kolegom u znaku Jarca, Ribe ili Vodolije, a moguće je i poznanstvo preko posla. Sredinom meseca razjasnićete neke nedoumice u vezi za Strelcem i Ovnom, a period od 13. do 19. marta, pod uticajem velikog vatrenog trigona, moguć je i sudbinski put na kojem upoznajete svoju veliku ljubav. U ovom periodu moguće je i da započnete vezu sa nekim iz komšiluka.

Iskoristite sredinu marta da sredite svoje veze i brakove, jer nakon 22. marta kreće turbulentni periodu u kojem mnogi od vas neće biti ljubitelji kompromisa po kojem su poznati.

POSAO I FINANSIJE

Na poslovnom planu nizaće se povoljne prilike tokom marta meseca! Nadahnuti kteativnom Venerom iz znaka Riba i vašeg astrološkog polja posla, sklopićete nove poslovne kontakte i realizovati ideje koje duže vreme odlažete.

Finansijska situacija je odlična, posebno u periodu između 13. i 21. marta očekuju vas dobici preko poslova vezanih za kreativnost, decu, javnost rad sa ženama! Ovaj tranzit mogao bi vam doneti neočekivane dobitke u igrama na sreću! Krajem meseca očekujte uspeh preko stranaca ili na kraćem putu! Ne dozvolite da vam Škorpija ili Bik poljuljaju samopouzdanje i spreče vas u ostvarenju vaših snova!

Još zanimljivih informacija o VAGAMA, pročitajte ovde!

11 stvari koje će samo vaga razumeti

ŠKORPIJA

LjUBAV

Ljubav za vas nije ljubav ako se ne proživljava duboko i intenzivno! Tranzit Venere kroz znak lepršave Vodolije, a zatim i nežnih Riba u prethodnom periodu vas je pomalo izbacio iz uobičajenog koloseka! Tranzit Venere kroz znak Riba početkom marta učiniće da se osetite kao svoji na svome, a ta romantična energija učiniće vas podložnijim važnim odlukama! Moguće su bračne ponude, ali i vesti o proširenju porodice!

Sredinom marta slobodnim Škorpijama energija Venere iz polja posla može vam doneti ljubav tamo gde je ne očekujete – u vašem radnom okruženju! Neptun će mnogim slobodnim pripadnicima znaka doneti nestvarne filmske ljubavi sa Ribom ili Jarcem! Kraj meseca zauzetim Škorpijama donosi malo više strasti, ali i ljubomore sa partnerom!

POSAO I FINANSIJE

Početak marta većini Škorpija doneće uspeh u svim poslovima vezanim za zabavu, kreativnost, ali i poslove u koji uključuju bilo koju vrstu nege ili pomaganja drugima. Veliki vatreni trigon Marsa iz vašeg polja finansija i zarade i Urana iz vašeg polja posla, sredinom marta može vam doneti nove kontakte i lepe poslovne ponude na putovanju ili od stranaca! Uspeh ćete najpre postići preko Vodolije ili Raka! Pun mesec početkom marta donosi dobro onim Škorpijama koje imaju svoj biznis ili rade od kuće! Finansijska situacija pod uticajem Marsa iz vašeg polja zarade doneće dobre odnose sa nadređenima, mogućnost povišice i veću zaradu! Uspeh i stabilnost uz pomoć Marsa i Saturna posle 22. marta dolaze kroz strpljenje, promišljenost, ali i naporniji rad nego inače!!!

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJAMA, pročitajte ovde!

11 stvari koje razume samo škorpija

STRELAC

LjUBAV

Na emotivnom planu u martu vas očekuje sve samo ne dosada! Konjukcija Venere i Kirona iz vašeg polja komunikacije do 8. marta doneće romantične poruke ili vesti od Lava, Vodolije ili Strelca, a mnogima od vas veoma emotivnu komunikaciju sa partnerom. Strelčevima u vezi može se roditi sumnja u partnerovu vernost.

Slobodnim Strelčevima planeta aspekti merkura i Venere iz njihovog polja ljibavi između 13. i 17. marta može vam doneti zaljubljivanje ili produbljivanje odnosa sa Rakom, Škorpijom ili Jarcem. Doživećete nezaboravne trenutke, ali će se vaše emocije nakon 18. marta naći na ispitu! Neko iz prošlosti pokušaće da vas vrati i poljulja. Sačekajte 25. mart i ne donosite ishitrene reakcije, već pokušajte da nađ

ete zajednički jezik sa partnerom!

POSAO I FINANSIJE

Pun mesec iz vašeg astrološkog polja karijere i uspeha najavljuje sudbinski i mesec napredovanja na poslovnom planu. Uz pomoć Marsa iz vašeg znaka do 18. marta bićete spremniji na rad i akciju bilo koje vrste. Na poslovnom planu početkom marta dobra energija Urana iz vašeg polja inostranstva i Marsa iz vašeg znaka doneće odličnu saradnju sa strancima, moguća je poslovna putovanja, ali i promene unutar poslovnog prostora! Već između 8. i 11. marta moguća je nova poslovna ponuda preko Vodolije ili Bika. Poslovi vezani za trgovinu, medije ili nove tehnologije u periodu do 20. marta ići će odlično. Aspekt Urana iz vašeg polja zabave i Venere iz znaka impulsivnog Ovna krajem meseca učiniće da novac pojačano trošite na uživanja i zadovoljstva, ali upravo oko 23. marta na jednom neočekivanom izlasku mozete sklopiti odličnu poslovnu priču!

Još zanimljivih informacija o STRELČEVIMA, pročitajte ovde!

12 stvari koje razume samo strelac

JARAC

LjUBAV

Prethodni period posvetili ste partnerskim odnosima, drugim ljudima, ali je vrlo moguće da su mnogi od vas doživeli lepe trenutke i uživanja! Ulaskom u mart Venera će uzburkati vaše polje komunikacije i doneti više strasti i emocija u vaše emotivne veze!

Zauzeti Jarčevi rešiće nesuglasice i dvoumljenja u vezi sa partnerom. Venera će svaki vaš susret u ovom periodu učiniti još fatalnijim! Mars i Uran u tandemu između 11. i 16. marta doneće vam novo poznanstvo preko prijatelja. Moguće je da je taj neko već među vašim prijateljima. Uživajte, izlazite, radite šta volite – ovo je energija uz pomoć koje možete promeniti poglede na ljubav! Krajem meseca, pod uticajem konjukcije Marsa i Saturna, vraća vam se Devica, Škorpija ili Bik iz prošlosti.

POSAO I FINANSIJE

Mars iz znaka Strelca i vašeg polja daljeg inostranstva doneće vam dobru zaradu do 18. marta kroz saradnju sa inostranstvom ili preko putovanja i društvenih mreža, a ovo će ujedno biti odličan period i za veća ulaganja! Između 12. i 21. marta Venera iz znaka Ovna usmeriće vašu energiju na rešavanje pitanja neke nekretnine ili nekih starih sporova. Venera će svojim tranzitima doneti nove poslovne ponude, mogućnost partnerstva sa Škorpijom ili Strelcem! Veliki uspeh doživeće svi oni Jarčevi koji se bave poslovima vezanim za pravo, administraciju ili ekonomiju! Krajem meseca prekid jedne saradnje sa Škorpijom ili Blizancem ulepšaće vam život.

Još zanimljivih informacija o JARČEVIMA, pročitajte ovde!

13 stvari koje razume samo jarac

VODOLIJA

LjUBAV

Ulaskom u mart mesec i pod uticajem pomalo komplikovane konjukcije Venere i Kirona pred sebe stavljate neka emotivna dvoumljenja i strahove! Moguće je i dvoumljenje između Lava, Strelca ili Riba u periodu do 9. marta. Venera će prelaskom u znak Ovna vaše polje komunikacije učiniti i vas lepšim, privlačnijim i privući ljubav u vaš život! Pod uticajem ove vatrene Venere oko 10. marta može se dogoditi jedan karmički susret sa Jarcem, Ribama ili Vagom. Izmedju 13. i 16. marta očekujte romantično raspoloženje, više emocija, ali i platonske ili ljubavi na daljinu.

Druga polovina marta zauzetim Vodolijama može doneti preispitivanja sa partnerom pa čak i skrivanja i sumnju. Ipak krajem marta oko 27. bićete mnogo odlučniji po pitanju onoga što želite! Tako odlučni zračićete još lepše i od partnera dobiti baš ono o čemu maštate.

POSAO I FINANSIJE

Početkom marta tranzit Merkura i Venere kroz znak Riba i vaše astrološko polje finansija i zarade može doneti uspeh preko partnera, dobitke, poklone, ali i pojačanu želju za trošenjem! Pun mesec oko 2. marta donosi uspeh i ostvarenje željene saradnje, ali i novu poslovnu ponudu preko Lava. Posebno Vodolijama koje se bave trgovinom ili poslovima vezanim za ugostiteljstvo sledi lep period!

Lepi aspekti Marsa iz polja druženja i timskog rada i Urana vašeg vladara iz vašeg polja komunikacije i kraćih pitovanja mogu doneti sudbinsku saradnju sa strancima, ali i jednim Rakom, Strelcem ili Ribom koji ne živi u vašem gradu ili često putuje! Krajem meseca budite obazrivi jer nakon 22. marta Merkur kreće retrogradno i ovaj period neće biti najbolji za početak novih poslova, već za završavanje započetih ili starih i dugo odlaganih!

Još zanimljivih informacija o VODOLIJAMA, pročitajte ovde!

Deset znakova da ste tipična vodolija

RIBE

LjUBAV

Mart će biti mesec intenzivnih susreta i emocija za većinu Riba! Venera tranzitom kroz vaš znak donosi nove ljubavi ali i idealizaciju, zanos i turbulencije! Ulaskom u vaše astrološko polje uspeha nakon 8. marta Venera će učiniti i vaše emocije stabilnijim, a nekima od vas vratiće poljuljane emocije prema stalnom partneru!

Mnoge slobodne Ribe između 12. i 18. marta doživeće velike promene i nov početak sa Vodolijom, Bikom ili Jarcem! Ovaj tranzit najviše će uticati na vaše polje ljubavi i doneti ono o čemu ste dugo maštali! Venera bi vam oko 26. marta u napetim aspektima sa Uranom mogla uzburkati emotivni odnos pa se onima u dugim vezama savetuje strpljenje! Iskoristite konjukciju Marsa i  Saturna iz trezvenog znaka Jarca i donesite pravu i realno najbolju dluku za vaš brak ili vezu.

POSAO I FINANSIJE

Mars iz vašeg astrološkog polja karijere, do 18. marta donosi vam uvećanu ambiciju, uspeh i važne kontakte sa ljudima na visokim pozicijama! Odnos sa autoritetima će biti dobar, ali ćete se uz prisustvo Marsa u ovom polju osetiti  nadmoćno, pa su moguće i borbe ega na poslu. Oko 20. marta izbegnite konflikte sa kolegom Blizancem, Devicom ili Vagom. Venera i Merkur će od 7. marta boravkom u vašem polju finansija olakšati protok novca i doneti bržu i bolju zaradu! Od 23. marta, kada Merkur krene retrogradno, doneće vam mogućnost da završite neki posao koji ste ranije započeli. Moguće je da ćete biti manje fokusirani na posao nego obično, pa su mogući gubici dokumenata, važnih papira ili nerazumevanje u komunikaciji. Krajem meseca imaćete viška posla, ali finansijska stabilnost kao nagrada neće izostati!

Još zanimljivih informacija o RIBAMA, pročitajte ovde!

13 stvari koje samo tipična riba razume

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.