Mesečni horoskop za JUL 2018. godine!

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti! Preporučujemo vam izradu solarnog horoskopa, koji obuhvata period od rođendana do rođendana!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica ili na broj telefona: 065/615-73-91

Strogo je zabranjeno preuzimanje delova ili celog teksta bez linkovanja izvora i potpisa astrologa.

Ne propustite ni GODIŠNjI HOROSKOP!

Veliki GODIŠNjI horoskop za 2018. godinu!

OVAN 

LjUBAV 

Venera iz vašeg astrološkog polja ljubavi do 11. jula donosi vatromet emocija, ali i pomalo drame u brakovima i vezama.

Slobodni Ovnovi biće na meti mnogih, jer će zračiti više nego ikada, a na mestima za zabavu mogu sresti i ljubav svog života. Zaboravite na sve kočnice i privući ćete najbolje za sebe! Nakon 11. jula ulazite u emotivno mirniji, a nekim Ovnovima i dosadniji period! Ipak, mlad mesec iz Lava 15. jula donosi vam veliki i nov početak, ali i mogućnost proširenja porodice. Bićete jako posvećeni poslu i karijeri, a upravo u radnom okruženju, u drugoj polovini jula možete ući u komplikovanu emotivnu vezu sa kolegom u znaku Blizanca, Device ili Lava!

Zauzetim Ovnovima ova energija doneće stabilnost, ali i malo zahlađenja u odnosima. Partner vam se može učiniti previše statičnim!

POSAO I FINANSIJE

Većina Ovnova će tokom jula meseca razmišljati o partnerskom poslu, pod uticajem Marsa iz njihovog astrološkog polja timskog rada i ortačkog posla. Savetuje vam se oprez, posebno od sredine meseca, kada su  mogući problemi u takvim saradnjama.

Venera vam donosi izuzetnu kreativnost i sjajne ideje do 13. jula, a druga polovina meseca i mogućnost sjajnog posla,a nekima od vas i zaposlenja na duže ili za stalno. Što se tiče finansija, vrlo je moguće da će deo novca do 13. jula dolaziti iz inostranstva ili kroz rad sa inostranim firmama i kroz saradnju sa strancima.

Pod uticajem mladog meseca 15. jula moguća je veoma zanimljiva poslovna prilika preko prijatelja i mlađe osobe u znaku Blizanca, Raka ili Vodolije. Venera vam u periodu od 15. do 25. jula donosi pojačanu zaradu i uspeh, ali i nervozu na poslu ili među saradnicima usled administrativnih problema.

Još zanimljivih informacija o Ovnu možete pročitati ovde!

Jedanaest stvari koje razume samo ovan

BIK

LjUBAV

Do sredine jula većina Bikova proživljavaće buran period unutar porodice, ali i u svoja četiri zida sa partnerom! Vrlo je moguće da ćete pojačano reagovati u nekim situacijama i da nećete imati mnogo razumevanja za partnerove ispade! Od 11. jula situacija se menja u vašu korist i doživećete pravi ljubavni procvat! Venera u vašem astrološkom polju ljubavi u odličnim odnosima sa Saturnom, Plutonom ali i Jupiterom, doneće vam stabilizaciju odnosa sa partnerom i mogućnost da rešite sve probleme koje ste do sada imali.

Sobodnim Bikovima ova energija bi mogla doneti povratak u prošlost, ali i osvežavanje odnosa sa nekim koga ste  odavno upoznali u znaku Jarca, Device ili Raka. Iskoristite energiju mladog meseca iz vašeg polja tajni oko 15. jula. Ova veza može krenuti nepredvidivo i u tajnosti ali će krajem meseca rezultirati velikim dešavanjima i preokretima na polju ljubavi.

POSAO I FINANSIJE

Pod uticajem Marsa iz vašeg astrološkog polja karijere, timskog rada i uspeha bićete puni elana za nove poslovne poduhvate i projekte. Vaša ambicija raste više nego ikad, a moguća je i obnova starih saradnji! Mlad mesec 15. jula prelazi u vaše astrološko polje kuće, porodice i doma, pa će ovo biti odličan period za sve one koji imaju porodični biznis, kao i za Bikove koji rade od kuće.

Moguće je da će vas pustiti volja za radom, imaćete potrebu da vreme provodite kod kuće, ali želja za uspehom neće izostati! Za vašu kreativnost i nove poslovne ideje pobrinuće se Venera iz znaka Device i vašeg polja zabave i kreativnosti. Finansijska situacija će se stabilizovati, a vi ćete povratiti onaj stari osećaj materijalne sigurnosti.

Period od 15. do 22. jula biće fenomenalan za sve one koji se bave poslovima vezanim za zabavu, javnost i luksuz. Odličan period za učenje, edukaciju i odlazak u inostranstvo.

Još zanimljivih informacija o BIKU pročitajte ovde!

Deset stvari koje razume samo tipičan bik

BLIZANCI

LjUBAV

Blizanci, vi ćete do sredine jula biti veoma žustri u komunikaciji sa okolinom i sa partnerom, pa je moguće i da ćete brzati sa nekim odlukama i planovima i da ćete sve videti mnogo ozbiljnije ili veće nego što zapravo jeste! Dobro obratite pažnju na sve što vam neko obećava, jer sva obećanja nakon 11. jula mogu pasti u vodu, posebno ako je reč o Škorpiji ili Ovnu. Sredinom jula Blizanci će imati veliku potrebu da se smire i srede svoj ljubavni život, a dosta vremena ćete provoditi kod kuće, verovali ili ne i unutar poznatog okruženja!

Slobodni Blizanci, u periodu do 27. jula, mogu upoznati nekog upravo preko člana porodice ili u blizini kuće, u znaku Bika, Raka ili Vodolije.

POSAO I FINANSIJE

Blizanci u jul mesec ulaze zadovoljni svojom finansijskom situacijom, pod uticajem Venere iz astrološkog polja dobre komunikacije, kraćih putovanja i trgovine. Sunce i Merkur u ovom polju do 22. jula donosiće vam i mogućnost kraćih poslovnih putovanja. Posebno period posle 6. jula može vam doneti dobru zaradu i svim Blizancima koji se bave kreativnim poslom, ali i poslovima vezanim za zabavu, decu i poslovima su povezanim sa javnošću. Period od 11. jula, kada Venera uđe u znak Device i vaše astrološko polje kuće, doma i svakodnevnice, donosi veoma dobra dešavanja po pitanju posla, ali i pojačanu odgovornost i mogućnost napredovanja, posebno Blizancima koji se bave privatnim biznisom.

Vrlo je moguće da ćete sarađivati sa veoma uticajnim osobama, ali i da će vam novac dolaziti lakše nego ranije. Imaćete iznenadne troškove, posebno oko 15. jula, ali i u periodu od 20. do 24. jula, pa bi trebalo da pazite u šta ulažete, ali novca vam neće nedostajati.

Još zanimljivih informacija o BLIZANCIMA, pročitajte ovde!

12 stvari koje razumeju samo blizanci

RAK

LjUBAV

Do 11. jula Rakovima će porasti apetiti u ljubavi, pa bi mogli da izazovu zbunjenost kod partnera svojim prevelikim zahtevima. Ne dozvolite da uplašite jednu Devicu, Bika ili Jarca vašim drastičnim promenama raspoloženja, jer može da se desi da pobegne.

Slobodnim Rakovima početak jula može doneti ljubav preko posla. Nakon 11. jula, kada Venera pređe u znak Device u vaše astrološko polje dobre komunikacije, vrlo je moguće da ćete se usmeriti na realnija rešenja nekih problema u vezi ili braku, ali i da će se vaše emocije dosta stabilizovati.

Druga polovina jula biće jedan od retkih perioda u godini kada bi se konačno mogle neke stvari postaviti na svoje mesto i kada biste mogli da krenete u pravom pravcu sa partnerom. Iskoristite period, od 14. do 28. jula, jer se neće skoro ponoviti.

POSAO I FINANSIJE

Pred Rakovima je veoma zanimljiv mesec, posebno u poslovnom smislu. Sunce i Merkur u astrološkom polju finansija donosi veliki novac i pametne investicije! Situacija će biti prilično stabilna, kada su finansije u pitanju tokom čitavog jula meseca ali od 15. jula imaćete posebno dobru zaradu. Mlad mesec 15. jula će najaviti lepo poslovni period, prolaskom kroz astrološko polje finansija i zarade kroz znak vatrenog i pragmatičnog Lava.

Jul će biti odličan mesec za ulaganja svim Rakovima koji se bave poslovima vezanim za administraciju, trgovinu i transport. Od 17. do 26. jula procvat će doživeti svi Rakovi koji imaju porodični biznis, ali i oni koji planiraju da pokrenu sopstveni. Ipak, kada je reč o saradnjama, budite na oprezu jer su mogući konflikti, posebno sa Lavom ili Škorpijom. Troškovi će biti pojačani, ali je i zarada u porastu, posebno u drugoj polovini meseca.

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte ovde!

10 stvari koje samo rakovi razumeju

LAV

LjUBAV

Lavovi će do sredine jula biti u centru pažnje, što će im izuzetno prijati! Ipak, može se desiti da pravite dramu ili ljubomorišete partneru, pod uticajem opozicije Venere i Marsa, što njemu svakako može smetati i doneti nesuglasice u odnosu. Posebno oko 5. jula, kada Merkur bude pravio loše aspekte sa Marsom iz vašeg polja partnerstva, moguća je loša komunikacija i nerazumevanje!

Kada Venera bude prešla u znak Device, oko 11. jula, vaše strasti će se smiriti i vi ćete sami sebi delovati nekako realnije i stabilnije. U tom trenutku ćete se okrenuti poslu i može se desiti da do kraja meseca pomalo zapostavite partnera, posebno kada Venera bude pravila dobre aspekte sa Saturnom i Plutonom, između 22. i 27. jula.

Slobodnim Lavovima može se desiti da uđu u zanimljivu i možda tajnu vezu sa osobom preko posla, pa čak i sa nadređenim u znaku Ovna, Jarca ili Blizanca.

POSAO I FINANSIJE 

Lavovima će jul mesec biti jedan od uspešnijih tokom godine, bar kada je posao u pitanju. Do 11. jula bićete uspešni u svakom poslu ili saradnji koju započnete, a nakon toga dobre prilike ne prestaju da se nižu. Venera iz vašeg astrološkog polja finansija, zajedno sa Jupiterom i Plutonom, do 13. jula donosi mogućnost veće zarade, posebno Lavovima koji rade sa ženama i bave se poslovima vezanim za negu, ali i onima koji su u državnim strukturama ili u administraciji.

Period od 14. jula pa do kraja mesece biće veoma zanimljiv za vas, jer Venera ulazi u znak Device, a samim tim će novac dolaziti postepeno, ali i racionalnije će se trošiti. Mars iz vašeg polja partnerskih odnosa tokom jula donosi odlične odnose i saradnju sa strancima, a krajem meseca moguć i poslovni put. Njegovo retrogradno kretanje donosi i obnovu nekih saradnji.

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte ovde!

12 stvari koje samo lav razume

DEVICA

LjUBAV 

Device će do sredine jula biti bukvalno u fazi inkubacije i vrlo je moguće da ćete sve svoje emocije i planove vezano za ljubav držati u tajnosti. Aspekti Venere iz vašeg polja podsvesti i tajni do sredine jula stvaraće u vama veoma burne emocije, ali njih niko neće videti i niko neće znati za to što vi unutar sebe proživljavate. Može se desiti da uplovite u platonsku vezu i ljubav sa nekim ko živi daleko ili je čak na neki način zauzet u znaku Riba, Raka ili Bika.

Druga polovina meseca donosi vam mnogo više samopouzdanja u ljubavi, što će uvudeti i sam partner i delovaćete mu mnogo jasnije i odlučnije. Period od 21. do 25. jula trebalo bi da iskoristite da iznesete sve svoje želje i prohteve, jer će sve biti onako kako ste zamislili.

Slobodnim Devicama ovi aspekti mogu doneti veoma jaku sudbinsku vezu sa izuzetno stabilnom i uspešnom osobom.

POSAO I FINANSIJE 

Jul mesec će Devicama biti jedan od uspešnijih i važnijih u 2018. godini, kada je posao u pitanju. Venera će tranzitom kroz vaše polje karijere, uspeha, priznanja i napredovanja do 11. jula u napetim aspektima, sa Marsom doneti tenzije kroz posao, ali i nove klijente i saradnje, kao i uspeh, dobru zaradu i procvat na finansijskom planu. Sve Device koje se bave poslovima vezanim za scenu ili rad iza scene i u ustanovama zatvorenog tipa biće pune pozitivne energije i novih poslovnih ideja.

Pojačana popularnost i uspeh, ali i susret sa novim saradnicima i klijentima pratiće ih u periodu od 16. do 27. jula. Venera iz vašeg znaka u odličnim aspektima sa Saturnom, Plutonom i Jupiterom doneće uspeh i stabilnost, ali i dobru i konstantnu saradnju sa inostranstvom. Mars iz astrološkog polja posla i obaveza, iz vazdušne Vodolije, donosi volju za radom tokom čitavog jula meseca, ali i nove ideje i nadahnuće za rad. Pun mesec iz znaka Vodolije oko 29. jula, donosi im uspeh preko stranaca ili na kraćem putu.

Još zanimljivih informacija o DEVICI, pročitajte ovde!

11 stvari koje razumeju samo device

VAGA

LjUBAV

Retrogradni Mars tokom jula meseca mogao bi Vagama vratiti nekog iz prošlosti, jer će vas ovi aspekti, prolaskom kroz vaše polje ljubavi, vraćati i terati da još jednom prođete neke situacije sa osobama sa kojima ste bili ili sa sadašnjim partnerom. Pod uticajem Venere iz polja prijateljstva do 10. jula, Vage će biti veoma lepo raspoložene i spremne za druženje.

Slobodnim Vagama moglo bi se pomešati ljubav i prijateljstvo i upravo neko ko vam je blizak ili sa kim se već duže vreme čujete i družite, mogao bi postati deo vašeg ljubavnog života. Ukoliko je reč o Lavu, Blizancu ili Ovnu – samo se prepustite. Kraj meseca, u periodu od 20. do 28. jula, donosi to da će se Vage pomalo povući i stati na loptu, kada su neke brzoplete emotivne odluke u pitanju. Imaćete šansu da dobro razmislite i donesete konačne odluke sa kim želite da budete. Slobodnim Vagama uticaj Venere iz znaka Device i njihovog astrološkog polja podsvesti može doneti oprez u ljubavi, pa ako vam se bude pojavio neko veoma zanimljiv, šteta bi bilo da ga propustite zbog prevelike analiza tog odnosa. Ne razmišljajte mnogo ukoliko je reč o Strelcu, Vodoliji ili Škorpiji.

POSAO I FINANSIJE

Vage će tokom jula meseca biti fokusirane na timski rad, uspeh u javnosti, ali i na marketing. Ovo će biti idealan mesec da pokažete šta znate, da što bolje predstavite svoje sposobnosti. Veoma je izvesno da ćete imati pomoć prijatelja u znaku Bika ili Vage, posebno oko 13. jula. Mlad mesec u vašem polju timskog rada i druženja oko 15. jula donosi mogućnost novih poznanstva i kontakata. Izvestan je i početak novog posla koji će vam veoma značiti za narednih šest meseci, ako ne i duže.

Uspeh dolazi i svim Vagama koji se bave nekom vrstom komunikacije, novinarstvom, pisanjem, papirologijom, ali i transportom. Ulazak Venere u vaše polje tajni, izolacije i podsvesti od 15. jula donosi povlačenje i rad u tišini, ali i mogućnost pripremanja jako velikog projekta. Ne pričajte mnogo o svojim velikim planovima i uspeh je zagarantovan. Finansijska situacija odlična!

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročitajte ovde!

11 stvari koje će samo vaga razumeti

ŠKORPIJA

LjUBAV

Ulaskom u jul mesec dobijate na samopouzdanju. Imaćete osećaj velike moći nad partnerom i toga da vi vučete glavne poteze u vezi ili braku. Moglo bi da se desi da previše autoritativno delujete na njega i da on počinje da beži od vas. Spustite loptu, jer već nakon 11. jula i sami ćete imati veću želju za bliskošću i bićete manje surovi prema partneru. U periodu od 15. do 25. jula doživljavate transformaciju na polju ljubavi i bićete mnogo manje subjektivni kada su u pitanju vaš brak ili veza. Pružite šansu partneru da se iskupi, pa je vrlo moguće da ćete u ovom periodu obnoviti vašu ljubav i probuditi staru strast.

Slobodnim Škorpijama ovaj period može doneti ljubav preko prijatelja, u kolektivu u kojem radite ili sa nekim koga veoma dugo poznajete, a u znaku je Device, Vage ili Jarca.

POSAO I FINANSIJE 

Finansijska situacija, pod uticajem Venere iz polja troškova do 11. jula biće promenjiva, ali vam novca neće nedostajati, jer ćete sa druge strane dobro zarađivati! Oko 6. jula moguć je veći trošak ili neka vrsta pogrešnog investiranja, pa pripazite i nemojte biti impulsivni. Mars iz znaka Vodolije tokom jula vam  donosi mogućnost rada od kuće, ali i u nekoj vrsti izolacije ili prenatrpanost poslom. Mogli biste da imate problemčiće tehničke prirode, pa obratite pažnju na sve detalje u poslu. Ipak, sve poslovne poteze, uz podršku Plutona, vući ćete mudro.

Period od 12. jula biće veoma bitan, jer će Venera preći u znak Device i u vaše astrološko polje timskog rada i grupnih dešavanja! Ovo će vam doneti nov, bolji pristup poslu i odlučnost i želju za napredovanjem. Saturn i Jupiter u lepim aspektima sa druge strane donose odličnu komunikaciju sa klijentima, kao i mogućnost potpisivanja važnog ugovora. Do 25. jula mnogim Škorpijama pružiće se nova velika poslovna prilika, ali i uspeh koji ste dugo čekali.

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJI, pročitajte ovde!

11 stvari koje razume samo škorpija

STRELAC

LjUBAV

Strelčevi će prolaziti veoma lep period do sredine jula meseca, kada će vamm Venera iz astrološkog polja putovanja doneti nekog iz inostranstva, ljubav na daljinu ili ljubav na putovanju. Prepustite se ovoj vezi, jer vas čeka nešto drugačije i veoma lepo. Ipak, budite na distanci i na oprezu kada su u pitanju velika obećanja!

Zauzetim Strelčevima ovi aspekti mogu doneti uživanje sa partnerom i obnovu strasti i ljubavi nakon 12. jula, kada Venera pređe u znak Device i vaše astrološko polje karijere i posla.

Mnogim Strelčevima Venerin prelazak preko karmičkog čvora između 11. i 23. jula može vratiti nekog iz prošlosti koga ste veoma voleli, a onim slobodnim Strelčevima doneće ljubav sa nadređenim ili preko posla. Nemojte da vas uplaši uspeh i veličina ove osobe, posebno ukoliko je reče o Vagi, Škorpiji ili Lavu, već se postavite kao jednaki njoj  i uspeh u ljubavi je zagarantovan.

POSAO I FINANSIJE 

Strelčevima će tranzit Merkura i Sunca kroz astrološko polje inostranstva i putovanja doneti  dobru komunikaciju sa strancima i podršku od Škorpije, Vodolije i Riba, kojoj se niste nadali sve do 12. jula. U tom periodu na finansijskom planu biste mogli da imate oscilacije, ali pod uticajem Marsa iz vašeg polja razmene informacija i dobre komunikacije ne bi trebalo da vam manjka klijenata i posla. Uspeh će dolaziti neočekivano, ali i preko mlađih članova porodice.

Mars iz vašeg znaka tokom jula doneće vam mnogo samopouzdanja i energije, pa je moguće da će biti mnogo dobrih poslovnih ideja, a neki od vas sada će otpočeti i svoj biznis. Venerini aspekti od 13. do 26. jula iz vašeg polja karijere i uspeha uticaće pozitivno na vašu finansijsku situaciju. Moguće je odlično razumevanje sa poslovnim partnerima ili nadređenima. Poradite na svojoj strpljivosti i zagarantovani su ostvareni ciljevi.

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte ovde!

12 stvari koje razume samo strelac

JARAC

LjUBAV

Jarčevi su u leto ušli sa nekom vrstom tenzije i sa uzburkanim emocijama. Te tenzije i turbulencije na emotivnom planu u braku i u dužim vezama trajaće do 11 jula. Kod većine Jarčeva će Venera iz vatrenog Lava izazvana od nepredvidivog Marsa iz Vodolije praviti svađe u partnerskim odnosima. Nakon 11. jula, kada Venera pređe u vama srodni zemljani znak Device, doživećete svojevrsno smirenje na svim poljima, pa tako i na emotivnom planu. Vaše emocije će se ustaliti, a ovo će biti posebno dobar period za osobe u braku i u dugim vezama. Ova energija trajaće do kraja jula i imaćete priliku da na najrealniji način rešite sve nesuglasice, ali i da donesete prave odluke za vas, kada su veze i brakovi u pitanju.

Jarčevi bi ovaj mesec trebalo da iskoriste i otputuju negde, jer će im polje inostranstva i putovanja biti prepuno pozitivnih aspekata. To može biti i kraće putovanje ili izlet! Upravo na nekom putovanju možete sresti osobu svog života koja živi u inostranstvu ili u drugom gradu sa kojom možete ostvariti fenomenalan odnos!

POSAO I FINANSIJE 

Početkom jula imaćete veća finansijska ulaganja, ali nemojte da vas to uplaši, jer velika nagrada sledi u drugoj polovini meseca. U periodu do 7. jula moguće je da će vam Rak ili Lav ponuditi partnerstvo ili novu saradnju, a po Venerinim aspektima ova saradnja mogla bi da vam donese veliku finansijsku korist. Ipak, Merkurovi aspekti oko 4. jula mogu doneti lošiju komunikaciju.

Mars iz polja novca tokom jula donosi vam pojačanu zaradu, a njegovo retrogradno kretanje tokom jula i mogućnost vraćanja nekog duga ili pozajmice. Posle 11. jula doživećete velike poslovne uspehe, stabilnost i sigurnost u poslovnu poziciju koja je vama veoma važna. Venera će u periodu od 13. do 24. jula praviti veoma moćne aspekte na vaše astrološko polje inostranstva, velike zarade i ulaganja i doneti mogućnost velike zarade, kroz malo rizika ili više ulaganja. Poslovi sa strancima, ali i mudri potezi će se trostruko isplatiti. Očekujte još veće napredovanje, ali i veću odgovornost koju ćete morati da poštujete.

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte ovde!

13 stvari koje razume samo jarac

VODOLIJA

LjUBAV

Vodolije će biti veoma posvećene partneru u periodu od 12. jula. Venera će prolaziti kroz astrološko polje partnerstva i ljubavi imaćete zadatak da do tada rešite da sve nesuglasice. Međutim, pred vas će se stalno postavljati novi izazovi.

Vrlo je moguće da će sam partner praviti posesivne ispade, pa bi bilo dobro da mu to kontrolišete do sredine meseca! U periodu od 16. do 24. jula pod uticajem Saturna, Plutona i Venere, imaćete priliku da uložite dodatan napor i  postavite vaš brak ili vezu na noge, odnosno da popravite nešto što je bilo poljuljano.

Slobodne Vodolije prolaziće veoma važan period kada su emocije u pitanju! Vrlo je moguće da ćete ući u rizičnu vezu sa Lavom, Ovnom ili Ribom, ali će se, kako vreme bude odmicalo, pokazati da je ovakva ljubav vredna svakog rizika.

POSAO I FINANSIJE 

Uspeh ne dolazi preko noći, ali će tokom jula meseca Vodolije imati mnogo prilika za pozitivne promene na poslovnom i finansijskom planu. Mars iz vašeg znaka donosi snažnu volju, ali pod uticajem njegovog retrogradnog kretanja i mogućnost vraćanja na stare poslove ili saradnje!

Finansijska situacija biće povoljna tokom celog meseca, posebno Vodolijama koji se bave poslovima vezanim za trgovinu, estetiku i marketing, a u drugoj polovini jula i za administrativne poslove. Mlad mesec, iz vašeg polja partnerstva, 15. jula najavljuje novu saradnju, a moguće i potpisivanje važnog ugovora ili rešavanje pravnog pitanja.

U drugoj polovini jula Venera iz vašeg polja karme, dugova, velike zarade i finansija, donosi sjajne i sudbinske poslovne prilike kroz saradnju sa strancima, ali i veliku zaradu. 29. jula pun mesec iz vašeg znaka donosi vam veoma važnu saradnju sa Blizancima ili Strelcem, koja će se veoma povoljno odraziti na tok vaše karijere. Iskoristite sjajnu poziciju Sunca i Marsa i preuzmite inicijativu za realizaciju svih vaših ideja!

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte ovde!

Deset znakova da ste tipična vodolija

RIBE

LjUBAV

Većina Riba do 10. jula prolaziće krizan period u ljubavi i vrlo je moguće da će partner izazivati vaše loše reakcije svojim postupcima, posebno što će često povređivati vašu sujetu. Na neki način bićete opterećeni obavezama i poslom i veoma malo pažnje ćete posvećivati partneru i vašem odnosu, pa ćete zbog toga biti u konfliktima i  nesuglasicama. Vrlo je moguće i da ćete se često sukobiti oko mišljenja, posebno sa Škorpijom, Jarcem ili Devicom. Ipak ne očajavajte!

Sjajan period za ljubav kreće 15. jula i trajaće do kraja meseca, a vi prosto nećete verovati koliko je partner u stanju da vam udovoljava! Moguće je i proširenje porodice.

Slobodnim Ribama period od 15. do 26. jula biće sudbinski i ključan u ovoj godini, jer vam donosi mogućnost važnog poznanstva i velike ljubavi sa osobom u znaku Vage, Device ili Škorpije!

POSAO I FINANSIJE 

Jupiter iz vašeg polja inostranstva do 10. jula praviće napete aspekte sa Venerom iz vašeg astrološkog polja posla, pa bi bilo dobro da se na početku jula meseca strpite i ne očajavate, ukoliko ne bude sve išlo kako ste zamislili. Imaćete veliku zaštitu i protekcije tokom većine jula meseca.

Oko 15. jula mlad mesec donosi sjajnu poslovnu priliku preko Lava ili Vage i početak novog velikog posla. Od 11. jula očekujte veliki obrt i stabilizaciju neke naizgled napete poslovne situacije. Za većinu Riba, Venerin prelazak u Devicu označiće pozitivne promene po pitanju posla, ali i uspešnu saradnju sa inostranstvom i uopšte mnogo bolje partnerske poslove.

Finansijska situacija je odlična, ali bi oko 18. jula trebalo da pripazite kada su veće investicije u pitanju. U drugoj polovini jula očekujte mnogo više posla nego ranije, a ukoliko se odlučite za mere štednje ili preskočite neku jaču investiciju, bićete veoma lepo nagrađeni!

Još zanimljivih informacija o RIBAMA, pročitajte ovde!

13 stvari koje samo tipična riba razume

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.