Mesečni horoskop za APRIL 2019. godine

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

OVAN

LJUBAV

April je vaš mesec. Sunce vas stavlja u centar zbivanja i bićete privlačniji nego obično. Ipak pod uticajem Venere iz 12. astrološke kuće imaćete veliku potrebu da emocije držite u sebi, a vaš ljubavni život u tajnosti.

Vladar vašeg znaka, Mars, tranzitiraće vašom kućom komunikacije, pa će vam to doneti izuzetnu pričljivost i flert preko društvenih mreža, ali ćete malo toga realizovati u stvarnosti.

Mnogi Ovnovi, posebno oni slobodni mogli bi da dožive jaku hemiju i privlačnost sa Ribom, Vagom ili Strelcem.

U periodu od 12. do 20. aprila mnogi zauzeti Ovnovi mogli bi da deluju veoma tajnovito i daleko, a biće vam potrebno dodatno razumevanje partnera i bliskost kako ne biste otišli u drugom pravcu.

Kada Venera pređe u vaš znak i prvu astrološku kuću, bićete manje spremni na kompromise ali mnogo otvoreniji i iskrenije prema partneru.

Ljubav će se prosto lepiti za vas.

POSAO I FINANSIJE

Tokom prve polovine aprila bićete puni samopouzdanja kada su novi poslovni poduhvati u pitanju! Mlad Mesec 5. aprila biće idealan da na vašu inicijativu otpočnete nov posao ili saradnju. Ujedno Imaćete utisak da su se neke kockice konačno poklopile.

Kada su finansije u pitanju, bilo bi dobro da do 21. aprila obratite pažnju u kom pravcu idu vaši troškovi, jer je moguća pogrešna procena i neka vrsta brozpletosti.

Mars iz vaše 3.astroloske kuće mogao bi vam doneti odlične aspekte za trgovinu, ali i neke pozitivne promene svim Ovnovima koji rade preko interneta ili društvenih mreža.

Oprez se savetuje u komunikaciji sa nadredjnima ukoliko ih imate jer ćete kao po običaju biti bez dlake na jeziku, ali i nametati svoje ideje pa su moguće nesuglasice krajem meseca.

Još zanimljivih informacija o OVNU pročitajte ovde!

BIK

LJUBAV

Vladar vašeg znaka, Venera, boraviće do 20. aprila u znaku romantičnih, mističnih Riba. Kako će vaša 11. kuća biti posebno aktivirana pod njenim uticajem, imaćete veliku potrebu za izlascima, druženjem, a za sve slobodne Bikove ovo će biti idealno vreme za flert.

Mlad mesec već 5. aprila može pokrenuti neku tajnu ljubav, ili platonsku vezu sa Ribom, Jarcem ili Škorpijom.

U odličnim aspektima sa Neptunom i Plutonom u periodu od 8. do 14. aprila može vam se desiti vanvremenska ljubav sa osobom iz inostranstva.

Zauzeti Bikovi uživaće u skladu i harmoniji sa partnerom do 20. aprila. Krajem meseca malo će se uzburkati strasti i može se desiti da poželite neke promene.

POSAO I FINANSIJE

Mars, planeta akcije, koja podstiče ambiciju tokom aprila meseca boraviće u vašoj astrološkoj kući finansija i zarade. Ovo je odlična pozicija Marsa, koja nagoveštava finansijsko obilje tokom meseca, ali najverovatnije i iracionalne troškove. Novac vam se neće zadržavati u rukama, ali će ga biti.

Vladar Vašeg znaka, Venera, boravkom u 11. kući donosi odlične aspekte za timski rad, ali i nove poslovne početke i ideje.

Pun Mesec 19. aprila iz kuće posla donosi nove, lepe saradnje i možda novu poslovnu ponudu preko uspešne ženske osobe.

Posebno povoljan period do 20. aprila za sve Bikove koji se bave estetikom, ili poslovima vezanim za umetnost.

Još zanimljivih informacija o BIKU pročitajte ovde!

BLIZANCI

LJUBAV

Blizanci će tokom aprila meseca biti mnogo više okrenuti poslu i uspehu u odnosu na ljubav, ali kada je flert u pitanju bićete veoma aktivni.

Pod uticajem Marsa iz vaše astrološke kuće ličnosti bićete veoma energični, privlačni, zračićete neobičnom harizmom. Ovo se posebno odnosi na ženske predstavnice znaka, kojima će muškarci biti bukvalno nad glavom. Nećete morati preterano da se trudite, već će vama sami prilaziti.

Zauzeti Blizanci pod uticajem Venere iz kuće posla i društvenog statusa, do 20. aprila imaće potrebu da svoju vezu dovedu na viši nivo, pa su moguće ponude za brak.

Pun Mesec iz Vage 19.aprila donosi vam lepa dešavanja na polju ljubavi, dece i kreativnosti. Moguća nova ljubav sa lepom i kulturnom osobom, u znaku Vage, Škorpije ili Bika.

POSAO I FINANSIJE

Vladar vašeg znaka, Merkur, biće u nepovoljnom znaku kroz vašu astrološku kuću karijere. Ovo može doneti nerealne ciljeve ili želje do 18. aprila, ali u dobrom aspektu sa Venerom može doneti i to da započnete veoma veliki projekat, ili počnete da radite posao iz snova.

Uspeh će se desiti svim Blizancima koji se bave umetnošću, estetikom ili ezoterijom. Ostali bi u periodu od 10. do 22. aprila trebali posebno da obrate pažnju sa kim sarađuju i da ne dozvole da dođe do obmana.

Krajem meseca situacija sa finansijama se popravlja, ali su moguće pogrešne poslovne odluke i potezi, pa ukoliko planirate otkaz ili promenu posla učinite to do 20. aprila.

Još zanimljivih informacija o BLIZANCU, pročitajte ovde!

RAK

LJUBAV

Rakovi će biti posvećeni vezama Ili brakovima do 20.aprila kada će se od vas zahtevati dodatna odgovornost u vezama i odnosima. Energija Venere iz vodenih Riba izuzetno će prijati vašem senzibilitetu, a osetićete i neku vrstu mira u odnosima.

U periodu od 6. do 15. aprila kada Venera bude pravila važne aspekte sa Saturnom i Plutonom iz vaše kuće partnerstva, desiće vam se mogućnost stabilizovanja vaših ljubavnih veza, a nekima od vas i povratak unazad ili ljubav iz prošlosti.

Slobodni Rakovi do 18. aprila ljubav mogu naći u inostranstvu, na putu, fakultetu, ali će se desiti i platonska ljubav sa Vagom, Škorpijom ili Devicom, koju idealizujete duže vreme.

Nakon 20. aprila okrenućete se druženju i izlascima i pomalo zapostaviti partnera ukoliko ste zauzeti. Slobodni Rakovi među prijateljima sreću ljubav.

POSAO I FINANSIJE

April će biti poprilično uspešan mesec kada su u pitanju posao i finansije. Već na samom početku, 5. aprila Mlad Mesec iz kuće karijere najaviće uspešan poslovni projekat, napredovanje i ubrzana poslovna dešavanja. Iako će se ispred vas pojaviti velika prilika može se desiti da osetite neki unutrašnji nemir.

Mars iz 12. astrološke kuće do kraja meseca činiće da neke svoje planove i poduhvate držite u tajnosti.

Sunce, vladar vaše kuće finansija biće prilično dobro aspektovano tokom čitavog aprila, pa vam para neće nedostajati, ali su mogući troškovi na hedonizam i ulepšavanje.

Venera iz kuće inostranstva i edukacija, donosiće vam novac upravo kroz ove oblasti, ili kroz kontakte sa strancima.

19. aprila Pun Mesec odličan za aktiviranje privatnog biznisa. Posle 20. aprila ne donosite važne odluke.

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte ovde!

LAV

LJUBAV

Tokom aprila meseca pod uticajem Venere iz polja strasti i transformacija, vaše ponašanje moglo bi da iznenadi okolinu. Bićete misteriozniji nego inače, a mnogi Lavovi rizikovaće u ljubavi.

Mlad Mesec već 5. aprila mogao bi da aktivira zanimljive kontakte ili susrete sa strancima, moguća je ljubav na putu.

Zauzeti Lavovi u prvoj polovini meseca biće skloni idealizaciji partnera i nije isključeno da neke stvari sakrije od vas. Oslušnite svoju intuiciju i znaćete šta vam je činiti.

Neki od vas produbiće emotivne odnose i strasti u vezi ili braku, posebno u periodu od 6. do 13. aprila.

Slobodni Lavovi biće skloni komplikovanim, tajnim i rizičnim vezama sa Blizancem, Lavom ili Strelcem. Posle 20. aprila neki od vas uploviće u vezu na daljinu.

POSAO I FINANSIJE

Možda ste se tokom marta meseca osećali pomalo uspavano kada je posao u pitanju, ali tokom aprila ćete se trgnuti i dobiti novu motivaciju za uspeh. April će biti odličan mesec za ulaganja i finansijska situacija će biti stabilnija nego tokom marta.

Mars će vas učiniti odličnim timskim igračem a posebno do 15. aprila, mogući su i uspesi preko raznih udruženja ili prijatelja.

Pod uticajem vladara vašeg znaka, Sunca, iz astrološke kuće putovanja, do 20. aprila učiniće da budete okrenuti saradnji sa inostranstvom.

Izmedju 6. i 13. aprila može vam se ukazati fantastična prilika za zaradu, a tad su moguće i veće investicije i ulaganja, ali savetuje se oprez pri izboru saradnika ili kod važnih odluka, jer je moguć nerealan pristup svemu.

Kraj meseca doneće tenziju usled viška posla, ali i napredovanje.

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte ovde!

DEVICA

LJUBAV

Vladar vašeg znaka, Merkur, poprilično vas je namučio u prethodnom periodu. April mesec doneće olakšanje na svim poljima, a posebno na emotivnom planu.

5. aprila vas očekuje Mlad Mesec i biće ovo idealan momenat da prevaziđete strahove koji se vezuju za ljubav.

Zauzete Device biće prilično usmerene na stabilizovanje odnosa, a Venera iz nežnih Riba će vam u tome izuzetno pomoći! Zaljubljenost u partnera će se produbiti i imaćete osećaj da je idealan momenat za ozvaničenje odnosa ili prelazak na viši nivo, posebno u periodu od 4. do 14. aprila.

Slobodne Device biće pravi magnet za ljubav, ali su moguće i idealizacije i neka vrsta iluzija vezano za Bika, Raka ili Vagu oko 15. aprila. Mars iz kuće karijere donosi vam, do kraja aprila, ljubav na poslu.

POSAO I FINANSIJE

Početak meseca biće izuzetno povoljan kada su u pitanju pozajmice, ulaganja u biznis. Mlad Mesec 5. aprila biće veoma povoljan za početke novih poslova i rizike.

Mars će već 1. aprila preći u vašu kuću karijere, uspeha i biznisa i vrlo je moguće da će vam se desiti nagli porast ambicije i želja za dokazivanjem.

Neke od Devica radiće dva posla, ili će se upustiti u 2 velika projekta. Očekuje vas i veliki uspeh u javnosti ili neka priznanja od saradnika i nadređenih.

Finansijska situacija biće povoljna, ali su mogući konstantni troškovi do 20. aprila.

Pun mesec iz kuće finansija i zarade 1. aprila doneće vam odličnu poslovnu priliku i veću količinu novca preko ženskih uspešnih osoba.

Još zanimljivih informacija o DEVICAMA, pročitajte ovde!

VAGA

LJUBAV

Vama je ljubav izuzetno važna, a ono na šta ćete svakako posebno biti usmereni tokom većine aprila meseca su vaši partnerski odnosi.

Pod uticajem Mladog Meseca već 5. aprila slobodne Vage mogle bi da započnu nešto novo kada je ljubav u pitanju. Iznenada će vam se desiti neko vrlo atraktivan i energičan.

Merkur, kao i Venera iz Riba, mogli bi sredinom meseca, a posebno od 5.do 15. aprila da pomute neke odnose i unesu malo konfuzije.

Možda ćete sumnjati u partnera, ali ujedno ovo će biti dobar period i da rasčistite sve nesuglasice koje ste imali.

Pun mesec 19. aprila donosi vam popularnost i harizmu.

Kraj meseca mogao bi slobodnim pripadnicama znaka da donese veoma zanimljivu ali nestalnu osobu povezanu sa inostranstvom.

POSAO I FINANSIJE

Vladar vašeg znaka Venera tranzitom kroz kuću posla doneće odličnu klijentelu, uspeh preko žena ali i pojačanu ljubav prema poslu.

Sunce će tranzitom kroz vašu astrološku kuću partnerstva i javnosti aktivirati nove saradnje, ali i potrebu da se što više promovišete.

Iskoristite povoljnu poziciju mladog meseca i 5.aprila reklamirajte svoj brend ukoliko ste privatnik.

Venera u aspektu sa Saturnom, doneće vam sredinom meseca veću odgovornost i požrtvovanost, a moguće je i da ćete posao doneti kući.

Finansijska situacija biće povoljna, a novac će pretežno dolaziti preko stranaca, ili iz inostranstva.

Mars iz kuće putovanja, proširiće vaše ambicije.

Bićete u stanju da radite više poslova istovremeno, a bićete i adekvatno nagrađeni.

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročtajte ovde!

ŠKORPIJA

LJUBAV

Vladar vašeg znaka, Mars, tranzitom kroz znak Blizanaca i vašu kuću rizika, iskušenja i strasti, aktiviraće vašu nemirnu prirodu.

Ženske predstavnici znaka, posebno one slobodne već od 1. aprila mogle bi se naći na nekim nedoumicama, upustiti se ili ne, u rizičan odnos.

Venera će prolaziti vašom kućom ljubavi i u odličnim odnosima sa Saturnom većini vas, doneće stabilnost i mir u dužim vezama ili brakovima. Možda ćete imati utisak da je partner neiskren oko 15. aprila pod utucajem Neptuna ali ovoga puta, sve je plod vaše bujne mašte.

Slobodne Škorpije u drugoj polovini meseca, a posebno posle 20. aprila prepustiće se partneru i dozvoliti da on odlučuje o nekim stvarima, a mnogima će se desiti brak.

POSAO I FINANSIJE

Vrlo je moguće da ćete imati potrebu da neke stvari promenite u načinu vašeg poslovanja. Već 5. aprila, mlad mesec doneće vam priliku da započnete nov posao, ili nov poslovni projekat.

Venera će podstaći vašu kreativnost, a mnoge Škorpije stabilizovaće svoju finansijsku situaciju.

Mars bi mogao da donese pojačane troškove ili strahove za finansije, ali ono što je dobro jeste da nećete patiti od manjka posla, čak suprotno. U periodu od 6. do 16. aprila očekuje vas zarada kroz kreativne poslove, ili hobije, a mnoge Škorpije mogle bi da potpišu i važan ugovor o unapređenju.

Krajem meseca, posebno nakon 20. aprila imaćete priliku da radite partnerske poslove, ali oprez se savetuje pri donošenju važnih odluka, moguće pogrešne procene saradnika.

Još zanimljivih informacija o Škorpiji, pročitajte ovde!

STRELAC

LJUBAV

Mars ulaskom u vaše polje partnerskih odnosa, posebnu pažnju će već od 1. aprila usmeriti na vaše veze i brakove.

Mlad Mesec 5. aprila mnogim Strelčevima pokrenuće pitanje dece, proširenja porodice.

Na Slobodne će Mlad Mesec uticati tako što će se više zabavljati i u izlasku upoznati atraktivnu osobu.

Ovo je izazovna pozicija Marsa i znači da ćete većinu odgovornosti u vezi preusmeriti na partnera, tačnije dozvolićete da on na neki način upravlja vašim životom.

S druge strane strast, ali i ljubomora u odnosu se mogu produbiti. U periodu do 17. aprila posebno biste trebali da poradite na komunikaciji u odnosu, moguće su nesuglasice.

Slobodni Strelčevi biće skloniji flertu nego inače i otvoreni za nove ljubavi ali vrlo avanturistički nastrojeni. U periodu od 5. do 14. aprila moguća je nova ljubav preko posla!

Kraj meseca zauzetim Strelčevima doneće velike sumnje i nepoverenje.

POSAO I FINANSIJE

April mesec najavljuje veoma kvalitetna poslovna dešavanja. Sunce iz kuće kreativnosti i zabave, učiniće da mnogo pozitivnije posmatrate sve okolnosti koje su vas snašle.

Finansijska situacija biće posebno povoljna u periodu od 6. do 14. aprila, kada vas očekuje i nova poslovna prilika.

Posebno povoljni dani za sve Strelčeve koji se bave trgovinom, edukacijom ili rade u državnim institucijama.

Mnogo bolja komunikacija sa poslovnim saradnicima vas očekuje nakon 20. aprila, ali do tad bi moglo dolaziti i do zabune ili nejasnoća.

Posebno obratite pažnju da pod uticajem Marsa i Neptuna nakon 23. aprila ne uđete u konflikt ili napete situacije sa poslovnim partnerima.

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte ovde!

JARAC

LJUBAV

Ulaskom u mesec april osetićete neki vrstu olakšanja kada je ljubav u pitanju! Merkur i Venera iz blagih Riba doneće lepu komunikaciju sa partnerom i rešavanje nesuglasica. Iako ćete pod uticajem Marsa biti pretežno usmereni na posao, vrlo je moguće da ćete uspeti da balansirate na svim poljima.

Sredina meseca i period od 7. do 13. aprila biće idealan da ozvaničite vaš odnos ili otpočnete zajednički život sa partnerom.

Nakon 20.aprila bićete otvoreniji za ljubav, a Slobodni Jarčevi prosto će procvetati.

Nova ljubav očekuje vas na mestima za zabavu, relaksaciji i sport sa Škorpijom, Devicom ili Strelcem.

POSAO I FINANSIJE

Vaše polje finansija i zarade biće prilično dobro aspektovano tokom aprila meseca. Veoma važna promena dešava se 5.marta kada Mlad mesec prolazi kroz vašu astrološku kuću finansija.

Mars iz vazdušnog Blizanca, donosi opušteniji pristup novcu, ali i pokreće želju za boljom zaradom i poslovanjem. On će se zadržati do kraja meseca u vašoj kući posla, a već samim prelaskom u nju, najaviće mnogo obimniji posao i bolju zaradu.

Odličan aspekt Marsa na vašu kuću karijere doneće vam mogućnost napredovanja i lep period za investicije i ulaganja u biznis.

Venera će aktivirati dobar timski rad i dobru komunikaciju, uspeh kroz kolektiv, a mnogim Jarčevima i dobru zaradu, posebno u periodu od 13. do 24. aprila.

Imaćete fantastičnu saradnju i sa inostranstvom. Odlična zarada i poslovna komunikacija preko društvenih mreža.

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte ovde!

VODOLIJA

LJUBAV

Vodolije su već neko vreme predmet ljubavi i pažnje, a u prethodnom periodu su ih tuđa očekivanja možda malo i preopteretila.

Mars iz astrološke kuće ljubavi, od 1. aprila aktiviraće vašu pozitivnu komunikativnu stranu pa bi se mogle aktivirati i nove ljubavi.

Ovo posebno važi za slobodne Vodolije. Na mestima za relaksaciju, zabavu i sport, možda upoznate veoma privlačnu osobu, nije isključeno da budu i dve i da vas to pomalo zbuni. Jarac, Blizanac, ili Lav su u opticaju.

Zazuzete Vodolije u prvoj polovini meseca biće prilično usmerene na posao, pa možete i zapostaviti partnera, iako ćete mu pažnjom, porukama i možda poklonima dokazivati ljubav, biće mu potrebno i vaše fizičko prisustvo.

Pun Mesec oko 19. aprila moze vam doneti ljubav sa strancem, ili neki platonskim ljubav.

POSAO I FINANSIJE

Kada je finansijska situacija u pitanju mesec april biće odličan. Venera iz kuće novca do 20. aprila aktiviraće dobru zaradu i ambiciju.

Posebno povoljan period od 5. do 13. aprila svim Vodolijama koje se bave bilo kojom vrstom umetnosti, estetike, ili pomaganja ljudima.

Mlad Mesec 5.aprila mogao bi vam doneti veoma važan kontakt, vesti, ali i rešavanje važnog administrativnog pitanja.

Imaćete podršku nadređenih do kraja meseca pa su moguća i napredovanja!

Veoma povoljne saradnje sa ženama.

Posle 20. aprila mogući su pojačani troškovi, ali i nerealna obećanja saradnika.

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte ovde!

RIBE

LJUBAV

Rastrzanost i nostalgija su vas mogli mučiti u prethodnom mesecu pod uticajem retro Merkura! Tokom aprila meseca ćete se mnogo bolje osećati i doživeti lepa ljubavna iskustva pod uticajem Venere iz vašeg znaka!

Slobodne Ribe biće mnogo zadovoljnih sobom, zračiće i privlačiti ljubav u svoj život. Veoma lepa komunikacija i flert može se desiti u periodu od 4. do 13. aprila sa kolegom ili osobom koju upoznajete preko posla.

Neke od Riba poželeće da se u ovom periodu vrate staroj ljubavi.

Ribe koje su u vezi u drugoj polovini meseca mogle bi da izazovu sumnje kod partnera. Ponašajte se malo manje misteriozno.

Pun Mesec iz Vage i vaše kuće intime, mogao bi da donese neka lepa strastvena dešavanja.

POSAO I FINANSIJE

Ribe će pod uticajem Venere iz kuće uspeha tokom čitavog meseca imati želju da napreduju i osećaće dobru konekciju sa nadređenima.

Mlad Mesec iz kuće finansija već 5. aprila mogao bi da aktivira nov posao, ali i finansijski priliv.

Mars iz vaše astrološke kuće svakodnevice, učiniće da posao radite od kuće ili pokrenete privatan biznis.

Sredinom meseca obratite više pažnje na lične stvari, novčanik itd. Neptun bi mogao da vam unese zabunu.

Dobar odnos Venere iz prve kuće i Saturna i Plutona doneće veliku ambiciju i možda dodatnu poslovnu odgovornost.

Vrlo je moguće da ćete izmedju 8. i 20. aprila imati priliku da promenite posao preko Vodolije, Ovna ili Strelca.

Pun mesec 19. aprila biće pogodan za donošenje važnih odluka, a ujedno oko tog datuma možete očekivati novu klijentelu i fantastično zaradu. Krajem meseca finansije u procvatu.

Još zanimljivih informacija o RIBAMA, pročitajte ovde!


Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.