Leto u bočici! A Drop d’Issey – parfem koji će obeležiti sunčane dane!

Skoro trideset godina nakon što je Issey Miyake Parfums lansirao L’Eau d’Issey, došao je trenutak za nešto potpuno novo – A Drop d’Issey parfem, koji ćete ovog leta obožavati. Lepršav, radostan i optimističan, A Drop d’Issey nosi miris prirode, koji inspiriše i osvežava tokom toplih letnjih dana.

Novi miris raskida veze sa tradicijom i pruža potpuno drugačiju viziju budućnosti.

Inspiracija za ovaj osvežavajući, lagani, letnji miris bila je kap vode, na koju podseća i sama bočica. Kap vode je svojevrsno ogledalo u kome će svaka žena upoznati iskonsku verziju sebe.

Priroda je uvek imala važnu ulogu u Issey Miyake mirisima. U neobičnoj, inovativnoj bočici, krije se potpuno drugačija vizija prirode, kakvu do sada još niste iskusili. Milovana kapljicom vode, priroda se budi i otkriva svoje senzacije, koje se nalaze u samom srcu ovog parfema. Osnovna nota je cvet jorgovana, lagan, senzacionalan i pravi letnji miris.

Nežni jorgovan pojačavaju cvet pomorandže i damaščanska ruža, dok je kedrovim drvetom zaokružen miris.

Ovaj parfem, koji će učiniti da vas priroda iznenadi, što je i osnovni moto kampanje i zamisao kreatora, savršen je parfem za nežne, romantične i lepršave dame, koje od ovog leta očekuju neko sasvim novo iskustvo.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.