Kratko astro uputstvo za flert: Na šta će pasti pripadnici određenih horoskopskih znakova?

Ponekad jednostavno nismo sigurni u sebe, osobu kojoj želimo da se dopadnemo, ili naše sposobnosti za flertovanje… Nesigurnostima nikad kraja. Ali, kada ste toliko uzbuđeni zbog izlaska sa nekom osobom, a opet jako nesigurni da li ćete joj se dopasti, možda je najbolje rešenje da malo istražite o horoskopu osobe koja vam se sviđa.

O tome  da nije sve u zvzedama, pričali smo mnogo puta, kao i o tome, da neke karakterne osobine ipak imaju veze sa datumom našeg rođenja.

Prema  tome, evo kratkog astro upustva za flert, i vaš prvi date čini se proći će bez greške, komplikacija i uz prvi poljubac.

@shawneeandsimon

Ovan 

Ovnovi su hrabri i impulsivni, a slične osobine privlače ih kod partnera. Igrajte se i zabavljajte se, to  je dobar način da zadržite njihovu pažnju. Obično ne prave prve korake, tako da će taj deo morati da bude vaš. Što više inicijative i entuzijazma pokažete, to  ćete im se više dopasti. Ne podnose laž i ako počnu da sumnjaju u vas, teško da će odnos opstati, tako da se na vreme čuvajte čak i onih najsitnijih laži.

Bik 

Ovi ljudi naročito cene, vernost, naklonost i veoma su osećajni.  Naročito lako osvojiće ih dobar smisao za humor. Tako da ste rešili pola  posla, ukoliko nasmejete bika. Ako im se dopadnete oni će to otvoreno pokazati, truditi se da privukuj vašu pažnju i interesovanje. Vole avanture i zato im predložite nešto nepredvidivo, fascinirajte ih i nikada nemojte ćutati. Bikovi su veoma razgovorni ljudi, ali i odlični slušaoci. Padaju i na romantiku i inovativnost, a put do njihovog srca void preko ukusne večere koju ćete im sami spremiti!

Blizanac 

Blizanci su veoma inteligentni i intelekt je prvo što će primetiti kod svog sagovornika.Vrlo su pričljivi i skloni eksperimentisanju. Predložite im bilo šta,a oni će bez pogovora krenuti za novim iskustvom. Ako ste u stanju da ih mentalno i intelektualno izazovete, oni će pasti na vas brže nego što se nadate. Skloni su da svoje emocije pokazuju svetu, o partner uvek pričaju u superlative, a stvar koja bi ih definitivno odbila je da se osete potcenjenim. Kreativni su i uvek imaju nove ideje, tako da je veza sa njima luda vožnja.

Rak 

Rakovi su veoma emotivni i najpre će ih privući ranjiva i osetljiva osoba. Dajte im prostor da vam posvete potpunu pažnju i oni će to uraditi. Puni su saosećajnosti i empatije, pa vam pažnje u odnosu sa njima neće manjkati. Ali koliko vam pažnje pruže, podjednako će očekivati za uzvrat, ako ne i više. Zato im poklonite apsolutnu pažnju, ako želite da ih osvojite. Nisu naivni, i ukoliko primete da manipulišete njima, vašoj vezi je došao kraj.

@corriemahrphotography

Lav 

Pružite im dovoljno pažnje i obaspite ih komplimentima i zadobićete njihovu  lojalnost do kraja vremena. Veoma su posesivni, tako da bi vas emotivna prevara skupo koštala. Potpuno su odani, pa očekuju partnerovo apsolutno prisustvo u vezi. Ukoliko umete da ih nasmejete, osvojili ste njihovo srce na prvu!

Devica 

S obzirom da nisu baš samouvereni, pripadnicima ovog znaka ne prijaju osobe, koje pucaju od samopouzdanja. Sa druge strane, kupićete ih ukoliko ste uvek čisti i mirisni. Kada se osete voljeno, pružiće vam bezuslovnu ljubav. Potrebno je da im dajete komplimente, kako biste radili na njihovom samopouzdanju. Ne smete dopustiti da se pored vas osete inferiorno, ako se to dogodi, pobeći će.

Vaga 

Romantika i luksuz u kombinaciji, očaraće vagu. Morate biti posvećeni i uravnoteženi, inače nećete privući njihovu pažnju. Ponekad mogu biti nesigurni, ali će to kriti od vas, jer su njima njihova sigurnost i samopouzdanje na prvom mestu. 

Škorpija 

Tajnovite i intimne škorpije, pašće na posvećenost. Ostvarite kontakt očima, udubite se i provirite im u dušu. Mogu vas lako emotivno zbuniti zato sa njima uvek budite na oprezu. Ne igrajte se njihovim osećanjima jer su veoma osvetoljubivi.  U spavaćoj sobi su veoma avanturistički nastrojeni. Posvećeni su maštanju i emotivni su. Ambiciozni su i ne pokušavajte da sputate njihovu  želju za uspehom, jer to ne opraštaju.

Strelac 

Dobar smisao za humor je ključ za srce ovog znaka. Pažnja im je neophodna, ali vam neće ostati dužni. Temeljni su u komunikaciji i veoma su romantični. Skloni su flertu, pa ako uvidite da su ga smanjili, znači da ste postali centar njihove pažnje.

Jarac

Jarčevima je vrlo bitno da začinite svoj odnos. Pomalo haosa u vazi nije na odmet. Igre zavođenja, njima su omiljene i to je nepogrešivi put do njihovog srca.

Vodolija 

Harizma i spontanost, ono su što vodolije najviše  kupuje. Njima prvo morate angažovati um, pa tek onda telo. Oni su jedinstveni, pa takva mora biti i vaša strategija osvajanja.

Ribe 

Da biste osvojili pripadnike ovog znaka, potrebno je samo da se pred njima otvorite. One žele da do tančina upoznaju svet svoje druge polovine. Ribe žive da bi voleli, posvećene su do te mere da će vaše želje znati pre vas samih. Dovoljno je da ste iskreni i da ih ispunite ljubavlju i pokloniće vam svet na dlanu!

Sada kada imate ovo u vidu, osmislite svoj plan i ne  zaboravite, karta za siguran uspeh je samopouzdanje, a uz to šarm nikada nije na odmet!

Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.