Vodeći modni trend za leto 2022. godine: Poigravanje bojama!

Već početkom ove godine postalo je jasno da će nam sezona proleće/leto doneti novi, živopisni kolorit u kome ćemo uživati tokom toplih dana. Osim što su jarke boje poput narandžaste, zelene, pink i žute postale hit, još veću modnu zabavu za one smelije dame predstavlja kombinovanje ovih jarkih boja.

Ovog puta izdvajamo top tri kombinacije boja koje ćemo ovog leta nositi sa uživanjem:

#Pink i narandžasta

Ova kombinacija boja već godinama stvara svoje mesto u svetu mode. Smelo, upadljivo, a opet elegantno, na svojevrstan način. U ovoj kombinaciji boja osećaćete se kao da su sve oči uprte u vas, dok vi izgledate kao milon dolara.

#Zelena i narandžasta

Ove dve boje vode bitku za to koja je veći trend sezone. Zato je njihova kombinacija nešto zahtevniji izazov. Pa ipak, ako pronađete savršen balans, reč je o odevnoj kombinaciji koja zasigurno dobija. Naša preporuka je da se odlučite za outfit u jednoj od ove dve boje, dok ćete asesoarima druge, napraviti pun pogodak.

Pročitajte: Poznate trendseterke su odabrale – Omiljena boja leta, biće apsolutni jesenji hit!

#Pink i zelena

Ova kombinacija boja u svakome budi sumnju kada prvi put pomislite da ih sklopite, međutim, kada odaberete pravu nijansu roze i zelene nastaje apsolutni modni hit, koji će svi želeti da iskopiraju.

Čini se da je ovog leta moda više nego ikad postala savršen poligon za igru, na kome u potpunosti možete iskazati svoju kreativnost.

Autor: T. P.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.