Jeste li izbirljivi pri biranju sportskih grudnjaka?

Kako sve više težimo udobnosti, sportsko donje rublje više nije samo obavezno za vežbanje, već je i moderan izbor za svakodnevno nošenje. Za jesen-zimu 2021. kolekcija Lisca Cheek predstavlja nove najprodavanije krojeve sa svežim dizajnom.

Playful je sportska kolekcija sa geometrijskom čipkom i svežim ružičastim umetcima. Najprodavaniji stilovi – funkcionalni bežični grudnjak sa penastim čašama do veličine šolje F, lagan bežični top, gaćice, majica i duge tajice – savršeno pristaju uz telo. Kombinacija mikro materijala i čipke omogućava maksimalnu propustljivost vazduha i savršeno odvajanje vlage od tela u isto vreme.

Idealan izbor za aktivno slobodno vreme – ili za svaki trenutak, kada želite da se osećate ugodno i opušteno.

Sa koliko pažnje birate sportski grudnjak?

Kako nam je udobnost sve više na prvom mestu, češće se odlučujemo da i tokom dnevnih aktivnosti nosimo sportske bruseve. A pri odabiru savršenog sportskog brusa, posebno vodimo računa o dobroj potpori grudi.

Kisca grudnjaci sa penastim korpicama su fantastični aktivan sportski veš, primeren i za srednja opterećenja.

Baš svaka veličina korpe pobrinuće se za najveću udobnost. Naramenice i zadnji delovi sa veličinama se šire kako bi se postigla maksimalna potpora.

Mikro materijal odvaja vlagu i dozvoljava tvojoj koži da diše, a ujedno se jako brzo suši – quick dry, što je izuzetno važno, ako je vaš sportski grudnjak deo vaše opreme tokom treninga.

Udoban sportski veš je sinonim za komfor za kojim svaka od nas čezne tokom dana, a najbolji izbor nudi nova Lisca kolekcija.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.