#Instainspo: Vintage home decore je u modi i ove sezone!

Kako je dolazak lepših dana, koje sa nestrpljenjem iščekujemo, po pravilu rezervisan za detaljno čišćenje doma, puštanje svežine i uvođenje inovacija u naš životni prostor, skrolovali smo po instagramu i pronašli neke profile, koji su nas zaista inspirisali da čim budemo u mogućnosti krenemo u potragu za detaljima koji će naš dom u potpunosti osvežiti i dati mu potpuno novu energiju.

Ovo je naš izbor najinspirativnijih Instagram profila za uređenje životnog prostora, sa dozom vintage stila, koji je zajedno sa živopisnim bojama, aktuelan i ove sezone.

Reč je o dominantnom trendu u dekoraciji enterijera, koji je inspirisan jarkim šarama, starih tapiserija, koje sada možete videti na nameštaju, posuđu, ali i na zidovima prostorija.

Reč je o specifičnom dekoru, koji verovatno nije po svačijem ukusu, ali je reč o nečemu veoma inspirativnom, što u umerenim količinama može potpuno transformisati recimo vaš beli, minimalistički dom, koji vam u poslednje vreme više uopšte nije tako lep, kao kada ste ga uredili. Sad je možda pravi trenutak za malo boje, igre i inspiracije!

Foto: @houseonwinchester

Teodora Vuković

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.