#Instainspo: Saveti za dekoraciju terase ili dvorišta!

Leto samo što nije, pa je sada idealan trenutak da preuredite svoju terasu, dvorište, ili mali kutak u prirodi, savršen za ispijanje jutarnje kafe, tokom toplih dana. Danas sa vama delimo inspirativne i jednostavne savete za dekoraciju terase, ili dvorišta, koji će vaš kutak učiniti još posebnijim.

Bilo da imate malenu terasicu ili veliko dvorište, veličina prostora nije bitna, jer je za njihovo uređenje bitna vaša kreativnost i maštovitost.

Prvi korak u uređivanju sopstvene oaze mira je da osmislite temu, odnosno čitav koncept onoga što želite da napravite od svoje terase. Nijanse i tonove koje želite na jastučićima i detaljima na stolu, kao i cveće koje želite da vas okružuje, a tek kada sve lepo posložite u svojoj glavi bacite se na posao i ne bežite od toga da nameštaj napravite sami, jer je na youtube-u mnogo zanimljivih videa koji će vas inspirisati da samostalno sredite svoj kutak na otvorenom.

Kada ste osmislili koncept vaše oaze, vreme je da odaberete biljke i svoje parče prirode učinite živopisnim, baš onako kako želite.

Ukoliko volite boho momenat, poželjno je da nabavite lampice sa papirnim lampionima, kao i šarene jastuke i lazybag-ove, koji će večerima na vašoj terasi dati posebnu draž.

Naravno, terasa ne bi imala smisla bez uređenog prostora za sedenje i uživanje u prvoj šolji kafe. Dakle obavezno nabavite stočić i stolice, ili barem velike udobne jastuke na kojima ćete sedeti, uživati u svakom danu i sunčati se.

Kako bismo vas dodatno inspirisali da već danas budete produktivni i stvorite sebi kutak za uživanje na otvorenom, delimo sa vama naše instagram favorite, kada je uređenje terasa u pitanju.

Foto: @extraspace.com

Autor: T. P.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.