#Instainspo: Frizure koje ćemo nositi ovog leta

S obzirom na sav stres i brojna ograničenja sa kojima smo ušli u ovo leto, svi smo željni onih sitnih promena, koje prerastu u pravo osveženje. Za nas žene, takve promene vrlo često odnose se na estetiku, a prvo i najjednostavnije “za promeniti” svakako je frizura.

Ako se nosite mišlju da ovih dana posetite frizera, pročitajte ovaj tekst do kraja, jer smo mi naravno pretraživali Instagram i za vas izdvojili vodeće trendove za ovo leto, kada je kosa u pitanju.

#Duže šiške

Frizura koja podrazumeva duže šiške, koje licu daju svojevrstan okvir, veoma je popularna ovog leta. Veoma jednostavna za stilizovanje, moderna i pogodna za svaku priliku, posebno je praktična za ljubitelje duge kose, koje žele malu, gotovo neprimetnu, a osvežavajuću promenu.

#Kratki bob

Bob je već duže vreme omiljena frizura u beauty svetu, a ove sezone najpopularnija je njegova mini verzija. Veoma je laka za održavanje i posebno praktična za nešto hrabrije dame, odvažne na eksperiment.

View this post on Instagram

Pre-apocalyptic street style 📷 @warevol

A post shared by Kelly Rogowski (@lovelyykelly) on

#Stepenasto šišana kosa

Za one koje su dugo nosile ravno šišanu dugu kosu, stepeni će biti pravo osveženje. Mala, gotovo neprimetna promena, učiniće mnogo za vaš izgled i olakšaće stilizaciju svih onih dana, kada bi vam inače duga, ravna kosa bila dosadna.

Teodora Vuković

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.