Imamo rešenje za onih par kilograma kojih želite da se rešite pre praznika – Zdravi a ukusni obroci na bazi povrća!

Sve što želimo do kraja ovog decembra je da izgubimo tih nekoliko kilograma, koji predstavljaju naš najveći problem, kada je fizički izgled u pitanju. Zato smo ovoga puta izdvojili par zdravih obroka, na bazi povrća, kako bismo vas inspirisali da do kraja godine promenite navike u ishrani i dostignete svoj cilj.

Instagram je postao naša dnevna doza inspiracije, a ovoga puta, odlučili smo da tu nađemo i motivaciju za zdravu ishranu. Istražili smo profile kuvara, koji spremaju zdrave obroke, koji izgledaju tako da ćete poželeti zdravo da se hranite do kraja života, a to je baš ono što bi trebalo da bude cilj svakom od nas.

Ovoga puta #instainspiracija su nam profili koji dele ukusne i zdrave recepte. Hajde da se zajedno motivišemo da u Novu godinu uđemo zdravi, vitkiji i zadovoljni sobom.

@rebelrecepies

Niki Webstern, veganska kuvarica pokrenula je ovu instagram stranicu punu zdravih recepata, u kojima ćete uživati.

@madeline_shaw

Nutricionista Madeline Shaw ima samo jednu filosofiju – Uživajte u onome što vas čini zdravim i srećnim! Madeline je bila i sa druge strane i dugo se borila sa nezdravim navikama, a onda je jednom zauvek okrenula novi list. Svoje savete, ali i iskustva deli na svom instagramu, koji poziva na slastan zdrav obrok.

@choosingchia

Jess Hofman je još jedan zagovornica ishrane na bazi povrća. Ona je izučila ayurvedsku ishranu i svoje vreme posvetila osmišljavanju jednostavnih recepata u skladu sa njom. Ona posebno insistira na jelima napravljenim od većine svežih sastojaka, kao što su obrok salate.

Ukoliko želite da već od sada uvedete neke nove navike, posetite ove instagram profile i u narednim danima, tako inspirisani napravite dobar plan zdrave ishrane, koji će učiniti da se svakodnevno osećate dobro u svojoj koži i u novogodišnjoj noći zablistate punim sjajem.

Autor: T. P.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.