Insta recap – Trend pomoću kog ćete u minuti iznova proživeti 2022. godinu

Još jednom smo se setili zbog čega toliko volimo “Instagram”! Društvena mreža na kojoj već godinama čuvamo svoje uspomene ove godine nam je omogućila da 2022. proživimo u svega nekoliko minuta, tako što je kreirala recap reels koji će predstaviti najbolje od ove godine.

Osim što korisnici recap reels-a mogu sami da kreiraju video koji će obuhvatati njihove omiljene uspomene, mogu odarati naratore za svoj reels iz sveta poznatih, koji će njihovoj mini priči dati poseban pečat.

Mantra koja je obeležila “Instagram recap 2022.” je: “Zahvalan sam za neverovatne trenutke u kojima sam mogao uživati i za sve ljude koji su bili deo toga. Spremni smo za 2023 – rekao je Bad Banny jedan od ovogodišnjih recap naratora.

Kako je do kraja ove godine ostalo svega nekoliko dana iskoristite priliku da svedete bilans i u svoj virtuelni album uvrstite najbolje što vam je 2022. godina pružila. Nakon toga preplaviće vas osećaj zahvalnosti za sve velike trenutke koje ste proživeli. Sa druge strane, bićete motivisani da u 2023. uđete sa nadom i ambicijom da od nje napravite još bolju godinu, punu nezaboravnih uspomena i malih uspeha, koji čine sreću.

Autor: T. P.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.