Flašica koju vaša beba mora imati!

Drage sadašnje i buduće mame, znamo da ste već navikle da vas utorkom u 12 sati čeka novi post u vezi sa najlepšom temom, u okviru Petit Coco bloga. Ukoliko ste neki tekst propustile, ili želite da ga pročitate ponovo, kliknite ovde!

Danas pričamo o flašicama koje su napravile pravu pozitivnu pometnju među mamama i tatama. Zovu se Iiamo, a posebne su po tome što imaju dodatak koji sam zagreva mleko. Više nije potrebno da tokom noći žurite da ugrejete obrok za svoju bebu. Jednostavno ubacite jednokratni uložak u flašicu, sačekate 4 minuta i mleko je spremno. Zagreva se do 37 stepeni, pa nije potrebno da proveravate da li je previše vruće ili ne.

Osim što je idealan saveznik za noć, savršeno je rešenje i kada želite da dan provedete van kuće. Izlet, piknik, šetnja ili uživanje na plaži više neće predstavljati problem ukoliko imate Iiamo flašicu. Mleko za vašeg anđela biće ugrejano za samo nekoliko minuta.

Činjenica da je reč o brendu iz Danske, dovoljno govori u kvalitetu i superiornosti u odnosu na sve druge flašice za bebe.

Ona je već neko vreme hit u svetu, a velikoj popularnosti doprineo je jedan od najuspešnijih dizajnera na svetu, Karim Rašid, koji je, zajedno sa svojim timom, dizajnirao ovu flašicu, koja je, osim po praktičnosti, prepoznatljiva i po svom futurističkom izgledu.

“Hranjenje je važan, intiman čin između bebe i roditelja, a flašica onemogućava direktnu konekciju između mame i bebe. Iiamo flašica omogućava celoj porodici da bude mobilna i uživa u dnevnim aktivnostima van kuće, a da ne traži idealno mesto gde može da ugreje mleko”, istakao je Karim.

O prednostima flašice govorile su i mnoge mame. “Volim da sa svojom ćerkicom budem napolju satima. Sada je to moguće jer imamo Iiamo flašicu. Mleko je uvek optimalno zagrejano i spremno za Minu, kada god odgladni. Sada sa ćerkicom idem svuda i ne gledam na sat, jer više ne žurimo kući. Iiamo flašica je idealna za zauzete mame, a koja mama nije zauzeta?”

Kada vaš mališan poraste toliko da mu standardna flašica više nije potrebna, u ponudi je i Iiamo sportska flašica koju može da koristi za vodu ili sok tokom treninga i u školi.

Iiamo flašice za bebe idealan su poklon za sve one “koji imaju sve”. Mama i tata će biti oduševljeni što će mlako za njihovog anđela biti ugrejano za tili čas, a beba će tokom korišćenja ove flašice biti bezbedna, jer ne sadrži nijednu materiju koja bi mogla biti štetna za mališane.

Ove predivne flašice možete kupiti u Petit Coco prodavnici u Krunskoj 83 u Beogradu, pozivom na njihov broj telefona: 011/24 37 471, preko sajta www.petitcocobelgrade.com ili preko njihove zvanične Facebook i Instagram stranice.

Komentari 1

  1. Ksana
    Reply

    Molim Vas za odgovor ako moze na mail, ne znam koga da pitam, da li mi mozete reci da li je placeno bolovanje nakon spontanog i koliko dugo zena moze koristiti bolovanje i kako prebroditi taj uzasni dogadjaj? Pomozite 💗

    27 Septembar, 2017

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.