Horoskop za OKTOBAR 2017. godine

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za vaš znak i za podznak!

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti! Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica ili na broj telefona: 065/615-73-91

Ukoliko još niste, pročitajte i GODIŠNjI HOROSKOP!

Veliki horoskop za JESEN 2017. godine možete pročitati OVDE!

Strogo je zabranjeno preuzimanje delova ili celog teksta bez linkovanja izvora i potpisa astrologa.

OVAN

LjUBAV 

Oktobar će većini zauzetih Ovnova doneti zanimljive izazove na emotivnom planu posebno do sredine meseca! Već početak meseca donosi uzbuđenja i promene pod uticajem punog meseca iz vašeg astrološkog polja ličnosti! 6. oktobra očekujte vatromet strasti i emocija sa partnerom, ali i kulminaciju nekog dešavanja koje ste započeli oko 20. septembra. Pun vesec doneće vam i oslobađenje od nekog emotivnog pritiska i veliko olakšanje. Tenzija koja je postojala će se nakon punog meseca smiriti između vas i Lava, Ribe ili Vage. Venera i Mars će sve do 9. oktobra boraviti u aspektu konjukcije u vašem astrološkom polju posla i obaveza! Bićete prezauzeti i okrenuti poslu pa su u tom periodu do sredine oktobra moguća zaljubljivanja upravo na radnom mestu ili preko kolega! Zauzeti Ovnovi, ne zapostavljajte partnere.  Posebno 8. i 13. oktobra pokušajte da iskontrolišete nalet njihove posesivnosti. Već oko 15. oktobra ljubav u vašim životima dobija novu dimenziju i sve kreće mnogo laganijim tokom!

Venera ulazi u znak Vage i u vaše astrološko polje partnerstva i veza, a ovo će ujedno označiti period ponovnog zaljubljivanja u partnera, a mnogim Ovnovima kraj oktobra donosi bračne ponude ili želju za proširenjem porodice!

Mars će se pridružiti Veneri 23. oktobra, a ova energija će vam doneti više strasti u braku ili vezi sa Škorpijom ili Strelcem, a mnoge pripadnice ovog znaka krajem meseca mogu uploviti u tajnu vezu sa zauzetim muškarcem. Rizik vas privlači, ali izbegnite upuštanje u nešto što je polovično.

POSAO I FINANSIJE

Mars iz vašeg astrološkog polja posla do 23. oktobra doneće vam pojačanu ambiciju, sistematičnost u radu i više elana. Vaš takmičarski duh biće vidljiviji nego ikad pa su posebno oko punog meseca, 6. oktobra, moguća pojačana tenzija i nerazumevanje među kolegama Jarcem ili Bikom. Ovih dana doživećete i lepo priznanje i pohvale. Imaćete preteranu potrebu da odlučujete umesto ostalih pa se može desiti da budete na meti napada. Spustite loptu i već od 15. oktobra biće mnogo bolja situacija u kolektivu, ali i na finansijskom planu!

Jedan od najvažnijih tranzita biće prelazak Jupitera u vaše astrološko polje nasledstva, tuđeg novca, pozajmica i kredita!

Već u oktobru očekuje vas drastično veća zarada i povišica! Od 20. do 29. oktobra mnogi Ovnovi poželeće da ulože u svoj biznis, a poseban uspeh očekuje one koji budu sklopili partnerski posao sa Vagom ili Škorpijom. Uspeh očekuje i one koji su zaposleni u oblasti prava, administracije ili finansija.

Još zanimljivih informacija o Ovnovima pročitajte ovde!

BIK 

LjUBAV 

Bikovi će sve do 9. oktobra, pod uticajem Marsa i Venere iz njihovog polja ljubavi, kreativnosti i zabave, svoju energiju usmeravati najviše na lepšu stranu života! U ovom periodu očekuje vas dosta izlazaka i zabave, a slobodnim Bikovima će ova energija posebno prijati. Upravo oko punog meseca, 6.oktobra, može vam se na jednoj takvoj zabavi desiti prelep susret sa Ovnom ili Ribom.

Zauzetim Bikovima, pod uticajem Saturna oko 8. okrobra, moguće su kratke emotivne blokade ili zahlađenje odnosa! Ipak, već oko 13. oktobra Uran iz vašeg polja podsvesti, donosi rešenje svih čarkica sa partnerom u znaku Vage, Bika ili Raka. Najvažnije oktobarsko dešavanje je svakako prelazak Jupitera planete sreće, ekspanzije i napretka iz vašeg astrološkog polja posla u polje partnerstva, braka i veza! 11. oktobra, kada Jupiter napusti Vagu i pređe u sazveždje izazovne i prodorne Škorpije, vaši ljubavni odnosi i veze ulaze u jednu novu, konkretniju fazu. Poželećete više od svojih partnera, a mnogim slobodnim Bikovima ovaj tranzit najavljuje velike ljubavi. Kraj oktobra biće ispraćen ulaskom Venere u vaše polje posla, što će mnogim slobodnim Bikovima doneti više radnog elana, ali i mogućnost zaljubljivanja u kolegu ili preko posla!

POSAO I FINANSIJE 

Bikovi su kao i uvek na visini zadatka, a bez obzira na ostale okolnosti posao neće trpeti ni u oktobru. Oko 6. oktobra pun mesec doneće im tajni poslovni dogovor sa Lavom ili Ribom, ili tajni razgovor o povišici. U periodu do 9. oktobra očekuje vas lepa energija na polju finansija, a mnogim Bikovima posreći će se i u igrama na sreću. Venera i Mars u vašem astrološkom polju krrativnosti i zabave, doneće nove i kreativne poslovne ideje, a veliki uspeh stiže Bikove koji se bave nekom vrstom umetnosti ili kreativnim poslovima! Jupiter će tranzitom u vaše astrološko polje partnerstva i znak megalomanske Škorpije doneti mogućnost ozbiljne saradnje sa Jarcem ili Blizancem, ali i veće apetite i ambicije. Od 23. oktobra Venera i Mars iz znaka Vage i vašeg polja posla staviće fokus na neka pravna pitanja, a moguće je i potpisivanje vrlo važnog ugovora.

Još zanimljivih informacija o BIKOVIMA pročitajte ovde!

BLIZANCI 

LjUBAV

Mars i Venera iz znaka pedantne Device i vašeg astrološkog polja doma i porodice izmedju 1. i 9. oktobra doneće vam želju da mnoge situacije između vas i bliskih osoba dovedete u red! Ovaj tranzit uticaće i na partnerske odnose pa je vrlo moguće da ćete partneru prebacivati za sitnice koje inače ne primećujete! Pun mesec oko 6. oktobra mnogim Blizancima doneće zanimljivu komunikaciju i intuitivno donošenje odluka u vezi sa jednim Jarcem, Bikom ili Vodolijom.

Slobodni Blizanci do sredine meseca imaće želju za povlačenjem ili će se vraćati  jednoj Vagi, Lavu ili Strelcu. Prijaće vam poznato okruženje ali već od 15. oktobra bićete željni uzbuđenja i promena! 18. oktobra vladar vašeg znaka Merkur prelazi u strastvenu Škorpiju u vaše astrološko polje karme, rizika i strasti! Poželećete da izletite iz svoje zone komfora, a zabranjene veze će vas posebno privlačiti. Venera i Mars u paketu krajem meseca vam spremaju mnogo dobre zabave, flerta i nove energije!

POSAO I FINANSIJE

Blizancima, kao Merkurovoj deci će u oktobru  prijati energija Marsa iz vrednog znaka Device i njihovog polja karijere. Posebno u periodu do 10. oktobra imaće protekciju i dodatni finansijski podsticaj od strane nadređenih, ali i veliku mogućnost napredovanja. Oko 11. oktobra rešićete pitanje nekog većeg duga! Oko 13. oktobra moguć je prekid saradnje sa Strelcem ili Jarcem, ali otvaraju vam se mnogo bolja vrata i nove poslovne prilike već od 15. oktobra kada se Venera konačno seli u znak taktične Vage i vaše astrološko polje sreće i kreativnosti! Do kraja oktobra Blizanci koji se bave kreativnim ili poslovima vezanim za uživanje i estetiku uživaće u velikom uspehu. Kada se i Mars 23. oktobra bude preselio u  znak Vage, moguće je da ćete mnogo lakše obavljati sve svoje poslove, a finansijska situacija će se znatno popraviti.

Još zanimljivih informacija o BLIZANCIMA, pročitajte ovde!

RAK 

LjUBAV 

Vi ste satkani od emocija i intuicije, a Venera i Mars iz znaka prizemne Device do 9. oktobra doneće u nekim momentima previše analize vaše ljubavne situacije, a veoma malo akcije! Ipak idealna prilika za sve Rakove u dugim vezama je da iskoriste lep aspekt Venere i Plutona i početkom oktobra da učvrste svoj odnos sa Lavom ili Jarcem! Oko 8. oktobra aspekti sa Venerom mogu vam odložiti ili odugovlačiti neke emotivne odluke i dešavanja. Ipak ne brinite jer već oko 13. stižu iznenađenja i pozitivni preokreti u ljubavi. Jedan od najvažnijih planetarnih tranzita ovog meseca, ali i godine uopšte je prelazak Jupitera, planete ekspanzije i sreće u znak Škorpije i vaše astrološko polje ljubavi, dece i kreativnosti. Većini Rakova ovo će označiti početak perioda u kojem će intenzivno početi da razmišljaju o proširenju porodice i novinama na tom planu!

Većina slobodnih Rakova već dugo mašta o velikoj ljubavi, a tranzit Jupitera 11. oktobra u vaše polje astrološko polje ljubavi označiće period velikih i sudbinskih ljubavi. Oko 15. oktobra Venera će konačno preći u znak kojim vlada – znak Vage i uneti više romantike, ljubavi i lepote u vaš život! Prolaskom kroz vaše astrološko polje svakodnevice Venera će ulepšati vaše odnose, posebno onim Rakovima u vezi ili braku.

POSAO I FINANSIJE 

Kao i u svemu ostalom u vašem životu i poslu pristupate sa emocijom. Oko punog meseca 6. oktobra možete biti pozitivno iznenađeni velikom zaradom ili poslovnom ponudom od Škorpije ili Bika koja će vam zvučati previše dobro, ali upravo je to nešto za šta jako dugo radite, a zvezde su rešile da vam se oduže. Poverujte da ste zaslužili najbolje!

Venera iz znaka Device i vašeg astrološkog polja komunikacije i kraćih putovanja može vam doneti mnogo bolju poslovnu komunikaciju, ali i nove kontakte koji će vam značiti u budućnosti. Posebno dobar period do 15. oktobra biće za sve Rakove koji sarađuju pretežno sa ženama ili se bave poslovima vezanim za trgovinu, komunikacije ili marketing. Krajem oktobra Mars i Venera iz znaka diplomatske Vage doneće harmoniju na polju posla, posebno Rakovima koji imaju svoj biznis ili rade od kuće.

Još zanimljivih informacija o Rakovima pročitajte ovde!

LAV

LjUBAV 

Pomalo dosadna i napeta energija koju će emitovati Mars i Venera iz znaka Device do 9. oktobra doneće vam stabilnost na polju emocija, ali sve vreme će vam faliti više uzbuđenja. Pun mesec iz vatrenog znaka Ovna upravo 6. oktobra doneće vam emotivna dešavanja koja vama prijaju! Ulazak Jupitera u znak misteriozne Škorpije u vaše astrološko polje intime, porodice i svakodnevice motivisaće vas da poželite da dublje sagledate vašu životnu situaciju, posebno intimne veze i bliske kontakte! Ovaj tranzit neće odmah delovati, ali ćete osetiti kako se vaše emocije postepeno produbljuju. Biće prisutna energija sve ili ništa!

Zauzetim Lavovima period do 15. oktobra može doneti prezauzetost poslom, ali i zapostavljanje partnera. Oko 13. oktobra izbegnite konflikte oko sitnica ili nerazumevanje. Budite šarmantni i umiljati i rešite bespotrebnu nervozu! Ulazak Venere u znak Vage sredinom meseca većini Lavova doneće veći balans u partnerskim odnosima i mir.

Slobodnim Lavovima ovaj tranzit će posebno prijati, a s obzirom na to da će se Venera u drugoj polovini oktobra nalaziti u njihovom polju komunikacije i kretanja – flerta će biti gde god se okrenete. Na kraćem putu, oko 26. oktobra, moguće je fatalno poznanstvo sa šarmantnom, ali možda zauzetom osobom!

POSAO I FINANSIJE 

Lavovi su maheri za velike poslove i odličnu zaradu, a u oktobru će još jednom dokazati svoje velike poslovne sposobnosti. Pun mesec oko 6. oktobra doneće vam jako važnu saradnju sa strancima, ali i mogućnost vrlo važnog poslovnog putovanja. Vrlo je moguće, posebno u periodu do 15. oktobra, sklapanje poslovnog ugovora ili rešavanje nekog pravnog pitanja sa Škorpijom ili Blizancem!

Venera i Mars iz vašeg astrološkog polja finansija, posebno u periodu do sredine oktobra doneće dobru zaradu i uvećane prihode. Idealan period za sve Lavove koji se bave javnim poslovima ili poslovina vezanim za luksuz biće u periodu od 23. oktobra. Kraj meseca biće odličan i za ulaganja i rizične poslove. Sav trud ovog puta će vam se višestruko isplatiti.

Još zanimljivih informacija o LAVOVIMA pročitajte ovde!

DEVICA

LjUBAV 

Venera i Mars iz vašeg znaka do 9. oktobra doneće vam prelepe trenutke u ljubavi, posebno zauzetim Devicama! Imaćete priliku da rešite neki problem iz prošlosti i stabilizujete odnos sa Bikom, Ribom ili Jarcem. Oko 6. oktobra pun mesec slobodnim Devicama može doneti karmički susret i mnogo strasti sa Ovnom ili Škorpijom. Do sredine oktobra moguć je povratak nekog iz vaše prošlosti. Neočekivani poziv od Raka ili Bika može vas vratiti dobro poznatim i utabanim stazama! Dobro razmislite koji je vaš motiv vraćanja ovoj vezi, a ukoliko su u pitanju jake emocije – samo napred! Venerin prelazak u znak Vage oko 15. oktobra pa sve do kraja meseca doneće smirenje nekih tenzija ili razmirica oko sitnica!

Slobodnim Devicama između 19. i 26. oktobra smeši se ljubav preko posla. Spoj lepog i korisnog nekad uopšte nije loš!

POSAO I FINANSIJE 

Posao vam nikada ne pada teško,a početkom oktobra očekujte još više energije i sreće. Venera i Mars iz vašeg znaka će vas dodatno motivisati da budete još bolji u tome što radite. Ovo se posebno odnosi na Device koje se bave poslovima u vezi sa novim tehnologijama ili rade po projektu. Pun mesec iz vašeg astrološkog polja troškova i ulaganja doneće vam obilnije troškove oko 6. oktobra, ali sve su to ulaganja u dobru energiju i zato ne žalite novac.

Planeta sreće i uspeha zadržaće se u vašem polju novca sve do 11. oktobra, ali ne brinite – finansijska situacija i nakon toga biće odlična. U tom periodu tranzit Jupitera u znak Škorpije nekima će pokrenuti rešavanje važnog dokumenta ili potpisivanje nekog ugovora. Venera će ulaskom u vaše polje novca od 15. oktobra doneti bolje balansiranje sa parama, a zarada i uspeh posebno stižu Devicama koje se bave poslom vezanim za estetiku, ulepšavanje ili rade sa ljudskim resursima.

Još zanimljivih informacija o DEVICAMA pročitajte ovde!

VAGA 

LjUBAV 

Vi ste neko ko je zaljubljen u ljubav pre svega, a konflikte i neraščišćene račune ne podnosite! Do 9. oktobra mogući su neki unutrašnji nemiri i nesuglasice sa partnerom! Iako ne liči na vas ponašaćete se misteriozno i imaćete potrebu za povlačenjem. To će izazvati blagu sumnju kod partnera, posebno ukoliko je u pitanju Škorpija ili Ovan! One malo slobodnije Vage biće spremnije na rizik i mogu se upustiti u tajnu vezu na poslu.

Slobodnim Vagama do 15. oktobra smeši se tajna veza sa Vodolijom, Blizancem ili Škorpijom. Prelazak Venere u vaš znak posle 15. oktobra doneće vam mnogo lepšu situaciju na emotivnom planu, a vi ćete prosto isijavati dobrom energijom! Krajem meseca imaćete veliku potrebu za promenama, a mogući su i prekidi nekih odnosa. Ne žalite ni za čim što vas ne usrećuje! Sve se dešava za vaše najviše dobro.

POSAO I FINANSIJE 

Vage će vredno raditi u miru ili nekoj vrsti izolacije do 10. oktobra. Dobijaćete dobre energetske impulse od Marsa i Venere, a ovaj period iskoristite i za važna planiranja i realizovanja odličnih poslovnih ideja. Venera iz znaka Device može vas opteretiti ili stvoriti previše brige oko detalja ili nekih dešavanja na poslu. Vrlo važan tranzit biće prelazak Jupitera 11. oktobra planete uspeha u znak Škorpije i vaše astrološko polje finansija. Ovo će označiti početak jednogodišnjeg perioda u kojem ćete uživati u većoj zaradi i pozitivnim promenama po pitanju finansija.

Od 15. oktobra Venera će se konačno naći u vašem znaku i doneti javna priznanja i pohvale vašeg rada. Više ćete biti u centru zbivanja nego u prethodnom periodu, a finansijska situacija će, pod uticajem Marsa, biti odlična. Krajem oktobra moguća je poslovna ponuda preko Ribe ili Lava.

Još zanimljivosti o VAGAMA pročitajte ovde!

ŠKORPIJA 

LjUBAV 

Škorpijama će do 10. oktobra prijati energija Marsa iz znaka Device i njihovog astrološkog polja druženja i grupnih dešavanja. Početak oktobra mnogim Škorpijama upravo na jednom od takvih dešavanja doneće fatalni  susret sa Devicom ili Jarcem! Ovakvu hemiju dugo niste osetili. Najvažniji tranzit ovog meseca biće prelazak planete ekspanzije i sreće u vaš znak! Eto vam već oko 11. oktobra povoda za slavlje! U narednih godinu dana vi ćete biti pokretač mnogih pozitivnih promena, a harizma i privlačnost kojom budete zračili doneće vam prave i sudbinske ljubavne prilike. Venera iz znaka Vage i vašeg polja tajni i podsvesti od 15. oktobra do kraja meseca većini Škorpija doneće unutrašnji balans i potrebu da svoju vezu sačuvaju od očiju javnosti.

Zauzete Škorpije u drugoj polovini oktobra maštaće o venčanju ili proširenju porodice!

Slobodnim Škorpijama ovakvi tranziti doneće fatalni magnetizam i privlačnost, a vi ćete već svojom intuicijom znati da prepoznate šta je za vas najbolje!

POSAO I FINANSIJE 

Mars iz vašeg astrološkog polja komunikacije doneće vam početkom oktobra preopterećenost poslom, ali i dobru saradnju sa Devicom ili Rakom. Pun mesec oko 6. oktobra donosi promene u radnom okruženju, mogućnost nove saradnje i nove kolege ili početak novog i veoma važnog posla.

Oko 10. oktobra Jupiter menja znak i prelazi u Škorpiju i vaše prvo astrološko polje, polje ličnosti i donosi vam ogromnu količinu pozitivne energije što će se posebno odraziti na vaš posao. Od 15. oktobra moguća je tajna saradnja sa Vagom ili Jarcem, a uspeh neće izostati iako će se u početku činiti da je sve na vama. Između 20. i 25. oktobra očekujte pojačane troškove, ali i ulaganje u posao. Ne brinite. Isplatiće se trostruko.

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJAMA pročitajte ovde!

STRELAC 

LjUBAV 

Strelčevi su po prirodi avanturisti širokih shvatanja, a energija prizemne Venere i Marsa iz znaka Device do 9. oktobra doneće im pomalo nervoze u odnosima! Generalno do sredine oktobra ljubav vas neće preterano ispunjavati, a ova energija početkom oktobra većinu vas će okrenuti poslu i karijeri!

Ipak ne očajavajte – pun mesec iz vatrenog Ovna oko 6. oktobra u mnogima od vas probudiće uspavane strasti prema Blizancu ili Vagi! Već od 15. oktobra situacija se menja u vašu korist! Zvezde se slažu najbolje za vas! Venera će napustiti znak sitničave Device i prelaskom u znak Vage opustiti energiju u vašim odnosima! Ovaj tranzit posebno će prijati slobodnim Strelčevima! Pozitivni i optimistični, kakvi jeste, privlačićete samo prave ljude u vaš život!

Između 20. i 27. oktobra mnogi Strelčevi biće rado viđeni gosti na mnogim okupljanjima, a upravo na jednom takvom srešće Ovna, Jarca ili Vodoliju koji će im pomeriti tlo pod nogama.

POSAO I FINANSIJE 

Ne volite pravila, standardno radno vreme i pritisak, a energija Venere i Marsa iz znaka Device iz vašeg polja karijere i statusa do sredine meseca doneće vam mnogo posla, kratke rokove, ali i moguće konflikte sa nadređenim! Ipak, uspeh i dobra zarada neće izostati. Pun mesec oko 6. oktobra doneće vam uspeh u igrama na sreću, ali i u svim kreativnim poslovima i poslovima koji uključuju zabavu ili uživanje. Oko 16. oktobra, pod uticajem Venere iz znaka Vage, uživaćete u timskom radu. Uspeh neće izostati ni u saradnji sa prijateljem u znaku Bika ili Blizanca. Merkur, vladar vašeg polja karijere u znaku Škorpije, krajem meseca će vam doneti dobar finansijski priliv, rešavanje nekog duga ili zaostalih isplata!

Još zanimljivih informacija o STRELČEVIMA, pročitajte ovde!

JARAC 

LjUBAV

Ljubav i Jarčevi u kombinaciji donose trajnost i veliko ulaganje, ali i pomalo hladne emocije. Energija Venere i Marsa iz znaka Device do 9. oktobra doneće situaciju koja vam prija, stabilnost i ušuškanost!

Slobodnim Jarčevima do sredine meseca Venera može doneti ljubav iz inostranstva ili na daljinu! Škorpija, Riba ili Devica učiniće sve da dođu do vas. Oko 13. oktobra neki od Jarčeva, posebno oni koji su rođeni treće dekade poželeće da se vrate nekome iz prošlosti. Od 15. oktobra Venera napušta praktičnu Devicu i seli se u znak pozitivne i nasmejane Vage.

Jarčevima u vezi ova energija može doneti pomalo unutrašnjih nemira i skrivenog flerta na poslu. Ukoliko ovo rešava vaše nesuglasice sa partnerom i daje vam više samopouzdanja, samo napred! Krajem meseca slobodni Jarčevi uživaće u druženju sa Vagom ili Rakom, a upravo iz prijateljstva može se roditi nešto mnogo ozbiljnije!

POSAO I FINANSIJE

Uživaćete početkom meseca i to sve pod uticajem Venere iz znaka vama bliske i prizemne Device i vašeg astrološkog polja inostranstva. Do 11. oktobra moguć je lep poslovni put, ponuda posla vezana za strance i inostranstvo. U krajnjem slučaju u tom periodu pravićete lepe planove vezane za saradnju sa inostranstvom. Sve do sredine meseca bavićete se važnim administrativnim stvarima u vezi sa poslom.

Oko 15., kada Venera bude prešla u znak Vage i vaše astrološko polje karijere, možete očekivati napredovanje na poslu i uspeh u svim projektima koje zada započnete. Veliki uspeh očekuje Jarčeve koji se bave pravnim poslovima, poslovima vezanim za zakon ili rade u državnim institucijama.

Krajem meseca osetićete da možete više i bolje. Rak ili Strelac ponudiće vam novi posao, pa je moguća promena saradnika ili radnog okruženja.

Još zanimljivih informacija o JARČEVIMA, pročitajte ovde!

VODOLIJA 

LjUBAV 

Početak meseca će Vodolijama doneti pomalo nervoze na polju ljubavi! Venera i Mars iz vašeg polja strasti i karme doneće dobru energiju u vezi ili braku i pojačane emocije prema partneru, a sa njegove strane malo više ljubomore i posesivnosti – one emocije koje vi ne podnosite. Ukoliko ste u vezi sa Ribom ili Blizancem moguće je da ćete biti na meti kritika jer ste, na neki način, zapostavili partnera!

Oko punog meseca 6. oktobra imaćete priliku da razgovorom rešite nedoumice. Oko 10. oktobra tranzit Jupitera u znak Škorpije i vaše astrološko polje statusa poželećete da svoju vezu dovedete na više nivo, a mnoge Vodolije odbaciće površne ili nestabilne veze i poželeti samo konkretna dešavanja! Sredina meseca donosi laganiju energiju i diplomatsko rešavanje svih konflikta u vašim odnosima.

Venera će ulaskom u znak Vage od 16. oktobra mnogim slobodnim Vodolijama doneti ljubav na putu ili nekog iz inostranstva. Strelac, Vaga ili Devica će se potruditi da vas daljina ne udalji!

POSAO I FINANSIJE 

Finansije će u oktobru mesecu Vodolijama biti jedan od većeg izvora radosti! Posebno početkom meseca, kada Venera i Mars u aspektu konjukcije budu tranzitirali vašem poljem velike zarade, doneće vam bolju finansijsku situaciju, ali i veliku želju za trošenjem. Odličan period za ulaganje i investicije o nečemu o čemu dugo maštate, a tiče se vas samih biće između 3. i 14. oktobra.

Jupiterov tranzit u znak Škorpije i vaše polje karijere i uspeha od 10. oktobra označiće početak jednogodišnjeg perioda u kojem će se vaša ambicija utrostručiti. Doživećete pozitivne promene i napredovanje kroz možda neke drastičnije odluke, ali većina Vodolija doći će do vrha u svom poslu. Mnoge Vodolije već oko 13. oktobra dobiće nove poslovne ponude preko Škorpije ili Strelca. Oko 15. oktobra, kada Venera bude prešla u vaše astrološko polje putovanja i inostranstva, zarada i posao će prvenstveno biti fokusirani na inostranstvo.

Još zanimljivih informacija o VODOLIJAMA, pročitajte ovde!

RIBE 

LjUBAV 

Oktobar većini Riba doneće velika uzbuđenja na polju ljubavi! Vas privlače komplikovane situacije, a upravo početak oktobra doneće jednu takvu! Do 9. oktobra Venera i Mars u vašem astrološkom polju partnerstva doneće vam savršene prilike da ispravite sve nejasnoće sa vašim partnerom, posebno ukoliko je bilo problema oko sitnica ili ste bili prezauzeti poslom i zapostavili ga!

Slobodne Ribe bi u periodu do 15. novembra mogle upoznati vrlo važnu osobu preko posla. Jarac, Vaga ili Blizanac na prvi pogled delovaće misteriozno, ali samo malo strpljenja je potrebno da biste uživali u velikoj ljubavi. Venera će ulaskom u znak Vage opustiti napetu emotivnu situaciju i doneti vam lepšu energiju, posebno Ribama koje su u braku ili dužoj vezi.

Mnogi od vas poželeće i da ozvaniče svoju vezu. Između 22. i 28. oktobra moguće su bračne ponude ili početak zajedničkog života.

POSAO I FINANSIJE 

Ribe će sve do 9. oktobra biti okrenute timskom radu i partnerskim poslovima, a vrlo je moguće da ćete u nekom momentu biti previše neodlučni oko nekih važnih poslovnih odluka, pa ćete prepustiti drugima da vas usmeravaju. Oko punog meseca, 6. oktobra, iznenadiće vas velika zarada ili povišica.

Veoma važan tranzit Jupitera u znak vama bliske Škorpije i vaše astrološko polje inostranstva od 10. oktobra doneće vam nove poslovne prilike i pojačanu saradnju sa strancima ili inostranstvom. Vrlo je moguće da će posao zahtevati dodatna zalaganja i ulaganja, ali početni napor će se isplatiti. Od 15. oktobra Venera će tranzitirati kroz vaše astrološko polje nasledstva, pozajmica i velikog novca. Poželećete više, pa se ne ustručavajte da tražite povišicu! Finansijska situacija je od sredine meseca u svakom slučaju bolja, a verovatno je i da ćete rešiti pitanje nekog duga od ranije. Mnoge Ribe finansijski će profitirati i preko emotivnog ili bračnog partnera.

Još zanimljivih informacija o RIBAMA, pročitajte ovde!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.