Horoskop za oktobar 2016.

Zanima vas šta su nam zvezde pripremile za drugi mesec jeseni? Čitajte dalje, jer svaki će zodijak imati svojevrsni izazov. 

Ukoliko još uvek niste, pročitajte i naš horoskop za septembar!

Ovan

Posao i finansije

Ovnovi, ovog oktobra bi trebalo da budete ekstremno obazrivi, iako će vam energija biti poprilično stabilna. Ne uzimajte prevelike zalogaje, čuvajte snagu, jer je definitivno pogrešno vreme za rizične postupke. Naravno, to ne znači da ne bi trebalo da se posvetite ostvarenju svojih ciljeva, samo budite mudriji. Ukoliko radite za sebe, obraćajte pažnju na konkurenciju, jer možete od njih štošta korisno naučiti. Ne potcenjujte sebe i svoje mogućnosti!

Ljubav

Na ljubavnom planu se možete opustiti. Oni koji su u vezi će možda naići na neku vrstu krize, ali brzo ćete je prevazići, jer ćete doneti pravu odluku. Uz to, ne dozvolite porodici da vam se meša u život. Što se samaca tiče – samo budite iskreni prema sebi i ne pokušavajte ništa da dokažete. Ljudi vas cene zbog vašeg karaktera i veština, to je više nego dovoljno.

U ovom životu postoje stvari koje će samo tipičan ovan razumeti. Pogledajte koje su!

Bik

Posao i finansije

Ovog meseca bi trebalo da obratite pažnju na sferu vaših ličnih odnosa, kao i na vaše zdravlje. Neće biti prevelikih problema, ali bilo bi nepromišljeno da ignorišete svaku dilemu ili boljku. Okrenite se ka svetu i upijte sve informacije koje vam pruža. U prvoj polovini meseca, što se finansija tiče, sve će ići po planu, međutim, u drugoj će se taj tok izmeniti, te je vrlo bitno, kao što smo rekli, da obratite pažnju na informacije koje vam se pružaju.

Ljubav

Kada govorimo o ljubavi, veoma je bitno da u ovom periodu ne odustajete kada vidite neku prepreku u tekućim ili potencijalnim odnosima. Uhvatite se u koštac sa njom kao pravi bik. Samo tako ćete dobiti ono što želite. Budite dinamični i proaktivni, ali sa dozom umerenosti!

Kako se ponašate u vezi na osnovu svog zodijaka? Saznajte odmah!

Blizanci

Posao i finansije

Vas, dragi blizanci, čeka prilično turbulentan period. Međutim, ni pod kojim okolnostima ne bi trebalo da odustajete, jer pasivnost neće ničemu dobrom da vas odvede. Jednostavno uložite veći napor da postignete ono što želite. Na poslu je verovatno da ćete morati da pribegnete nekim drastičnim merama i da reagujete brzo i efikasno. Preuzmite inicijativu, jer takav pristup će jedino pomoći da umanjite sve potencijalne gubitke.

Ljubav

Kada se radi o emocijama, ni tu vas oktobar neće štedeti. Najviše negativnosti dolaziće od vašeg partnera ili od porodice, ako ste singl. Budite oprezni i dajte jedni drugima malo prostora. Sva sreća pa će vaši prijatelji biti uz vas i osetićete sve čari pravog drugarstva. U odnosu sa vašom ,,srodnom dušom“, ne dozvolite da njegova bude poslednja. Ostanite jaki, ali pazite na svoje reči. Cilj je da rešite koflikte, a ne da ih rasplamsavate.

Šta je to što razumeju samo blizanci? Pogledajte!
Zanima vas kako da pronađete sreću u skladu sa horoskopskim znakom? Pročitajte ovde!

Rak

light-person-woman-fire

Posao i finansije

Za vas oktobar može biti poprilično uspešan, ali morate obraćati pažnju na nijanse. Neko će pokušati da vas uvuče u ,,prljavu igru“, ali uspećete da održite samokontrolu i obazrivost, kako biste postigli željene rezultate. Rakovi su poznati po tome da mogu naći izlaz iz svih teškoća, tako da će vam profesionalni život, osim navedenih sitnih presedana, biti relativno stabilan.

Ljubav

Zauzeti rakovi, neko iz neposrednog okruženja će vam zavideti na harmoničnoj vezi, ali ne opterećujte se time da saznate ko je, jer će se odati sam. Što se samaca tiče, vi nemate kome da polažete račune. Međutim, budite oprezni, iako nema problema na vidiku. Tačno je da treba iskoristiti sadašnjost, ali mislite i na dane koji dolaze.

Svaki znak je na svoj način privlačan. Koja je vaša ,,magnetna sila”? MCT otkriva u ovom tekstu.

Lav

Posao i finansije

Lavovi, bez žurbe ovog oktobra. Gledajte na stvari objektivno i ne izbegavajte posao. Ukoliko ste sami svoj gazda, potrudite se da se ne preforsirate previše, jer vam produktivnost može opasti. Sa druge strane, oni koji rade za nekoga će moći da odahnu, sve dok dobro rukovode svojim veštinama.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju, nemojte pasti u ambis melanholije. Imate poriv da se distancirate od sveta, ali to može biti kontraprodukvitno. Moraćete da donesete određenu odluku i bitno je da je ne odlažete. Postoji šansa da u drugoj polovini meseca upoznate nekog ko bi mogao biti vaša srodna duša. Zvezde rade u vašu korist, samo je do vas da to ne uprskate.

I lavovi su specifični na svoj način. Evo na koji!

Devica

Posao i finansije

Za vas, device, oktobar će biti harmoničan na svim poljima. Na poslovnom planu će vam se pružiti nekoliko jedinstvenih prilika, a trebalo bi i da razmislite o nekom drugom izvoru prihoda. Postoji razlog zašto su ,,frilens“ poslovi popularni danas. Možda je baš to za vas! Razmotrite različite mogućnosti.

Ljubav

Sto se emocija tiče, zauzetima se harmonija o kojoj smo govorili prenosi i na ovo polje, a samci će konačno pronaći neku vrstu ,,temelja“, što bi značilo da će imati vezu, možda čak i dužu. Međutim, ne forsirajte ništa previše, iako to suštinski želite. Kada smo već kod međuljudskih odnosa, porazmislite malo o i tome kako vas tretiraju prijatelji i možete li ih tako nazivati.

A kako se to ponaša prava devica? Sve će vam biti jasnije ovde.

Vaga

pexels-photo

Posao i finansije

Na profesionalnom i finansijskom planu, oktobar će biti prepun dogodovština za vas, ali dogodovština kojima se niste nadali, te sarađujte sa svojim kolegama, s obzirom da sami nećete moći. Spustite lestvicu svojih ambicija na kratko, jer će to definitivno sada pomoći vašoj karijeri. Sve je u vašim rukama i svaka situacija ima nebrojeno mnogo rešenja, samo ih nekada ne vidimo, jer mislimo da su nam ,,ispod časti“.

Ljubav

Pod lupom osećanja, vagi se ne smeši sjajan period, jer su zvezde rešile da ,,podignu barijeru“. Međutim, neće to biti veliki problemi, jednostavno ćete se suočiti sa nekim dilemama koje nećete moći tako lako da rešite. Okrenite se sebi i sredite svoje misli kako biste pustili druge u svoj život. Što se tiče zauzetih vaga, samo je na vama da li će oktobar biti dosadan ili savršen – upotrebite svoje resurse i uživajte sa partnerom u čarima jeseni!

Šta je to što odlikuje tipičnu vagu? Ovaj tekst će vam to otkriti!

Škorpija

Posao i finansije

Depresija koja će vas zadesiti početkom meseca na poslovnom planu ne bi trebalo da vas brine. Prepustite se, jer će već u drugoj dekadi stvari početi da se nivelišu. Naoružajte se efikasnošću i pažljivošću, ali ne žurite previše, jer su zvezde na vašoj strani!

Ljubav

Što se tiče ljubavi, trebalo bi da se držite podalje od konflikta. Pazite na svoje postupke. Mislite o tome šta zaista želite i o onome što vam je sekundarno, beznačajno i nepraktično. Ove godine ćete u globalu bolje analizirati stvari, tako da se nemojte iznenaditi kada primetite kako savršeno klizite kroz odnose sa partnerom ili kroz flert, ako ste slobodni. Pričamo o pozitivnom periodu, veoma impresivnom na emotivnom planu. Samo napred!

Promene su dobrodošle u svakoj sferi našeg života, pa i u polju lepote. Isprobajte idealne beauty trikove za vaš horoskopski znak!

Strelac

Posao i finansije

Na poslu ćete zarađivati onoliko koliko vam je potrebno. Ovo znači da će svaki vaš korak ići u standardnom pravcu. Ovo jeste prednost, ali će stvari već postati predvidive. Uvedite neke novine u tom pogledu. Proveravajte ono što ste uradili i držite svoj učinak na oku.

Ljubav

Kada govorimo o emocijama, one neće cvetati u novim bojama, ali biće nekih promena na početku meseca. Budite posebno oprezni u novim poznanstvima. Što se tiče zauzetih, veza će vam biti stavljena na nekoliko testova, očiglednih i prirodnih. Bitno je da obazrivo birate svoj položaj, a zvezde predlažu da, za promenu, zauzmete stav posmatrača. Koristiće oboma.

Sa kojim znakom se najbolje slažete u krevetu? Ovaj tekst otkriva!

Jarac

pexels-photo

Posao i finansije

Ovog oktobra je jako bitno da budete strpljivi kakvi jeste i da budete istrajni u ostvarivanju svojih poslovnih ciljeva. Ne razmišljajte o promeni posla, jer  za to definitivno nije vreme sada. Steći ćete vredna i jedinstvena iskustva koja će vam služiti u budućnosti. Ukoliko ste sami svoj gazda, očekuje vas poprilično miran i stabilan mesec.

Ljubav

U ljubavnom životu će se situacija drastično promeniti. Postoji dobra šansa da upoznate nekog posebnog u oktobru. Možda to nećete shvatiti ovog meseca, ali u danima koji dolaze će se to definitivno iskristalisati. Ne forsirajte ništa. Kod zauzetih može doći do problema u razumevanju, ali savetujemo da ne pokušavate da zadirete dublje u problematiku stvari kada ste to od vas ne traži. Dajte partneru prostora da se smiri i sve će biti u redu.

S obzirom da vino i ljubav ne mogu jedno bez drugog, pogledajte koje je vino idealno za vaš horoskopski znak!

Vodolija

Posao i finansije

Sreća je na vašoj strani ovog oktobra. Nećete imati poteškoće, ali sagledajte svoje finansije i ne žurite sa drastičnim odlukama. S druge strane, sitne probleme nastavite da rešavate kao i do sad – kao od šale, i ne dozvoljavajte da se gomilaju. Fokusirajte se na ono u čemu ste najbolji i na područja gde imate najviše kontrole. Uspeh svakog projekta zavisiće samo od vaše istrajnosti.

Ljubav

Ovaj mesec će za vas biti pomalo neobičan. Krenuli ste putem ličnog razvoja, a vaš partner je u potpunosti na vašoj strani. Potrudite se. Budite otvoreni i poradite na komunikaciji u vezi. U tome sebi možete pomoći samo vi, a ne zvezde. Isto važi i za samce – okrenite se sebi, jer tek kada razumemo sopstvenu ličnost, njome ćemo privlačiti druge.

Da li ste i vi tipična vodolija? Bacite pogled!

Ribe

Posao i finansije

Ribe čeka pozitivan period pun izazova. Svi će želeti nešto od vas, a vi ćete definitivno moći da im pomognete! Neće biti vremena za sve, što je logično, uprkos činjenici da ćete imati resurse za to. Nemojte da vas to muči, jer se niko neće uvrediti i sve će doći na svoje. Fokusirajte se na to da ste pomogli mnogima i da ćete nastaviti to da radite, samo ukoliko ne budete gubili vreme uzalud.

Ljubav

Uz malo truda, za vas ovaj oktobar može biti sjajan! Međutim, nikako nemojte mešati poslovni i privatni život. Nemojte unositi negativnu enegiju u svoj znak, jer će to definitivno uticati na flert sa drugima, kao i na vašu vezu, ukoliko ste zauzeti. Birajte reči i argumente i svu negativnost ćete neutralizovati onako kako samo vi možete!

I vi imate svoje jedinstvene karakteristike, drage ribe. MCT ih je podelio sa vama!
Promene su dobrodošle u svakoj sferi našeg života, pa i u polju lepote. Isprobajte idealne beauty trikove za vaš horoskopski znak!

 

Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.