Horoskop za početak leta

Dobrodošli dugi letnji dani i još duže noći. 🙂 Zvezde kažu da je vreme da se opustimo i fokusiramo na ono što se trenutno dešava u našim životima.

Krenućemo od aktuelnog znaka:

Blizanci

Ovog meseca sve se svodi na balans. Jin i jang. Samo napred, budite društveni, ali uživajte i u drugoj strani svoje ličnosti. Jednostavno je – budite sami sa sobom u opuštajućoj kupki nakon večeri sa prijateljima. Ili provedite petak veče nasamo nakon haotične radne nedelje. Izdvojte trenutak za sopstveni ugođaj i bićete presrećni!

Rak

Sada je vreme da pomirite prošlost i sadašnjost. Počnite od svog ormana. Sve stvari koje više ne nosite donirajte, a onim drugim pronađite novu svrhu. Fizičko odvajanje od stvari iz vaše prošlosti podrazumeva da ćete imati više mesta za stvari iz sadašnjosti.

Lav

Lavovi, znamo da ste posebni. Sijate u skoro svakoj situaciji, ali probajte da ovog meseca podelite to mesto pod reflektorima sa ljudima oko vas. Odolite iskušenju da povlačite sve konce i pustite da vaši prijatelji odluče gde ćete izaći, ili idite u bioskop ili pozoriše i stopite se sa gužvom – varijacije radi.

Devica

Vi ste dobre u svemu što radite, drage device, i ne možete funkcionisati drugačije. Ovog meseca oprobajte se u nečemu što je potpuno suprotno od vašeg seta veština. Prođite kroz neka nova iskustva bez svoje tipične potrebe da ih u celosti savladate ili razumete.

Vaga

Odrađujete stvari perfektno, ali težite i ka tome da budete poprilično crno-beli. Jun je vreme da se pozabavite onim što je ,,između“, bilo da je to nova veza (platonska ili romantična) ili nove boje koje biste mogli da unesete u orman.

Škorpija

Vreme je da naučite ponešto od blizanaca i njihove eksperimentalne energije i otvorite um za nove stvari i nove ljude. Imajte u vidu da ne mora sve da bude ozbiljno ili svrsishodno.

Strelac

Život je divlji, otvoreni put za vas. Vreme je da sagledate da li neke stvari koje vam se trenutno dešavaju skreću vašu pažnju sa nečeg bitnijeg. Budite sami sa svojim mislima, recimo dok lagano šetate i sagledajte trenutne situacije malo dublje.

Jarac

Činjenica je da je proces odrastanja težak. Srećom po vas, u junu se sve vrti oko zadovoljstva i igranja. Isprobajte tu novu nijansu karmina koju ste merkali, ili ajlajner sa šljokicama. Bićete fascinirani koliko vas male stvari mogu okrepiti.

Vodolija

Negujte svoje umetničke sklonosti i opuštajte se u njima. Prepustite se poeziji ili crtanju. Izgubite se u tom svetu kako biste podstakli svoj kreativni genij.

Ribe

Malo ste odsutni u poslednje vreme, zar ne? Vreme je da isplanirate neku vrstu bega. Ne mora da bude daleko ili ekstravagantno. Samo mora da pruži osećaj bekstva i priliku da napunite baterije.

Ovan

Jun je vreme za sporiji tempo. Isprobajte neku sporiju aktivnost u kojoj se ne takmičite ni sa kim. Na primer trbušni ples ili jogu i fokusirajte se na to kako se osećate u tim trenucima.

Bik

Vreme je da iskoračite iz zone komfora. Prošetajte se po novom kraju u vašem gradu ili idite u taj novi kafić o kome svi pričaju. Šta god da radite, ne vraćajte se starim navikama koje su vas usporavale.

Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.