Horoskop za jul je stigao!

U julu se sve vrti oko toga da budemo emotivno zdravi i da cenimo svoja, kao i osećanja drugih. Tu je, naravno, i briga o vašem domu i posvećivanje vremena i energije porodici i prijateljima. Pored toga, poželećete i da se oslobodite nečega kako biste imali prostora za više balansa – u ovom slučaju trebalo bi da težite da uravnotežite život na poslu i kod kuće.

Ovan

Vreme je da se povežete sa voljenim osobama u svom životu. Posao će biti u drugom planu, a tako bi za sad i trebalo da ostane. Pokažite više ranjivosti i iskažite svoja prava osećanja. Biće ponekad izliva besa, ali probajte da ih kanališete na kreativan način. Setite se kako vam je bilo kada ste bili dete i kada ste se igrali, slepo verovali svemu i pratili to svoje blagostanje. Zapamtite: više osećanja, a manje reakcija ovoga jula.

Bik

Upornost je vaša najveća vrlina, kao i strpljenje – i biće vam potrebni ovog meseca. Kao zemljani znak, često ste okupirani novcem, ali ovog leta ćete morati da ostanete otvoreni i fleksibilni kada su finansije u pitanju. Ipak, pokušajte da se manje fokusirate na novac, a više na to da izbalansirate posao i život – u čemu ćete i uspeti. Preuredite dom, povežite se sa roditeljima, budite strpljiviji s partnerom i dajte drugima istu slobodu koju i vi želite da imate – naročito kada je komunikacija u pitanju.

Blizanci

Uložili ste vreme i trud u nešto, ali još uvek čekate da vidite kako će se sve poklopiti. U julu će vam sve to biti jasnije i počećete da vidite i rezultate tih napora. U međuvremenu, fokusirajte se na to da uspostavite kontakt sa porodicom i da izrazite svoja istinska osećanja. Stvari se još uvek izglađuju, ali komunikacija će ojačati posle 22. jula. Napravite vizuelni plan svojih ciljeva kako biste ih bolje razumeli.

Rak

Srećan rođendan, rakovi! Jul je vaš moćni mesec. Iskoristite priliku da podelite svoje suštinske osobine sa svetom – svoju intuiciju, osećajnost i smisao za umetnost. Vaš dom vam je uvek ekstremno važan, ali ovog meseca ćete se potruditi da nađete i svoje mesto u ovom svetu. Pustite sve ono što vam nije potrebno i prihvatite sve što želite da budete.

Lav

Razmislite koliko će vaši izbori uticati na ljude oko vas i budite realni kada je u pitanju to šta želite da stvorite od svog života. Od 13. jula će komunikacija biti lakša i poželećete da povedete računa o svojim snovima i željama. U njima je odgovor kada se radi o vašim sledećim koracima, tako da obratite pažnju.  Početak meseca donosi i prilike za nove zarade!

Devica

Jul je moćan, ali dezorijentišući mesec za vas. Vi ste poznati kao vrlo pragmatični, i ponekad zanemarite brigu o sebi kako biste se žrtvovali zarad nečeg ,,važnijeg“. Ovog meseca ćete poželeti da više povedete računa o sebi. Stvorite okruženje koje vas povezuje sa sopstvenom ličnošću. Ovo će vam pomoći da budete spremniji u mesecima koji dolaze. Početkom meseca budite spremni za otkrivanje novih stvari, a krajem meseca će komunikacija biti besprekorna!

Vaga

Generalno govoreći, vage, i vi se borite za ravnotežu između privatnog života i posla. Ovog jula se dobro odmarajte svake noći kako biste bili produktivniji i odlučniji. Sredina meseca će biti idealna da nadoknadite san i da oslobodite svoj dom od svega što vam ne treba. Nalazite se na uzlaznoj putanji gde životu koji gradite treba čvrsta i jasna podloga.

Škorpija

Jul je uzbudljiv mesec za vas. Imate više energije, više strasti i želite samo da idete napred sa svojim planovima. Strpljenje je ključ za ovaj mesec, kao i kanalisanje te energije u dobrom pravcu i izbegavanje nepotrebnih sukoba. Sve ovo važi i kada je vaš emotivni život u pitanju.  Negujte svoje veze.

Strelac

Umanjite teret kako biste se ponovo osetili slobodnima. Jul se vrti oko detoksa i puštanja emotivnih inhibicija da biste bili više povezani sa sadašnjošću. Provedite prvu polovinu meseca lečeći sebe i ceneći svoja osećanja. Krajem meseca će se rasplamsati vaša strast i ljubav prema putovanju – isplanirajte nešto zabavno i krenite negde novo!

Jarac

Početkom meseca se potrudite da se povežete sa sobom. Jako je bitno da se fokusirate na svoje veze ovog meseca. Stavite se na mesto partnera – bilo da je posao, ljubav ili prijateljstvo u pitanju. Ponekad su naši partneri tu da nas nauče strpljenju, a nekada su tu da nas nauče da vrednujemo same sebe. Dakle, potrudite se da se povežete sa drugima na dubljem nivou. Isplatiće se!

Vodolija

Vi bi trebalo da se fokusirate na to da budete emotivno, mentalno i fizički u formi. Vi niste od onih koju žrtvuju ličnu slobodu i uglavnom ćete se povući iz svega što preti vašoj nezavisnosti. Ipak, napravite izuzetak krajem jula. Ako ste sami, izgleda da je neko zainteresovan za vas. Poradite na tome da se otvorite malo više i da negujete sve aspekte sebe, kako biste imali više samopouzdanja.

Ribe

Lako je žaliti se, ali ako samo otvorite oči, shvatićete da postoji mnogo toga na čemu možete biti zahvalni. Početak meseca donosi nove prilike. Budite malo društveniji ovog jula. Kuvanje bi moglo biti odličan način da podignete sopstvenu svest o zdravlju, dok istovremeno zabavljate druge. Isplanirajte neko zabavno druženje u prvoj polovini meseca!

Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.