Horoskop otkriva: Za pripadnike ovih horoskopskih znakova SEPTEMBAR će biti prilično iscrpljujuć!

Septembar je mesec koji sa sobom nosi gomilu promena, tranzicije i odluka, međutim, kako astrolozi kažu, ovaj septembar neće biti baš najsrećniji mesec za sve pripadnike zodijaka. Tokom septembra Mesec će biti u kvartalu sa Neptunom, vladarem znaka Riba. Ovo će verovatno biti uzrok zbunjenosti pojedinih horoskopskih znakova, koji tokom septembra neće moći da delaju u skladu sa svojim odlukama i ciljevima.

Postoji čak 4 horoskopska znaka za koje će ovaj septembar biti veoma iscrpljujuć, posebno u periodu septembarskog punog Meseca.

Ovan

Već duže vreme se mučite sa nedostatkom energije, potrebno vam je da odmorite od posla, ali čini se da za to nemate vremena. Međutim, ovaj septembar bi mogao dodatno da vas iscrpi, zato je veoma važno da pronađete način da se odmorite i okrepite sopstvenu energiju.

Rak

Predhodni period za vas je bio veoma stresan, a ovaj mesec doneće kulminaciju i doneće vrhunac, ali i kraj haosu, koji vas okružuje. Da biste konačno videli rešenje, neophodna vam je meditacija i vreme samo za sebe, u kome ćete fokus preusmeriti na sopstvene misli, jer su one ključ za rešenje svih vaših problema.

Vaga

Vi ste znak balansa i ravnoteže, pa vam septembar, sa svim promenama, koje sa sobom nosi nikako ne prija, zato je veoma bitno da se suočite sa promenama, kako biste pronašli način da povratite sopstveni balans i mir i pripremite se za rođendansko slavlje, koje vas uskoro očekuje.

Jarac

Septembar donosi smetnje na polju vaše karijere, a ni komunikacija vam ovog meseca neće biti jača strana. Pored neuspeha, ovog septembra pratiće vas i tračevi. Pokušajte da se držite iznad situacije.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.