Horoskop otkriva: Za čim najviše žalite, kada je u pitanju bivša ljubav?

Nepisano je pravilo da tek kada jednoj ljubavnoj priči dođe kraj znamo šta smo sve izgubili i gde smo pogrešili. Ipak, neke stvari mnogo lakše praštate partneru, nego sebi. Horoskop otkriva za čim najviše žalite kada se setite svog ponašanja u odnosu koji se završio.

OVAN

Iako potpuno atipično za vas, u poslednjoj vezi previše ste razmišljali o partnerovom mišljenju, prilagođavali se i pokušali da menjate sebe. Na kraju, kada se sve završilo, shvatili ste da vaš partner nikada nije imao priliku da upozna vas i suštinu vašeg bića.

BIK

Kada se osvrnete iza sebe svesni ste da ste se neuporedivo više trudili od vašeg partnera. Sebi najviše zamerate što ste potrošili toliko energije na nekog ko nije želeo da se malo više potrudi oko vas.

BLIZANAC

Zaljubili ste se, prepustili i zanemarili sve svoje standarde, kada ste na kraju ostali slomljenog srca, zamerili ste sebi, daleko više nego partneru.

RAK

Da ste barem rekli, sve što ste pomislili… Na kraju, niste otkrili svoja osećanja, a ostali ste potpuno neshvaćeni.

LAV

Zbog njega ste svoju intuiciju potpuno ostavili po strani. Umesto da sebe i svoje želje stavite na prvo mesto posvetili ste se nekome ko vas očigledno nije bio vredan.

DEVICA
Da ste više cenili sebe, to bi od vas naučio i vaš partner, sada vam je to jasno, ali vam se čini da je lekcija stigla prekasno.

VAGA

Žrtvovali ste svoje želje, svoje potrebe i emotivnu stabilnost, sve kako biste udovoljili partneru, a onda kada je vaše nezadovoljstvo izašlo na videlo on je spakovao kofere i otišao, ostavivši vas razočaranu, slomljenu i ljutu, ali ne na njega, već na sebe.

ŠKORPIJA

Prvi put ste konce prepustili nekom drugom. Njegovo mišljenje bilo je važnije od vašeg, a to nikako ne liči na vas.

STRELAC

Da ste manje skrivali svoje emocije, možda bi vaš partner na vreme shvatio koliko vas povređuje i promenio svoj stav, ipak, vi ste birali da glumite da je sve u redu, čak i onda kada ste bili potpuno slomljeni.

JARAC

Strahovali ste da istinom ne povredite partnera, a on se nije plašio da li će povrediti vas i dok ste vi ćutali, on je govorio reči koje su vam kidale dušu. Danas najviše žalite što ste ostali nedorečeni.

VODOLIJA

Pristali ste na kompromis, vi koji ste uvek znali šta i koliko zaslužujete. Zadovoljavali ste se mrvicama, a danas ste svesni da vam to nije bilo dovoljno.

RIBA

Ponašali ste se kao žrtva, umesto da ste rekli šta nije uredu. Trebalo je da ga suočite sa posledicama njegovog ponašanja, a žalite zato što ste za to bili preslabi.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.