Horoskop otkriva: Ovi znakovi Zodijaka predstavljaju pravi emotivni izazov, kada se u njih zaljubite!

Sa nekim osobama ljubav se naprosto dogodi i od početka veze sve ide tako jednostavno. Međutim, tu su i oni nešto izazovniji emotivni “zalogaji”, koji su zatvoreni, nepristupačni i nekako nedostupni za ljubav.

Pripadnici određenih horoskopskih znakova zatvoreni su za ljubav i ni malo vam neće olakšati vaš trud da se sa njima povežete. Međutim, ukoliko ih uspešno osvojite, desiće vam se emotivna priča za pamćenje.

@tothphotography

Evo koji horoskopski znakovi važe za pravi emotivni izazov kada su veze u pitanju!

#Blizanci

Blizanci predstavljaju pravi izazov za osvojiti. Često nedosledni, lepršavi i vrlo promenljivih interesovanja, oni zahtevaju određenu harizmu i dinamiku, koju im morate pružiti. Ako uspete da ih osvojite, tek tad sledi pravi izazov, a to je zadržati njihovu emotivnu i intelektualnu pažnju. Ako uspete i u tome, vaša veza prerašće u jedan uzbudljiv i dinamičan odnos prepun dragocenih trenutaka.

@northernative

#Strelac

Strelčevi uživaju u sklapanju novih poznanstava i flertu, ali kada se radi o ljubavi na duge staze, često su veoma nezainteresovani. Takođe, s obzirom da su veoma sigurni u sebe i egocentrični, oni problem u komunikaciji uvek pripisuju drugoj strani, što ih čini još nedostupnijim. Ali, ukoliko uspete da pobedite njihov ego, smeši vam se ljubav puna avanture.

#Bik

Bikovi i njihova tvrdoglavost, često su kamen spoticanja na putu ljubavi. Uz to, oni veoma teško pristaju na kompromis i za vezu su otvoreni samo onda kada se uvere da su pronašli osobu koja će se savršeno uklopiti u njihovu zonu komfora.

#Škorpija

Osetljive i posesivne Škorpije veoma je teško zavoleti. Odnos sa njima veoma je intenzivan, a emocije im se menjaju od zaljubljenosti do najfubljeg besa. Lako ih je povrediti, posebno ako ih još ne poznajete dovoljno, a kada ih jednom povredite više nema nazad. Ako započinjete romansu sa pripadnikom/com ovog znaka uvek morate biti na oprezu.

#Ribe

Veza s Ribama veliki je zalogaj, one su posebno osetljive i često mogu biti žrtva vaše emotivne odsutnosti. Naravno, problem nastaje u tome što vi ne osećate da ste odsutni, ali pripadnici ovog znaka imaju izrazite emotivne apetite, koje je veoma teško zadovoljiti.

Ukoliko ste tek na početku veze sa osobom, koja je rođena u nekom od pomenutih znakova, dajte sve od sebe, jer ih je zaista teško osvojiti, ali kada ih jednom osvojite, ne postoji nemoguće za vašu ljubav.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.