Horoskop otkriva: Koje mane vas čine neodoljivim?

Niko od nas nije savršen, uostalom, zar lepota nije u nesavršenosti? Nije svaka mana nužno loša, postoje i one koje nas čine neodoljivim, koje su prosto srasle sa našim karakterom i dale mu određenu dozu šarma.

Ovan

Iako snažni i tvrdoglavi, Ovnovi su često beskrajno naivni i ta njihova mana u njihovim očima veliki je minus. Sa druge strane, za ljude u njihovoj blizini ta doza detinjaste prirode daje šarmantni kontrast njihovoj snažnoj ličnosti.

Bik

Koliko su samo kontradiktorni ponekad. Bikovima je zona konfora na prvom mestu, pa ipak neretko su u svojim željama i htenjima toliko protivrečni da su beskrajno simpatični.

Blizanci

U njihovoj koži ponekad je teško. Dve strane njihove ličnosti preplavljene ženljama koje se suprotstavljaju, stalno su u sukobu. U tom konfliktu sa sobom, često iskričavi, konfuzni, ali energični i entuzijastični, Blizanci su ponekad prosto neodoljivi.

Rak

Rakovi se stalno brane iako to ne žele. Međutim, njihova tanana duša vrlo je osetljiva i stalno u defanzivi. Ipak, u takvim situacijama njihov humor često dolazi do izražaja.

Lav

Lavovi su dosledni svojim željama, pa ponekad okolini deluje da je njihova osnovna parola – Cilj opravdava sredstvo. Ipak, oni su iskreni, trude se i radeći na ostvarenju svojih želja paze da nikoga ne ugroze. Onima koji ih poznaju, Lavovi ne deluju sebično, već cene njihovu posvećenost i upornost.

Devica

Preosetljive device uvek se kriju iza svojih zidina, ali upravo ta emotivna nedostupnost daje im određenu dozu šarma.

Vaga

Fanatizam i borba za svoj stav daje nežnoj i prefinjenoj Vagi oporu dozu seksepilnosti, koja je ovoj tananoj duši prekopotrebna.

Škorpija

Intenzivne u svojim osećanjima za istinu i pravdu, ponekad su strašne, ali u tome toliko iskrene da im se ponekad i divite.

Strelac

Opori humor Strelca ponekad je teško razumeti, ali oni koji umeju da ga shvate znaju da je baš to osobina koja njegovoj ličnosti daje posebnu draž.

Jarac

Odgovorni Jarčevi previše brinu o svemu, ali upravo ta posvećena brižnost čini ih simpatičnim u njihovoj vojničkoj strogosti prema sebi i drugima.

Vodolija

Ponekad se čini da Vodolije žive samo za sebe, međutim oni koji ih bolje upoznaju shvatiće da one samo grade svoj savršen svet, kako bi u njega pustile one dostojne njihove pažnje.

Ribe

Drama koju sa sobom nose ponekad je naporna, ali u nekim situacijama njihovoj prirodi da je sikričavost, zbog koje ih je teško ne voleti.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.