Horoskop otkriva: Kako hendlujete krizu u vezi?

Istina je da svako od nas ima svoje načine da ispegla krizu, onda kada nam je zaista stalo da veza opstane. Iako nismo svi isti, određene osobine u našem karakteru oduvek pripisujemo svom horoskopskom znaku, a evo šta horoskop otkriva o nama u trenucima kada se lomimo da li da neki odnos sačuvamo ili okončamo:

OVAN
Vi krizu ne hendlujete. Guše vas toksični odnosi i čim veza počne da vam liči na tamnicu vi birate da je završite. Naravno, teško vam je, želite da zaboravite što pre, međutim, više volite sebe, svoj ponos i rutinu i sve to želite da sačuvate pod svaku cenu.

@abbeyhunterphoto

BIK

Niste osoba koja se odmah povlači, spremni ste da se borite, ali ako vidite da ste u tome sami i da ulog više nije dovoljno vredan, svesni ste i kada je vreme za povlačenje.

BLIZANCI

Vi nekako uvek polažete karte na iskustvo, međutim, u ovoj situaciji, ono nije dovoljno. Zato ne strahujte kada se osetite da niste na pravom terenu, dajte sebi šansu i shvatićete da je reč o ljubavi za koju se ipak vredi boriti.

RAK

Dragi Rakovi, kada biste barem jednom zakočili kada vidite da je crveno. Sa vama je sve uvek napeto, ali ste spremni da vozite dokle god imate benzina. Ipak, nekad je bolje bre nego kasnije reći da je “kraj”.

LAV

Vi kao i uvek slušate svoj instinkt i sve dok vam on govori da radite pravu stvar vi nećete tako lako odustati, međutim, kada prvi put nanjušite da nije sve baš onako kako biste želeli, znate da je vreme za povlačenje.

DEVICA

Vi nekako uvek birate da razumete, jer šta ako je to ljubav vašeg života, a sada je ipak okončate. Najvažnije je da znate da ako je ljubav prava, ne morate na silu da je negujete. Ona se jednostavno događa iz dana u dan.

VAGA

Teško se mirite sa činjenicom da vi i voljena osoba ipak ne idete istim putem. Međutim, vaša mudrost je karta na koju igrate i sami znate da je bolje da što kraće živite u iluzijama.

ŠKORPIJA

Koliko god vam bilo teško da kažete kraj vi ste osoba koja živi od energije i kada osetite da je loša, znate da je vreme za povlačenje.

STRELAC

Čak i kada se vaša pažnja raspe a ljubav se spusti niže na vašoj listi prioriteta to ne znači da je vreme za odustajanje. Pokušajte da to objasnite sebi, prebrodite krizu kroz razgovor sa partnerom.

@zayceva_daria

JARAC

Ma koliko se plašili da budete povređeni, morate pustiti ljubav da vam se dogodi i ne, ne smete odustati na prvi znak krize.

VODOLIJA

Sve dok u partneru vidite i prijatelja za vas nema krize i spremni ste da se borite. Čim primetite da vašem prijatelju više ne verujete, jasno vam je da on nije partner za koga ćete se boriti.

RIBE

Spremni ste da tolerišete mnogo, međutim, kada vas povrede toliko da ne možete da pogledate sebe u ogledalu, znate da je granica pređena i da je definitivno došao kraj.

Foto: @LucyV

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.