Horoskop otkriva: Kakav utisak ostavljate na prvom sastanku?

Ono što je zaista loše kod prvih sastanaka je što ne možemo da dobijemo drugu šansu da ostavimo bolji prvi utisak. S obzirom na tu činjenicu, ma koliko primamljivo bilo, pokušajte da ne razmišljate o drugom sastanku, jer fokus treba da bude na tome kakav ćete utisak na potencijalnog partnera ostaviti tokom prvog date-a.

Kao i u drugim životnim segmentima i ovog puta horoskop nam može otkriti kakav prvi utisak naš karakter ostavlja tokom prvog sastanka, jer ako to znamo na vreme, možda još uvek nije kasno da dodatno pordaimo na sebi. 🙂

Ovan

Ovnovi često ne mogu da obuzdaju svoju naprasitu narav, što na osobu koju ne poznaju dovoljno dobro može ostaviti prilično negativan utisak. Zapamtite, ne bi bilo loše da pokažete dozu ljubaznosti.

Bik

Bikovi uživaju u svojoj komfor zoni i trude se da ona bude svuda gde se oni nalaze, pa i na prvom date-u. Zato se osoba sa kojom izlazite oseća veoma prijatno na prvom sastanku sa vama.

Blizanac

Iako na sastanak idete sa dozom pozitivne treme, vaš osmeh razoružava i pozitivan utisak je zagarantovan.

Rak

Rakovi su neposredni i otvoreni i već na prvom sastanku jasno stavljaju do znanja da žele da upoznaju osobu sa kojom su u društvu. Njihova neposrednost i ljubaznost ostavlja zaista prijatan prvi utisak.

Lav

Lavovi uvek znaju šta tačno treba da kažu da bi zaokupili pažnju sagovornika i ostavili dobar prvi utisak.

Devica

Njihova želja za kontrolom može zaplašiti osobu pri prvom susretu. Pokušajte da spustite loptu i date šansu drugoj osobi da diše.

Vaga

Svoju prefinjenost iskazujete gde god se pojavite. Ljubazni ste i pristojni, ali se ipak držite na distaci.

Škorpija

Već prilikom prvog susreta impresioniraćete sagovornika svojom snažnom seksualnom energijom. Vaše samopouzdanje i harizma nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Strelac

Strelčevi šarmiraju svojom komunikativnošću i intelektom, za njih ne postoji tabu i već na prvom date-u stavljaju sve karte na sto.

Jarac

Jarčevi su često razmetljivi, što može ostaviti utisak da su rasipni i neodgovorni, a oni ustvari samo žele najbolje za sebe.

Vodolija

Vi ste potpuno iskreni i otvoreni kada govorite o sebi. Ako vam se osoba sa kojom ste izašli dopadne, daćete sve od sebe da joj sa vama ne bude dosadno.

Ribe

Vaša dobrodušnost i osećajnost su primetne već tokom prvog susreta, ali to je i jedan od glavnih razloga zbog čega često završite u friend zoni.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.