Horoskop otkriva: Kakav će muž postati vaš izabranik

Ljubav je najlepša emocija koju možemo osetiti i svako od nas traži nekoga ko će u jednom biti i utočište i avantura. Neko u koga će se zaljubiti naše srce, duša, ali i karakter!

Ipak, koliko god da smo zaljubljeni, ljubav neće opstati, ako vi i vaš partner niste kompatibilni. Potrebno je vreme kako bismo do tančina upoznali narav osobe koju volimo, srećom, uvek se možemo osloniti na astrologiju.

Naravno da svoj izbor životnog saputnika, nećemo zasnivati na horoskopu, ali, horoskop nam može reći nešto o tome, kakav će muž postati i koliko podrške i razumevanja će nam pružiti tokom zajedničkog života.

Evo šta od svog muškarca možete očekivati, kada postane vaš suprug, na osnovu njegovog horoskopskog znaka.

Horoskop otkriva: Za kojim to osobinama tragate kod svog potencijalnog partnera?

Ovan

Ovnovi su veoma spontani i možda najatraktivniji pripadnici Zodijaka. Ukoliko je on izbor vašeg budućeg supruga, znajte da baš i nećete puno vremena provoditi u udobnosti doma. On će prosto želeti da ga u stopu pratite tokom svake avanture. Veoma brzo se ljute, ali bes ih brzo prođe, tako da samo treba da naučite da ne izazivate njegov bes, već ga pustite da se smiri.

Iako su veoma vedri i željni uzbuđenja, ponekad su previše impulsivni, pa će na vama biti da pronađete balans između ova dva raspoloženja.

Bik

Ukoliko je vaš budući suprug u horoskopu Bik, našli ste vrlo brižljivog, lojalnog, a pre svega strpljivog partnera. Njihova najveća osobina je hedonizam, a najdublja potreba komfor. Zato pored njega nikada nećete osetiti ni jedan materijalni nedostatak. Veoma je senzualan i posvećen, ali ako se odluči oko nečega, znajte da ćete ga teško ubediti u suprotno.

Blizanac

Sa pripadnicima ovog znaka, uvek ćete imati o čemu da razgovarate, a sudeći po njihovom intelektu, moći ćete uvek da rečunate da će vam ponuditi rešenje problema. Brak sa njima nikada vam neće biti dosadan. Oni su veoma društveni, pa ćete uvek biti okruženi dragim prijateljima, za koje ćete sa svojim budućim mužem praviti večere ili mala kućna druženja. Ukoliko ga zauvek želite pored sebe, morate biti kadri da pratite njegovu energiju i da uvek budete nasmejane!

Kratko astro uputstvo za flert: Na šta će pasti pripadnici određenih horoskopskih znakova?

Rak

Emotivni i odani Rakovi, biće sjajni muževi, kada za to dođe vreme. Uz njega ćete sigurno imati harmoničan brak pun razumevanja i pažnje. Oni će uvek biti tu da vas uteše i saslušaju. Vaš odnos njemu će biti prioritet, a vaš dom, vaša sigurna luka.

Lav

Pre svega, oni su superiorni i puni samopoštovanja. Lav će biti najbolji muž, ukoliko mu ukažete odanost. Očekivaće da ga obaspete pažnjom, a za uzvrat, vi ćete biti najvoljenija žena na svetu. On će stajati iza svakog vašeg postupka i biće vam apsolutna podrška. Ponekad je arogantan, a vaša dužnost će biti da pronađete način da ga suptilno spustite na zemlju.

Devica

Device su brižni muževi, koji žele da sve drže pod kontrolom. Bilo da je reč o poslu, hobiju ili braku, oni će dati sve od sebe u svemu što rade. Uz ovakvog muža, uvek ćete imati osobu, koja će vaš brak voditi u pravom smeru.

Vaga

Vage su poznate kao jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova. Ukoliko je vaš budući muž Vaga, očekujte da će vas obasipati cvećem i drugim, sitnim znacima pažnje. Oni su poznati po tome što mogu da izbalansiraju privatne i poslovne obaveze, pa vaš odnos neće trpeti zbog poslovnih obaveza i stresa.

Horoskop otkriva: Pripadnici ovih horoskopskih znakova zbog ljubavi gube glavu!

Škorpija

Škorpije su strastvene i intenzivno vole. Ponekad mogu biti posesivni, ali to je posledica prevelike ljubavi, prema vama. Sa njima će vam život biti ispunjen ljubavlju i strašću.

Strelac

Ako se udate za Strelca, spremite se za vožnju svog života, jer su strelčevi poznati po izraženom avanturističkom duhu. Upoznaćete nove ljude i putovaćete svuda, zajedno, pa vam brak nikad neće biti monoton. Iako vole da vode dubokoumne razgovore, zapravo najviše uživaju u dobrom smislu za humor.

Jarac

Jarčevi su veoma pouzdani i ambiciozni muškarci. Ne samo da će postati odlični muževi, već će biti i divni očevi vašoj deci. Veoma su brižni, ali kada im ne ide sve po planu, znaju se povući u sebe, zato budite uvek tu za njih, kako biste ih motivisali kada im je teško.

Vodolija

Brak sa Vodolijom veoma je neobičan. Vodolije su veoma nezavisne i neobične osobe. Nisu baš skloni otvorenom pokazivanju ljubavi,  a kada su raspoloženi da vam pokažu svoja osećanja, to se nikada neće završiti samo na rečima.

Ribe

Muškarci Ribe veoma su romantični, posvećeni i prisni. Uz njih, vi ćete živeti u svojoj omiljenoj romantičnoj bajci. Brak sa njima inspirisaće vas u svakom životnom pogledu. S obzirom na njegov karakter odnos će vam uvek biti otvoren i iskreno ćete razgovarati o svemu.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.