Horoskop otkriva: Evo zbog čega nemate sreće u ljubavi!

Kada je ljubav u pitanju, svi smo se mi pre ili kasnije razočarali, a razočarenje je došlo usled prevelikih emotivnih očekivanja. Svako od nas ima neku svoju iluziju, koja pre ili kasnije bude razbijena, a evo zbog čega baš vaš horoskopski znak gubi veru u najlepšu emociju.

OVAN

O da, vi biste i u ljubavi želeli da vodite glavnu reč. Međutim, vaša iluzija ruši se u paramparčad kada shvatite da i partner ima određene želje i da vam se opire, ako su one kojim slučajem različite od vaših.

BIK

Kada vaš partner poželi promenu, i to ne nužno u vašem odnosu, već u svom životu, u vašoj glavi pali se alarm. Svaka pomisao na rušenje vaše rutine za vas predstavlja opasnost da ćete u tom odnosu prestati da uživate, jer za vas je samo dobro ustaljena navika validan način života i ljubavi.

BLIZANCI
Dragi Blizanci, sigurno je da vaš partner uživa u vašem šarmu, harizmi i svemu što imate da ponudite, pa ipak, onda kada ste u svojoj petoj brzini, ponekad zaboravite da obratite pažnju na emotivne potrebe druge osobe. Obično se osvestite tek kada je distanca već postavljena. Ne dozvolite da vas zaslepljenost sopstvenim željama udalji od voljene osobe.

RAK

Vaše ljubavi najčešće se završe kada partner ne odgovori na vaša očekivanja. Međutim, imajte na umu da je problem najčešće u vama, jer svoja očekivanja od drugih formirate prema svom tipu osobe, a važno je znati – NISMO SVI ISTI i ne pokazujemo emocije i ljubav na isti način.

LAV

Kada vam se učini da niste na prvom mestu svom partneru, za vas je tu ljubav već počela da pakuje kofere.

DEVICA

Vi toliko težite idealnom da u nekom momentu počinjete da gušite partnera. Zastanite na trenutak i uživajte, pre nego što voljena osoba pobegne u strahu od vaših prevelikih očekivanja!

VAGA

Dok vi bitate da ćutite o problemu, očekujete da partner sve shvati sam i ispravi grešku. Ovakav način funkcionisanja u vezi pre ili kasnije vodi do kraha.

ŠKORPIJA
Kada partner shvati da pred vašom nepovreljivošću i rezervisanošću mesecima stoji kao pred neosvojivom tvrđavom, uglavnom će se okrenuti i otići. Pokušajte da se otvorite i date svojoj vezi šansu.

STRELAC

U svojoj želji da se sve desi sad i odmah često zaboravite partnera i njegove potrebe, a kada se partner oseti zapostavljeno, obično je već kasno da menjate svoje navike. Potrudite se na vreme!

JARAC

Vi ste sa svim svojim željama, ciljevima i ambicijama sebi na prvom mestu i očekujete da takav bude i vaš partner. Ipak, vezu ne čine dve jedinke koje žive, svaka svoj život, a vaša ideja o kompromisu, odavno je iščezla zbog čega se partner često povlači, a vi shvatate da ste ipak usamljeni, onda kada je već prekasno.

VODOLIJA

Vi ste po prirodi slobodnjak i onda kada osetite da vam je neko potreban, obično nađete način da ga odgurnete od sebe, da biste kada ostanete potpuno sami patili za odnosom kakav ste imali. Imajte na umu, veza ne isključuje nužno vaše slobode, ako joj pristupite na pravi način!

RIBE

Kada se zaljubite, partner postaje centar vašeg sveta. I umesto da živite svoj vi se potpuno utapate u njegov život. Ipak, kada se jednog jutra probudite i shvatite da ste izgubili sebe, na scenu stupaju veliki emotivni problemi.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.