Horoskop otkriva: Da li su vaše emotivne želje i potrebe usklađene?

Sigurno ste bar jednom, za osobu prema kojoj su usmerene vaše emocije, sebi rekli: Ne treba ti to! Ipak, emocije nisu nestale, naprotiv, često su postajale još intenzivnije. Da li to znači da smo mnogo puta svesni raskoraka među svojim željama i potrebama?

Horoskop, koji neretko može osvetliti naše karakterne osobine, često otkriva šta u emotivnom smislu želimo i da li je upravo to ono što nam treba.

Ovan

Ovnovi često žele zabavu ili neku vrstu potvrde za svoj ego, ipak, treba im neko ko će podupreti njihovo samopouzdanje, što direktno znači, potrebna im je osoba pored koje će zaboraviti na ego.

@mydomiane

Bik

Bikovi žele nekog čiji će centar sveta biti. Žele da budu suvereni vladari, da u rukama imaju sve konce. Sa druge strane, potreban im je neko ko ih osvaja i kome će biti spremni da se u potpunosti prepuste.

Blizanci

Blizanci uživaju u svojoj neuhvatljivosti, pa žele nekog ko će uvek trčati za njima i pokušavati da ih sustigne, dok bežeći zapravo trče u zagrljaj onom ko će biti u stanju da kanališe njihove emocije i umesto želje za neuhvatljivošću, kod njih probudi želju za mirom i sigurnošću.

Rak

Rakovi žele nekog kome će se predati, koga će ljubavlju menjati i to na duže staze, a potreban im je neko ko će njih prihvatiti i biti im odan. Neko ko će ih voleti temeljno, uporno i bez želje za odustajanjem.

Lav

Lavovi žele izazov, a potrebna im je inspiracija, ne samo emotivno već u svakom životnom segmentu.

@dirthybootsandmessyhair

Devica

Device žele osobu koja uglavnom ne postoji. Onu koja može doskočiti nerealnim očekivanjima. Sa druge strane, potrebna im je osoba koja ih može ispratiti, intelektualno, duhovno, ali i emocionalno. Potrebna im je osoba koja ih zna, bolje nego što poznaju sebe sami.

Vaga

Vage žele da budu predmet nečijeg istinskog obožavanja, sa druge strane, potreban im je neko koga će one istinski voleti.

Škorpija

Škorpije žele izazov, igru koja nikada ne prestaje, a potrebna im je osoba u čijem se zagrljaju jednostavno mogu odmoriti od igre i biti potpuno svoji.

Strelac

Čini im se da im treba neko da ih upotpuni, a zapravo im treba onaj ko je spreman da ih prihvati baš takvim kakvi jesu.

@shtanskaya.ru
@shtanskaya.ru

Jarac

Jarčevi žele nekog u kome mogu da vide sebe, a potreban im je neko ko će ih motivisati da sebe prevaziđu.

Vodolija

Vodolije žive u svom svetu i u njega žele da puste samo osobe slične sebi. Ipak, potrebne su im osobe, koje će njihovom svetu dati jednu potpuno novu, do sada neistraženu dimenziju.

Ribe

Ribe žele nekog zbog koga će ih emocije preplaviti. Ipak, potreban im je neko ko će probuditi njihov racio.

Foto: @peagiepeachy

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.