GODIŠNjI HOROSKOP za 2019. godinu!

Vreme je za GODIŠNjI HOROSKOP ZA 2019. godinu!

Sa velikim nestrpljenjem ispraćamo 2018. i dočekujemo novu 2019. godinu. Biće ovo godina optimizma, velikih planova i još većih očekivanja! 

Mnogima će se posrećiti, pa će 2019. pružiti sjajne životne prilike, a za to će biti posebno zazlužan Jupiter iz Strelca, planeta sreće i ekspanzije. Više ćemo putovati, više ćemo ceniti druge kulture i nova prostranstva. Potreba za putovanjima i novim saznanjima biće više nego dominantna.

Nekima od vas će se život promeniti iz korena, što donosi konačni prelazak Urana u znak Bika u martu mesecu, a većina vas imaće mnogo više energije nego tokom 2018. godine, što donosi Mars koji će tokom 2019. promeniti čak 8 znakova. 

Ovo je godina velikih promena i preokreta, godina filozofa, naučnika, obrazovanih i nasmejanih ljudi. Spremite se na mnogo smeha i još više putovanja i na to da vam nikada neće biti dosadno!!!

Za sea dodatna pitanja možete kontaktirati astrološkinju Aleksandru Grujić na mail: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

OVAN

2019. godina počinje energično za većinu Ovnova. Januar će biti mesec buđenja na svakom polju, a posebno na emotivnom. Bićete puni inicijative, pod uticajem Marsa iz vašeg znaka, a sve što sada pokrenete u ljubavi odraziće se višestruko na ostatak godine!

Ljubav na daljinu ili ljubav sa strancem – sve je moguće početkom godine, jer će se vaši vidici i želje znatno uvećati.

Ovo će ujedno biti fantastičan period u poslovnom smislu, kada je o saradnji sa strancima reč. Vrlo je moguće da će glavni izvori prihoda biti u inostranstvu!

Februar mesec doneće fokus na finansijska pitanja i nove poslovne prilike. Bićete mnogo odgovorniji i spremniji na velike poduhvate i promene. Moguće su povišice, unapređenja i odličan odnos sa nadređenim, ukoliko ih imate!

Retrogradan hod Jupitera u period od 11. aprila do 12. avgusta, a posebno april i jun mesec donose velike izazove i nepoverenje u odnosima! Ipak, pozitivno će uticati na putovanja i moguće je da ćete posetiti neke destinacije o kojima dugo maštate ili ste već putovali tamo! Obratite pažnju da niste nekog suviše idealizovali ili loše procenili.

Zazuzeti Ovnovi mogli bi, pod uticajem Venere iz magičnih Riba, ući u tajnu vezu sa nekim koga poznaju od ranije.

Maj i jun biće meseci sreće, vi ćete prosto blistati pod uticajem Venere iz vašeg znaka, a posebno tokom maja možete upoznati ljubav svog života, nekog jednako energičnog i sposobnog kao što ste vi!

Avgust pokreće pitanje dece, slavlja, proširenja porodice, a u postojećim odnosima donosi i pomalo drame i filmskih obrta!

Jesen donosi smirenje, otrežnjenje. Bićete usmereni na posao. Posebno povoljne poslovne prilike, veliki projekti i zadaci očekuju vas tokom septembra meseca. Nekima od vas može se desiti ljubav na poslu sa veoma zahtevnom i ozbiljnom osobom!

Oktobar će biti pun strasti i ljubavi, a mnogi Ovnovi uploviće u bračne vode ili će upoznati ljubav svog života. Poslovno će biti izuzetno povoljan period za ulaganja, početak partnerskih poslova. Dobar period za potpisivanje važnih ugovora, rešavanje stambenog pitanja, pravnih ili u vezi sa nasledstvom.

Kraj 2019. i decembar mesec donosi još poslovnog uspeha, a kada je ljubav u pitanju, moguć je povratak velike ljubavi iz prošlosti. Ovnovi u vezi biće rešeni da ozvaniče i unaprede odnos, ali će razmišljati i o proširenju porodice!

Još zanimljivih informacija o OVNU, pročitajte ovde!

Jedanaest stvari koje razume samo ovan

BIK

Početkom 2019. godine bićete posebno usmereni na finansije, zaradu i posao, a januar mesec sa Marsom iz polja novca doneće odličnu priliku za zaradu i novu poslovnu ponudu. Bićete usmereni na sticanje i zaradu i moguće je da ćete otkriti nov način da dođete do velikog novca! Privući će vas rizične veze sa kolegama.

Februar će biti mnogo mirniji za većinu Bikova, a kada je ljubav u pitanju očekujte stabilnost, ali i povratak vaše velike ljubavi iz prošlosti!

U martu mesecu očekujte velika iznenađenja, kako na poslovnom tako i na emotivnom planu! Neke veze bi mogle da se destabilizuju tokom ovog meseca,  a Venera iz Vodolije učiniće da postanete željni slobode!! Velika poslovna prilika, ali i napredovanje, nov pristup poslu i potpuno drugačiji način rada, očekujte u februaru i martu. Posebno veliki uspeh očekuje sve Bikove koji rade preko interneta!

Proleće donosi lepo vreme, ali i izazove na emotivnom planu.

Mart će biti fenomenalan po pitanju posla i zarade, a preko ženske osobe u znaku Jarca ili Vodolije očekujte veliku poslovnu priliku i napredovanjem. Kada je emotivni život u pitanju mart mesec biće pomalo nestabilan, posebno onim Bikovima koji su u vezi, jer ćete imati potrebu za velikom slobodom. U aprilu saznaćete se neku tajnu ili ući u tajnu vezu.

Maj mesec biće pun energije i odličan za sve Bikove koji planiraju velike  poslovne projekte ili neki novi biznis.

U junu mesecu finansijska situacija biće više nego odlična, a zarada može dolaziti iz dva izvora ili dva posla, ali kad je u pitanju emotivni život nećete imati mnogo energije da se upuštate u ozbiljne priče. Moguće je da ćete se dvoumiti između dve osobe.

Slobodni Bikovi mogli bi da upoznaju nekog veoma misterioznog i nedefinisanog preko posla. Dobro razmislite u šta se upuštate ukoliko je reč o Ribama, Blizancu ili Vagi.

Avgust donosi veliku euforiju, a nekima od vas i dramu i skandale! Ujedno, početak meseca biće fantastičan za posao, posebno onim Bikovima koji vode privatan biznis. Očekujte poslovnu priliku o kojoj se samo sanja.

Jesen kao i obično doneće smirenje!

U septembru bićete prilično vredni i fokusirani da završite što više obaveza koje ste možda odlagali poslednjih nekoliko meseci. Zauzeti Bikovi pokreću pitanje dece ili proširenja porodice.

U oktobru i novembru vaša energija biće podjednako usmerena na ljubav, ali i na posao. Uz lepe aspekte Venere iz harmonične Vage uspećete da balansirate! Poslovna partnerstva i odlične saradnje dolaze posebno tokom oktobra. Moguće je i da ćete mnogo lakše prevazilaziti prepreke u braku ili vezi. Očekujte neku vrstu pomirenja.

Slobodni Bikovi u novembru mesecu mogli bi da upoznaju veoma energičnu i harizmatičnu osobu. Strast će vaš spojiti. Decembar mesec donosi smirenje, čvrste odluke, proverene i sigurne partnere.

Još zanimljivih informacija o BIKU, pročitajte ovde!

Deset stvari koje razume samo tipičan bik

BLIZANCI

2019. godina biće jedna od najvažnijih godina u vašem životu. Fokus će, pod uticajem Jupitera, pre svega biti na partnerstvu, bračnim odnosima, ugovorima, ozvaničenjima i pravnim pitanjima.

Već na samom početku godine, tokom januara meseca očekuju vas predivne prilike i dešavanja kada je ljubav u pitanju. Ukoliko ste sami očekujte novo i sudbinski poznanstvo sa predivnom osobom iz inostranstva, a zauzeti Blizanci verovatno uplovljavaju u bračne vode.

Tokom marta meseca dobićete još jednu priliku da se zaljubite, pod uticajem Venere iz vaše kuće ljubavi. Biće ovo ujedno i pozitivan period za sve Blizance kreativce.

Maj mesec većini Blizanaca donosi veoma pozitivnu komunikaciju sa partnerom. Moguća zajednička putovanja, ali i prelepo poznanstvo  slobodnim Blizancima na nekom kraćem putu. Biće ovo mesec i veoma pozitivnih poslovnih dešavanja. Iskoristite sve nove ponude i prilike, a prilično dobro ići će svim Blizancima koji se bave trgovinom, rade sa strancima ili zarađuju preko društvenih mreža.

Tokom juna meseca zračićete neobjašnjavam energijom, ali i lepotom. Privući ćete mnoge ljude u vašoj život. Udvarači će se prosto lepiti za vas. Moguće je da ćete biti u nekoj vrsti konfuzije tokom čitavog juna meseca, a kada je ljubav u pitanju, ne bi trebalo da donosite važne odluke. Izvesna je i  sumnja u partnera. Na poslovnom planu snalazićete se i zarađivaćete prilično dobro, pod uticajem Marsa iz polja finansija, ali ćete imati utisak da vam novac prosto izmiče iz ruku.

U avgustu mesecu očekujte predivno putovanje, ali je moguće i da ćete se  zaljubiti upravo na tom putu. Mnogi Blizanci planiraće porodicu. U postojećim vezama će komunikacija biti malo dramatičnija, ali je moguće da ćete kroz neke burne ili naporne razgovore doći do veoma bitnih i pozitivnih zaključaka o vašem zajedničkom životu.

Veliki poslovni uspeh sledi početkom avgusta, posebno onim Blizancima koji se bave nekim luksuznim ili prestižnim poslovima, ali i profesijama vezanim za umetnost, javnost ili scenu.

Septembar mesec neće biti prilično ljubavan, već više poslovan, posebno prva polovina meseca. Idealan je da rešite neko vaše porodično pitanje ili administrativnu stvar u vezi sa nekretninom ili sa stanom i kućom u kojoj živite.

U oktobru mesecu  pretežno ćete se fokusirati na ljubav i partnerstvo. Venera i Mars u vašoj astrološkoj kući ljubavi donose vam harmoniju i potrebu da se ušuškate pored nekog. Slobodnim Blizancima doneće poznanstvo koje može rezultatirati brakom sa Vagom, Vodolijom ili Strelcem, ali i veliku ljubav u već postojećim odnosima.

Kraj godine i period od sredine novembra donosi vam veliki poslovni uspeh, veoma bitnu priliku preko muške uticajne osobe u znaku Lava ili Škorpije. Na emotivnom planu novembar će biti mesec ozvaničenja i novih ljubavi, a decembar mesec zahtevaće od vas dodatnu odgovornost i obaveze prema partneru!

Još zanimljivih informacija o BLIZANCIMA, pročitajte ovde!

12 stvari koje razumeju samo blizanci

RAK

Rakovi neka se psihički dobro pripreme i zasuku rukave, jer očekuje ih jedna od najboljih godina u životu, kada je poslu reč!!!

Već u januaru mesecu Venera zajedno sa Jupiterom iz njihove kuće posla nagovestiće veoma bitne poslovne prilike, nove saradnje i poznanstva koja mogu trajati prilično dugo i kvalitetno i imati veliki uticaj i na narednih 10 godina, kada je o poslu reč. Fenomenalna prilika za rad u inostranstvu ili saradnja sa strancima se ne propušta! Emocije će biti po strani, ali je moguća ljubav na poslu, upravo na početku godine.

Februar donosi fokus na porodicu, ali i na veze i odnose. Imaćete potrebu da ozvaničite ili odnos unapredite na sledeći nivo! Samo ozbiljne veze imaće šanse da opstanu tokom februara meseca! Iako vam neće biti preterano do posla, očekujte ozbiljnu zaradu, ali u troškove.

Proleće počinje energično i ko bi rekao često miran i traljav mart mesec doneće promene, euforiju i veliko napredovanje kada je vaša karijera u pitanju! Uz pomoć ženske osobe u znaku Strelca, Vodolije ili Ovna imaćete priliku da radite posao iz snova, ali i da počnete samostalni biznis.

April je rezervisan za rad u tišini i pripremu za velike promene i projekte koji vas čekaju tokom leta. Nećete imati preterano entuzijazma, a na emotivnom planu mogli biste biti skloni tajnama ili nedoumicama.

Maj će biti jedan od boljih meseci u godini! Velika prilika za put u inostranstvo. Reč je o poslovnom putu. Odlična komunikacija sa strancima doneće vam više nego pozitivnu energiju u život. Na emotivnom planu slobodni Rakovi mogli bi da dožive avanturu sa Strelcem ili Lavom, koja će potpuno promeniti njihove poglede na ljubav!

Jun donosi prilično komplikovani položaj planeta, a mnogima od vas i veliku emotivnost, osetljivost, ali i potrebu da se negde skrasite. Ipak, Venera iz vašeg polja tajni i znaka Blizanca učiniće da delujete neiskreno i misteriozno i upravo takve osobe ćete privući u svoj život!

Jul i avgust potpuno će iskristalisati vaše želje na emotivnom planu! Venera iz vašeg znaka učiniće vas lepšom i poželjnijom osobom, a novu ljubav privući ćete na nekoj proslavi ili u izlasku.

Avgust, posebno prva polovina meseca, doneće vam fenomenalnu zaradu i poslovnu priliku za saradnju sa veoma uticajnim osobama. Druga polovina meseca idealna je za putovanje, ali vas posao neće u potpunosti ostaviti na miru.

Jesen dočekujete spremni da realizujete važna poslovna, ali i administrativna pitanja. Septembar, posebno druga polovina meseca, biće idealna da ozvaničite veze u kojima ste ili da otpočnete zajednički život. Slobodni Rakovi u veoma poznatom okruženju tokom oktobra meseca mogli bi upoznati veoma privlačnu, ali zauzetu osobu. Ne prepuštajte se strasti, ukoliko ne želite da budete povređeni.

Novembar mesec donosi vam fokus na porodična pitanja i nekretnine. Biće ovo idealan mesec da rešite ova pitanja, ukoliko postoji takva mogućnost. Do pred kraj meseca bićete skloniji avanturama i vezama na daljinu.

Kraj godine i decembar mesec doneće vam veliko smirenje na emotivnom planu, pravu ljubav i nekog vrednog da sa njim provedete ostatak života.

Zauzete Rakove očekuje vest o prinovi.

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte ovde!

10 stvari koje samo rakovi razumeju

LAV 

Prošli ste jednu prilično izazovu i za vaš ukus verovatno pomalo dosadnu godinu. 2019. stiže da vam vrati vaš poznati borbeni duh, entuzijazam, veru u ljubav i pozitivu. Fokus će tokom 2019. godine uglavnom najviše biti na ljubavi, kreativnoj energiji, deci, ali i vašem ličnom uspehu. Bićete budniji nego ikad i rešeni da iskoristite fenomenalne prilike koje vam se budu pružale. Mars prelazi u vaše polje ljubav već samim ulaskom u Novu godinu. Bićete mnogo otvoreniji za nova poznanstva i uživanje u životu, a ovo će se posebno pozitivno odraziti na slobodne Lavove.  

Poznanstvo sa osobom iz inostranstva doneće vam osećaj velike zaljubljenosti.  

Tokom februara i marta meseca, pod uticajem Venere iz vaše kuće partnerstva, ljubavi i veza, bićete pretežno fokusirani na odnose i rešeni da neke od njih dovedete u red.  

Slobodnim Lavovima ovo može doneti veliku ljubav sa veoma ekscentričnom i slobodoumnom osobom. Tokom aprila bićete pretežno fokusirani na timski rad, a vrlo je moguće izvesno pristupanje nekom udruženju ili uspeh preko prijateljstva. Mars će boraviti u vašoj astrološkoj kući tajni pa ćete biti, na neki način, veoma tajanstveni i skloni raznim malverzacijama. 

Maj mesec i Venera iz vatrenog Ovna doneće vam novu ljubav, ali i planiranje porodice zauzetim Lavovima. Bićete kreativniji i inspirisaniji nego ikad i ovo će biti idealan mesec da iznesete vaše poslovne ideje pred kolege ili nadređene. Finansijski procvat.  

Jun i jul nisu najbolji za pokretanje novih poslova, ali je u drugoj polovini jula zagarantovana odlična zarada i poslovni uspeh. Kada je ljubav u pitanju, mnogo više sreće i uspeha imaćete tokom avgusta meseca!  

Avgust vam donosi veliki uspeh i procvat na svim poljima. Ljubav i novac će se prosto lepiti za vas. Prošlost će vas sa druge strane dozivati, ali je zaboravite posebno ukoliko je reč o Jarcu, Vodoliji ili Ribama. Jesen će većini Lavova doneti fokus na zaradu i fenomenalne poslovne prilike.  

U septembru ćete ubirati plodove velikog rada tokom cele godine.  

Oktobar mesec donosi potpisivanje važnih ugovora, a mnogi od vas potpisaće i bračne zavete.  

U novembru mesecu mnogi Lavovi koji se tokom godine nisu zaljubili, doživeće potpuno neočekivano susrete sa nekim o kome maštaju!  

Decembar mesec pokrenuće porodična pitanja, rešiće stambeno pitanje, a povoljni aspekti Venere doneće vam veliku finansijsku stabilnost.

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte ovde!

12 stvari koje samo lav razume

DEVICA 

Devicama je 2018. godina mogla da donese dodatnu odgovornost i stabilnost, a tokom 2019. godine moći ćete pomalo i da se opustite i optimističnije gledate na život! Prošli ste period učenja, širenja kontakta, jurenja za novcem i poslom. Verovatno se osećate pomalo rastrzano, ali dobra vest je da će se Device tokom 2019. godine mnogo više posvetiti sebi, svom emotivnom životu, ali i porodici.  

Jupiter iz vaše četvrte astrološke kuće, kuće koja opisuje mesto življenja, dom, ali i emotivne partnere i porodicu slaće pozitivne impulse. Mnoge Device počeće da razmišljaju o porodici.  

Januar mesec doneće vam veoma pozitivna dešavanja kada je u pitanju vaš dom, ali i emotivni život. Očekujte veliku sreću po pitanju neke nekretnine, ali i nova dešavanja na polju ljubavi.  

Tokom februara meseca bićete pomalo prizemni, pa su moguće i veze iz koristi ili sigurnosti, ali i vraćanje u emotivnu prošlost.  

Mart mesec doneće vam poslovni procvat, novu klijentelu, veliki uspeh preko interneta i društvenih mreža. Ljubav će sačekati neki bolji period, a ukoliko se nešto bude dešavalo biće pomalo konfuzno i najverovatnije sa osobom preko posla.

Tokom maja meseca bićete pravi magnet za novac, ali će ovo biti i Mesec velike transformacije i strasti u odnosima. Device u vezama verovatno će raditi na proširenju porodice, a ženskim pripadnica znaka aspekti Venere i Jupitera mogu doneti trudnoću!

Leto počinje pomalo konfuzno i moguće je da ćete se više podrediti tuđim potrebama, ali će ovo biti izuzetno povoljno leto kada je posao u pitanju! Jun mesec i Venera iz kuće karijere donose napredovanje, uspeh preko žena, ali i protekciju nadređenih. Mars će doneti izazove na polju prijateljstva ili kroz timski rad. U drugoj polovini jula meseca i tokom avgusta pripremaćete velike projekte u tajnosti. Imaćete ogromne šanse za posao iz snova, ukoliko svoje planove zadržite za sebe! Tajne ljubavi i skandali pratiće vas tokom avgusta meseca.  

U septembru, pod uticajem skupa planeta iz vašeg znaka, bićete u centru pažnje i veoma privlačni. Ipak, ljubav ćete najverovatnije staviti po strani i radićete do granice izdržljivost, pa bi bilo dobro da ujedno poradite na svom zdravlju i imunitetu tokom septembra.  

Oktobar mesec vam donosi olakšanje i mnogo opušteniju energiju, ali i veliku zaradu. Posebno lep period očekuje Device koje se bave estetikom, pravom ili odnosima sa javnošću. Emotivni život se zahuktava u drugoj polovini novembra i ukoliko ste slobodni može vam se desiti ljubav preko društvenih mreža sa jednim harizmatičnim Lavom ili Škorpijom.  

Početkom decembra meseca Jupiter prelazi u vašu petu astrološku kuću, kuću dece i ljubavi i na tom planu očekujte novine, ali i stabilnost.

Još zanimljivih informacija o DEVICI, pročitajte ovde!

11 stvari koje razumeju samo device

VAGA 

Vage su po prirodi pozitivne, optimistične i ponekad površne, a godina iza vas učinila je da doživite ozbiljne uspone i padove, ali i da osetite duboke izazove na emotivnom planu, posebno tokom jeseni. 2019. godina doneće vedrinu u vaš život, putovanja, ali i nove kontakte, proširenje vidika i znanja.  

Više ćete vremena provoditi u putu i vožnji, a možda i poboljšati svoja sredstva komunikacije.  

Venera iz polja putovanja, komunikacije i administracije već tokom januara doneće pozitivne vesti, mogućnost potpisivanja važnog ugovora, kupovinu automobila ili telefona.  

Slobodne Vage na kraćem putu mogle bi upoznati nekog ko će ih osvojiti na prvi pogled!  

Mars iz kuće partnerstva do sredine februara zauzetim Vagama doneće izazove i razmirice, ali i više strasti.  

Tokom februara imaćete više potrebe za odmaranjem a, iako će vaša zarada biti stabilna, imaćete neočekivane troškove s vremena na vreme.  

Mart mesec donosi veliki nalet kreativnosti, a Sunce iz polja posla fokus na nove saradnje i projekte u koje možda u početku nećete imati mnogo poverenja. Ovo će ujedno biti i mesec ljubavi, pa biste zajedno za partnerom mogli da uvedete neke novotarije u odnos i promenite rutinu. Slobodne Vage biće pune entuzijazma i tako će privući nekog jednako pozitivnog kao što ste vi. Ukoliko je reč o Vodoliji, Ovnu ili Strelcu ovo može biti priča na duže staze.  

Tokom aprila imaćete potrebu da proširite vidike, ali i otputujete što dalje iz svoje svakodnevice. Može vam se desiti ljubav na daljinu sa strancem, a kada je posao u pitanju, odlično ćete se snalaziti sa novim klijentima iz inostranstva.  

Maj mesec budi euforiju i želju za akcijom. Ovo će biti posebno povoljan mesec za sve zauzete Vage. Venera iz polja partnerstva biće fenomenalna za pomirenja, ali i stupanje u brak. Na poslovnom planu očekujte stabilnu zaradu.  

Mesec jun doneće nejasnoće vazano za vaše emocije, moguće su platonske ljubavi, ali i nedoumice i sumnje u partnera. Na poslovnom planu bićete pomalo demotivisani i skloni izbegavanju obaveza.  

Jul i avgust donose buđenje, euforiju i odličnu energiju kako na emotivnom, tako i na poslovnom planu! Mars iz moćnog Lava i vama će dati na ambiciji, a pozitivna energija biće prilično dobro usmerena na timski rad, uspeh preko udruženja, ali i odlično predstavljanje u javnosti, kao i priznanja. Na emotivnom planu bićete prilično vatreni, a moguća vam je i ljubav preko posla.  

Tokom septembra meseca imaćete potrebu za povlačenjem, ali i radom u izolaciji i tišini. Posvetićete se pripremama velikih poslova za jesen, ali i regeneracije svog tela i duše.  

Ljubav će sačekati oktobar i novembar, kada ćete joj biti više okrenuti, a Venera i Mars iz vašeg znaka doneće vam flert, uživanje u ljubavi sa partnerom. Zauzete Vage sve su bliže venčanju i zajedničkom životu sa partnerom. Slobodne Vage biće lepše i zadovoljnije nego ikada i u svoj život privući će lepu, pristojnu i obrazovanu osobu. Iako će vam okolina govoriti da je sve suviše lepo da bi bilo istinito, vi poslušajte svoje srce.  

Novembar donosi super zaradu, veoma pozitivne poslovne poteze, mogućnost novog posla, ali i promenu u načinu dosadašnjeg rada. Očekujte i lepo poslovno putovanje, ali i spoj lepog i korisnog.  

Kraj godine i decembar mesec zahtevaće od vas malo veći napor, ali i poslovnu odgovornost. Moguće je unapređenje. Rešavaćete pitanje nekretnine, životnog ili poslovnog prostora, a kada su emocije u pitanju moguće je blago zahlađenje, ali i stabilizaciju odnosa!

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročitajte ovde!

11 stvari koje će samo vaga razumeti

ŠKORPIJA

Bili ste u centru zbivanja tokom 2018. godine i vrlo je moguće da ste prošle kroz razne transformacije i promene. Bili ste pod zaštitom Jupitera, a iako je on napustio vaš znak i preselio se u Strelca, tokom 2019. godine doneće vam fenomenalna dešavanja i prilike koje se, pre svega, vezuju za vaše finansije sticanje, ali i poslovni uspeh.  

Iako će početak januara doneti neke poslovne promene, moguće otkaze ili prekide saradnji, druga polovina meseca biće puna entuzijazma, novih poslovnih prilika i promena. Finansijska situacija biće odlična, posebno ukoliko zarađujete od stranaca i inostranstva. Bićete prilično ambiciozni, a na momente i agresivni kada je u pitanju saradnja sa kolegama.  

Tokom februara i marta dobićete priliku da dovedete vaš emotivni život u red, ali i da popravite odnos sa partnerom. Slobodne Škorpije biće posebno atraktivne tokom februara, a može vam se pojaviti neko veoma atraktivan i stabilan.  

April donosi prolećne vibracije i lepršavost, a vi nećete biti preterano opterećeni poslom, iako će vam Sunce iz polja posla donositi kvalitetne klijente i saradnike. Tokom maja imaćete fantastičnu priliku za napredovanje, s tim što će se od vas zahtevati duplo zalaganje. Odličan aspekt Venere iz vaše kuće posla i Jupitera donose vam nov posao, super priliku za zaradu i ambiciju.  

Leto će biti usmereno na porodična pitanja i emotivni život. Jun donosi ulaganja i troškove, ali bi trebalo da pripazite da ona ne budu pogrešna i da ne  budete pomalo lakomisleni kada su rizični poslovni potezi i saradnje  u pitanju. Tokom jula Mars iz vaše astrološke kuće emocija i vaše svakodnevice doneće vam neke promene unutar porodice, ali i burne reakcije, a moguće je i neke razmirice. Ipak, Venera iz vaše kuće ljubavi tokom jula meseca doneće vam neku vrstu pokajanja i mogućnosti pomirenja sa partnerom. Razmišljaćete o proširenju porodice.  

Slobodne Škorpije upoznaće veoma emotivnu osobu na nekoj zabavi. Avgust donosi moćne prilike da rešite pitanje nekretnine, ali i važno slavlje u krugu porodice. Strast sa partnerom biće jača nego ikad.  

Septembar mesec najavljuje uspeh kroz timski rad, usmerenost na velike grupne projekte ili dešavanja u kojima nije samo vaša reč presudna. Na emotivnom planu može doći do zahlađenja. Finansije odlične.  

Oktobar donosi neku vrstu olakšanja i potrebe za harmonijom, ali i mogućnost veoma strastvene tajne veze. Čak i zauzete Škorpije imaće potrebu da švrljaju. Kraj godine, a posebno novembar, donose fantastičnu zaradu, moguć poslovni put, ali i mogućnost promene posla. Sve što otpočnete sada imaće šanse da vam se fino isplati.  

Pred Novu godinu stabilizovaćete vaš odnos, a slobodne Škorpije upoznaće veoma racionalnu osobu sa kojom bi mogle provesti čitav život. Mars iz vašeg znaka vam daje na ambiciji. Bićete od akcije i puni pravih ideja, a novac će se lepiti za vas.

Još zanimljivih informacija o Škorpiji, pročitajte ovde!

11 stvari koje razume samo škorpija

STRELAC

Godine iza vas bile su godine velikih iskušenja i na neki način povlačenja. Mnogi Strelčevi su imali osećaj da se za sve moraju boriti duplo. Ništa ne traje večno, a dobra vest je da će vam 2019. godina doneti potpunu promenu i upravo ćete imati osećaj da je došlo vaših pet minuta. Nalet pozitive osetićete već od 10. januara, kada će Venera i Jupiter dve nebeske sreće, iz vašeg znaka praviti fantastične aspekte sa Marsom iz kuće ljubavi, kreativnosti, dece i zabave. Zračićete i privlačiti sreću u vaš život.

Zauzetim Strelčevima mogla bi se desiti želja za decom, ili nagoveštaj proširenja porodice, a slobodnim Strelčevima velika ljubav.Zabavljajte se, izlazite i trenirajte što više i tako aktivni privući ćete veoma značajnu osobu.  

Tokom februara bićete usmereni na posao, a vaša finansijska situacija biće stabilna. Mars iz kuće posla donosi potrebu da materijalizujete sve planove.  

Tokom proleća bićete pomalo neodlučni kada je ljubav u pitanju. U martu vas očekuje važan put, a moguće je i poboljšanje sredstava za komunikaciju, ili rešavanje administrativnog pitanja.  

Slobodnim Strelčevima može se desiti ljubav na putu ili online. April može doneti lošu komunikaciju sa partnerom i nerazumevanje. Imaćete utisak da vas neko laže, pa su moguća i razočarenja. Slobodni Strelčevi mogli bi da se nađu između dve vatre, a ukoliko je reč o Blizancu, Raku ili Lavu, izaberite osobu koja vam može dati najviše slobode.  

Tokom leta, a posebno u julu i avgustu doživećete procvat na svim poljima. Venera, Mars i Sunce iz polja putovanja i inostranstva posebno početkom avgusta doneće vam idealnu priliku da otputujete, ali i da proširite svoj posao na inostranstvom. Ljubav na daljinu može da rezultira brakom!  

U septembru ćete napredovati, ali i dobiti povišicu. Na emotivnom planu bićete realniji nego obično, ali i pomalo zahtevni. Neki od Strelčeva potražiće ljubav iz prošlosti.  

Oktobar će biti idealan za venčanja. Bićete opušteniji, ali i veoma otvoreni, društveni i skloni avanturama. Uspeh kroz timski rad. Poslušajte savet jedne Vage i vaša finansijska situacija će se poboljšati.

Novembar vam još jednom donosi susret Venere i Jupitera u vašem znaku, što se dešava vrlo retko tokom života, ali ovo je velika sreća i ukazuje da ćete sve što dodirnete pretvoriti u zlato. Ljubav vas čeka gde god da krenete, a posebno sa strancima. Finansijska situacija biće dobra posebno ukoliko rešite da poradite na marketingu ili prihvatite poslovnu ponudu preko prijatelja. 

Decembar donosi promenu i Jupiter prelazi u vaše polje finansija. Ovo će ujedno naglasiti ozbiljniji pristup radu, ali i stabilnost na polju finansija.

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte ovde!

12 stvari koje razume samo strelac

JARAC 

Uz Saturna u vašoj prvoj astrološkoj kući sigurno je da ste tokom 2018. godine postali odgovorniji, ali i da ste naporno radili da biste stigli do svojih ciljeva! Verovatno vas je iscrpelo sve što je bilo na vama, a mnogo energije ste nekad i uzaludno ulagali. Ipak, vi najbolje znate da se svaki trud isplati, a 2019. godina će vam to i dokazati!

Jupiter iz 12. astrološke kuće, kuće podsvesti i tajni, doneće vam potrebu za povlačenjem, odmaranjem, a nekima od vas i daleka, egzotična putovanja, odlazak na duže u inostranstvo, ali i više mira i radosti. Na početku godine bićete fokusirani na emotivni život, ali i na porodična pitanja. Doživećete neke pozitivne promene vezano za prostor u kojem živite.  

Mnogi slobodni Jarčevi ući će u vezu sa osobom iz inostranstva, ili će doživeti ljubav na daljinu. Februar i Venera u vašem znaku staviće poseban fokus na veze iz prošlosti, ali i stabilizaciju vaših emocija. Slobodni Jarčevi, a posebno ženske pripadnice ovog znaka, tokom februara meseca mogle bi ući u vezu sa veoma stabilnom, ali i energičnom osobom. Ovo će biti fantastičan mesec i za sve Jarčeve koji rade u državnim firmama, bave se pravom ili ekonomijom.  

Uspeh vas čeka i kada su u pitanju i povišice, ali i  napredovanje i promene u kolektivu. Proleće dočekujete euforično i zadovoljno, posebno kada je vaša finansijska situacija u pitanju. Venera iz polja novca tokom marta vam donosi odličnu zaradu i sigurnost. Emocije stavljate po strani, ali bi duže veze tokom marta mogle prolaziti krizu ili neku vrstu zahlađenja u odnosima.

April će vam doneti konfuznu komunikaciju, ali i sklonost prevarama. Iako to ne liči na vas, zbog jednog Blizanca, Vage ili Ribe, kočnice vam mogu popustiti.  

Maj mesec biće veoma povoljan za većinu Jarčeva koji planiraju porodicu, decu ali i za sve slobodne Jarčeve, jer će im se desiti da se u rekordnom roku zaljube. Leto počinje pomalo emotivno i nostalgično. 

Slobodni Jarčevi mogli bi se vraćati u prošlost, a zauzeti Jarčevi biće pred izazovima, jer će partner zahtevati više pažnje nego obično, koju oni neće moći potpuno da im pruže. Druga polovina jula i avgust doneće vam velike troškove, ali i priliku da kroz rizik ili rizične poslove zaradite dosta novca.  

Na emotivnom planu može vam se desiti karmička i strastvena veza koja će vas prodrmati, ali i skrenuti sa nekih ciljeva. Budite na oprezu. Septembar većini Jarčeva doneće potpuno spuštanje na zemlju, trezvenije poglede na ljubav  i uspeh u poslu. Okrećete se pravim vrednostima!

Tokom oktobra meseca dobićete priznanja i pohvale, a biće ovo prilično lep period za sve Jarčeve koji se bave javnim poslom ili se na neki način izlažu javnosti. Pred sam kraj godine, u novembru mesecu, otvoriće vam se dalek put ili odlična saradnja sa inostranstvom. Ujedno, ljubav će vaš čekati u inostranstvu. U decembru Jupiter ulazi u vaš znak i donosi vam nove životne početke i mogućnosti. U ljubavi ćete biti veoma odlučni i spremni na ozbiljna vezivanja. Mnogi Jarčevi će potpisati važne ugovore ili promeniti svoj status.

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte ovde!!!

13 stvari koje razume samo jarac

VODOLIJA 

Umorila vas je 2018. godina poprilično i dok će Saturn još dve godine boraviti u vašoj kući podsvesti i tamo čistiti i korigovati sve što treba, Jupiter je iz vaše kuće karijere i društvenog statusa prešao u 11. kuću i u znak Strelca, a šta vam ovo donosi pročitajte u daljem tekstu.  

Jupiter će tokom većine 2019. godine boraviti u vašoj astrološkoj kući timskog rada, druženja i planova za budućnost, a u znaku Strelca donosiće vam veoma pozitivne i dobre vibracije. Januar mesec za vas biće veoma zaninljiv, kada će tranzitna Venera iz vaše astrološke jedanaeste kuće, kuće druženja, prijateljstva i udruženja biti u fantastičnom aspektu sa Marsom iz vaše astrološke kuće komunikacije i putovanja.  

Slobodne Vodolije mogu na kraćem putu upoznati fenomenalnu osobu, koja će vam u prvi mah biti prijatelj ili ćete uspostaviti takav odnos.  

Zauzetim Vodolijama ova godina bi mogla da donese flert sa strane. Po pitanju posla, tokom januara ali i februara meseca bićete veoma entuzijastični i euforični. Finansijska situacija biće stabilna, ali su krajem januara mogući neki troškovi. Međutim, februar mesec donosi stabilnost, ali i potrebu da se štedi. 

Mart mesec doneće vam veliki procvat i bićete u centru svih zbivanja, ali i u centru pažnje. Venera iz vašeg znaka u odličnom aspektu sa Jupiterom učiniće da učestvujete puni pozitive u nekom timskom radu ili na velikom projektu, ali  doneće i to da imate veću potrebu da budete deo grupe. Na jednom  takvom događaju ili na nekoj proslavi mogla bi se desiti i velika ljubav. 

April i maj mesec biće idealni da se fokusirate na porodična pitanja, ali i da pripremite projekte koji vas čekaju tokom leta. U maju očekujte bitan put, ali i pozitivne vesti preko kolege Ovna, Vage ili Blizanca i jednu lepu poslovnu ponudu koju bi trebalo da prihvatite.

Tokom juna imaćete potrebu da odmorite, a Venera iz astrološke kuće posla učiniće da posao obavljate veoma lagano. U drugoj polovini jula meseca i prvoj polovini avgusta bićete potpuno fokusirani na ljubav, odnose i partnerstvo. 

Slobodne Vodolije svakako neće zaobići velika strastvena ljubav koja vam sledi pod uticajem Venere iz vaše astrološki sedme kuće i vatrenog znaka Lava. Zauzetim Vodolijama jul i avgust biće idealni za venčanja i ozvaničenja veza. Tokom septembra meseca, pod uticajem Venere, Marsa i  Sunca iz astrološke osme kuće, rešavaćete pitanje nasledstva, ali i nekog većeg pozajmljenog ili tuđeg novca. Ovo će biti idealan period za promišljena ulaganja, troškove, ali i stabilnu zaradu.  

Oktobar donosi potpuno opuštanje i mogući put, ali i ljubav na daljinu. Biće ovo lep mesec i za sve Vodolije koje se edukuju, studiraju ili upisuju kurseve. Tokom novembra imaćete potrebu da uradite nešto zarad višeg cilja – budete humani. Finansijska situacija biće odlična, a novac će uglavnom dolaziti iz inostranstva. 

Tokom decembra imaćete potrebu za povlačenjem i odmaranjem. Bićete skloni tajnama i tajnim vezama.

Još zanimljvih informacija o VODOLIJI, pročitajte ovde!

Deset znakova da ste tipična vodolija

RIBE

Ukoliko ste pozitivno iskoristili uplive Jupitera na vašu kuću učenja, putovanja i Saturn iz znaka odgovornog Jarca i sebe disciplinovali na neki način, tokom  2019. godine dobićete mnogo nagrada za strpljenje i trud. Ovu godinu ispraćate pomalo melanholični, pod uticajem Marsa iz vašeg znaka, ali već nakon 6. januara imaćete utisak da ste se trgli i probudili. 

Mars će tranzitom kroz vašu astrološku kuću finansija u lepom aspektu sa Jupiterom iz kuće karijere doneti poprilično dobru i brzu zaradu, uspeh, moć, a besposlenim Ribama i novu poslovnu ponudu. Napredovaćete, ali imati i protekciju kod nadređenih.  

Februar mesec doneće fokus na uspeh, ali i emocije. Vratićete se bivšem partneru u znaku Device, Bika ili Ovna, a imaćete potrebu da budete sigurni. Finansijski ste veoma stabilni, s tim što nećete imati preterano živaca da mnogo radite.

Tokom marta bićete željni slobode, a mnogima od vas može se desiti nova ljubav,  ali i tajna veza sa veoma neobičnom osobom. Slobodne Ribe uživaće u avanturama. Kada je posao u pitanju imaćete tajni razgovor ili tajne planove koji vam mogu doneti neku vrstu napredovanja.

April mesec doneće vam osećaj zadovoljstva, pre svega kada su finansije u pitanju, ali će ovo biti mesec velikih testova u ljubavi. Bićete veoma privlačni, pod uticajem Venere iz vašeg znaka, ali mnoge Ribe upustiće se u paralelne veze ili nedefinisane odnose. Novac će se lepiti za vas, ali su, sa druge strane, moguće pogrešne odluke ili loša ulaganja.  

Maj mesec doneće vam mnogo pozitivniju situaciju kada je posao u pitanju, ali i promenu u ljubavi i definisanje nekih odnosa. Venera iz polja novca doneće vam, tokom čitavog meseca, zagarantovanu zaradu i lep pristup poslu. Posebno pogodan mesec biće za sve Ribe koje se bave estetikom, lepotom ili javnim poslom. 

Tokom juna i jula bićete rasterećeni, ali i okrenuti emocijama i ljubavi. Jun bi mogao da donese emotivne izazove i blaga razočarenja. Ukoliko budete pažljiviji, partner će vam vratiti pravom merom. Neke Ribe radiće na proširenju porodice.

U julu, a posebno u drugoj polovini meseca i tokom avgusta, bićete fokusirani na važne obaveze, a ovo će ujedno biti jedan od najuspešnijih perioda godine. Imaćete priliku da se predstavite u najboljem svetlu svom timu, a veliki projekti i odlična prilika za zaradu su vrlo mogući tokom ovih meseci. Početkom avgusta upoznaćete veoma uticajnu osobu, koja će vam promeniti tok karijere. 

Jesen donosi fokus na odnose, partnerstvo, a tokom septembra mogla bi se desiti i ozvaničenje veze i sklapanje brakova. Pristupićete veoma racionalno i trezveno i odlučiti se za korak koji vam menja život na bolje. Na poslovnom planu može se desiti partnerstvo sa veoma poslovnom i inteligentnom osobom. 

Tokom oktobra imaćete potrebu za trošenje, a kada je ljubav u pitanju bićete veoma strastveni. Moguć je i ulazak u zabranjenu vezu. 

Novembar mesec donosi vam još jednu priliku za veliki uspeh, napredovanje i povišicu. Imaćete potrebu za promenama i nečim novim i na emotivnom planu, a slobodnim Ribama desiće se ljubav preko posla! 

Kraj godine dočekujete zadovoljni. Decembar će za većinu Riba biti mesec fatalnih ljubavi, strasti, ali i sigurnih veza. Kada je posao u pitanju bićete spremniji na rizike, timski rad, ali i na malverzacije.

Još zanimljivih informacija o RIBAMA, pročitajte ovde!

13 stvari koje samo tipična riba razume

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.