Gej blog – Karma radi svoje

Verujete li u onu da je ,,Karma kučka“  i da je se treba paziti? Ako ne, počnite.

Karma igra veliku ulogu u svakom segmentu našeg života, pa i u onom o kojem najčešće pišem.

Nemojte da mislite da je moguće samo vama slomiti srce. Ukoliko ne vodite dnevnik, što vas savetujem u predhodna dva teksta, onda prelistajte vaša sećanja, razmislite dobro prema kome ste se poneli onako kako ne biste voleli da se neko ponese  prema vama. 

Januar 2014.

Posao me je uveliko uzeo pod svoje, i sve se vrti samo oko posla. Kada dođem u stan nakon napornog dana i sakrijem se od minusa ostaje mi jedino internet kao razonoda i nešto što može da me uspava brzo.

Na jednom od nekoliko poznatih četova za upoznavanje, namenjenih gej populaciji, započeo sam prepisku koja je od planiranih desetak minuta, trajala skoro dva sata.

Pozdravili smo se uz dogovor da se u isto vreme sutradan ponovo nađemo na četu.

Ne znam zašto ali jedva sam čekao da se ponovo nađemo na četu. Tačno u dogovoreno vreme obojica smo bili online. Nakon nekoliko razmenjenih poruka, počeli smo da se dogovaramo oko prvog susreta. U gej svetu prvi susret obavezno znači i prvi seks, što sam ja tako shvatio i ovaj put.

Bez obzira na to što je bilo skoro pa ponoć, on je poželeo da dođe, a ja radoznao da ga „bolje upoznam“ .

Nešto više od pola sata mu je trebalo da se zavejanim ulicama domogne Zvezdare gde sam tada živeo.

covek

Bio sam pospan, ali razgovor sa njim me je držao budnim. Koliko mi je ta neka njegova želja da priča sa mnom bila zanimljiva toliko mi je bilo jasno da je te večeri kod mene samo iz jednog jedinog razloga.

Onom starom, manje više izlizanom forom, ali i dalje funkcionalnom, približio mi se počevši da komentariše boju mojih očiju. Ovog puta sam ja  dobro odglumio naivnost, jer sam znao da je konačno počeo da otkriva razlog zbog kojeg je po minusu došao, a to svakako nisu bile oči.

Jedan od onih poljubaca koji ću sigurno pamtiti prekinuo je rečenicom: Znaš, ja bih da te vidim ponovo, uskoro.

  • Rekoh mu i kao da mi je poslednja noć života nasrnuo sam na dečka. Zaustavio me je i tada sam shvatio da nešto nije u redu sa njim.
  • Idem ja sada, i onako sam ostao duže nego što sam planirao. Hoću da se vidimo sutra, kod mene.
  • Odgovorio sam šokiran činjenicom da je neko upravo odbio seks u 3 sata ujutru!

Sutradan me je „golicala“ činjenica da je neko samo poželeo da dođe, priča, da se upozna. Verujem da sam upravo iz te radoznalosti odlučio da se uveče pojavim kod njega, ali nisam odlučio da ponovo doživim šok.

Večera! Postavljena, njegovim rukama spremljena što nije  moglo da se ne primeti, ali sam čin me je ostavio bez teksta.

Nakon večere nije usledio seks već ponovo priča, na moju žalost, jer se to kosilo sa mojim tadašnjim stavom da gej dejt nije dejt ako ne bude seksa.

Samo zato što sam popio više od planiranog, odlučio sam, iako mi nije bilo ponuđeno, da prespavam kod njega.

Probudio sam se. Čini mi se da je bilo šest ujutru. Sećam se da je bio mrak još uvek i da je on sa prebačenom rukom preko mene spavao čvrstim snom, ali ne zadugo.

Smišljanje izgovora mi je jedan od talenata, te sam uspeo da za njega imam savršen izgovor zašto moram da krenem i zašto ne želim da me on odveze.

  • Javi se, bilo bi cool da se vidimo i hvala ti što si došao, bilo mi je lepo. Rekao je dok se trudio da shvati zašto sam kao „ožaren“ ustao i krenuo.
  • Javiću se. Vidimo se. Rekao sam i čini mi se nikad brže izašao iz stana.

Nisam odgovarao na njegove poruke i pozive naredna dva dana.

Treći dan sam mu samo napisao da nemam vremena da se viđam, iako je i to bila laž.

Oktobar 2016.

Karma radi svoje.

Ista priča, promenjene uloge, ovaj put sam ja bio taj koji je po tmurnom vremenu prevalio veliki put kako bi pričao, upoznao nekog bolje i uživao u nečijem prisustvu.

Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.