Damski i romantično: 5 elegantnih odevnih komada koje možete pronaći u Stradivariusu!

Kako je sezona venčanja u toku, a pored toga je leto i svi imamo malo više vremena za večernje izlaske sa prijateljima, našem garderoberu potrebno je blago osveženje u vidu neke upečatljive, gracioznije i sofisticiranije odevne kombinacije.

Ovaj put zavirili smo u jedan od naših omiljenih high street brendova i odabrali smo za vas 5 savršenih odevnih komada, koji su savršen izbor za posebne prilike, a koje načinom kombinovanja i aksesoarima, vrlo lako možete prilagoditi svom stilu.

Crna košulja haljina

Reč je o dugoj košulji od finog prozračnog materijala, koja je providna i ispod koje dolazi jednostavna, mala crna haljina. Kombinacija ova dva komada izuzetno je chic i ostavlja bez daha. U kombinaciji sa štiklama i torbicom jarkih boja, nećete proći neopaženo, u kojoj god prilici da ponesete ovu haljinu.

Stradivarius (3390 rsd)

Pantalone dubokog struka

Sezonama u nazad parna ženska odela, jedan su od vodećih trendova. Pantalone dubokog struka sa kaišem, koji dodatno naglašava vašu ženstvenu figuru, savršen su odabir za svečane prilike, a možete ih kombinovati kako sa sakoom, tako i sa zanimljivim romantičnim bluzicama, kakvih su radnje pune.

Stradivarius (3290 rsd)

Plisirana suknja

Plisirane suknje, same su po sebi sinonim elegancije, pa iako se mogu nositi i u dnevnim varijantama, ako ih iskombinujete na pravi način njihova lepota će doći do izražaja i dodatno će naglasiti vašu ženstvenu prirodu. Sklopite jednostavan minimalistički outfit sa crnim sandalama i jednostavnim topom i napravili ste savršenu kombinaciju za venčanje ili koktel veče.

Stradivarius 2490 rsd)

Crni top

Zanimljiv čipkani top, klasičan je i elegantan komad, koji možete kombinovati na najrazličitije načine. Bilo da ga nosite uz pantalone, ili suknju, njegova jednostavna elegancija i raznolika mogućnost kombinovanja, čini ga pbaveznim komadom u vašem garderoberu.

Stradivarius (2590 rsd)

Sako haljina

Sako haljina predstavlja svojevrsni modni klasik i odgovara gotovo svačijoj figuri. Ona oslikava snažnu ženu, odlučnog karaktera, a istovremeno damu koja uživa u svojim manirima. Ovaj model haljine definitivno je nešto što treba svakoj od nas.

Stradivarius (4590 rsd)

Teodora Vuković

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.