8 beauty trendova koje morate isprobati u 2017.

Svi smo se polako ,,ohladili“ od šljokičavih prazničnih momenata, ali to ne znači da bi trebalo da prestanemo da eksperimentišemo sa beauty trendovima sada kad je Nova godina u punom zamahu. Zapravo, ovo je najlakša (a i najzabavnija) novogodišnja rezolucija koju možete sebi postaviti – isprobajte novu nijansu karmina, laka ili boje kose i osetićete se momentalno svežijima!

Zato vam predstavljamo trendove ulepšavanja koji će uneti dah promene u Novu godinu. 🙂

Odvažne usne

bold lips

Kako da iznesete ovaj trend, a da ne izgleda preterano? Izbalansirajte jaču nijansu karmina sa minimalno šminke na drugim mestima (prvenstveno mislimo na oči). Tako će sve izgledati savršeno upakovano i moderno (a ne kao da ste se igrale sa maminim neseserom).

Svetlo rumenilo

draping

Poznata i kao draping, ova tehnika oslanja se na rumenilo kao sredstvo za isticanje crta lica. Držite se nežno rozih ili koralnih nijansi, a nanosite ga u predelu slepoočnica i vrhova obraza kako bi vaš izgled bio lagan i besprekoran.

Dodaci zamagljenim očima

SMOKY_EYE_UPDATE

Mislite izvan crnih i sivih nijansi – ili jednostavno dodajte novu boju čitavoj kombinaciji. Na slici vidimo da malo plavog ajlajnera može napraviti veliku razliku. Tamno zelene i nijanse u boji šljive imaju jednako upečatljiv efekat.

Sve u boji trule višnje

OXBLOOD_LIPS

Smatrajte ovo novom neutralnom bojom. Možete je nositi na kapcima, ustima i noktima. Jednostavno je malo smeliji dodatak vašoj večernjoj šminki.

Hrom nokti

MIRROR_NAILS_LIST

Metalik nokti su sada glatki, poput ogledala. Hrom finiš zahteva gel bazu i sprecijalni prah koji se pažljivo nanosi preko u tankim slojevima. Potražite u svom salonu!

Punđe s pletenicama

BRAIDED_TOP_KNOT

Mi obožavamo i klasične punđe – zapravo, vikendom ih ne skidamo. Međutim, malo nam je postalo dosadno. Dodajte pletenicu i odjednom će ono staro postati novo!

Frizure ,,bez toplote“

NO_HEAT_STYLES

Drage dame, vreme je da zavilite svoje prirodne teksture. Kada otopli, probajte da svoju kosu ne podređujete fenovima i peglama, već nanesite proizvod za negu vaših pramenova i pustite je da se osuši sama – neobavezni talasi, lokne, ravna kosa ili nešto između – šta god da ispadne, bićete neodoljivi!

Pepeljasto plava boja kose

pepeljasto

Boja meda i zlatni pramenovi ustupili su mesto hladnijim, pepeljastim, skoro sivim nijansama. Zašto savetujemo da isprobate ovo? Tamniji koren dolazi do izražaja i dodaje dimenziju vašem izgledu – i licu!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.