Ako kupite ovu haljinu – učinićete dobro i sebi i drugima

Ide leto, polako pakujemo kofere i odlazimo na zasluženi odmor. Ipak, mnogi od nas ne samo da neće ići na more, već možda neće imati ni za osnovne potrebe. Zato tim modnog brenda ”BeJoy”, na čelu sa Danicom Karić, organizuje humanitarnu reviju i aukciju.

Događaj je osmišljen kao zanimljiva i jedinstvena revija Brenda BeJoY i 13 ”Dana” haljina iz limitirane serije koje će ručno oslikati i ukrasiti umetnici i uspešni ljudi iz različitih sfera javnog života. Njihov doprinos i kreativnost učiniće svaki odevni komad jedinstvenim i unikatnim.

Svaka haljina je unikat i biće prodata na aukciji sa početnom cenom od 50 eura.

Sav prihod od prodaje haljina, kao i od prodaje svih Be Joy komada te večeri, biće doniran fondaciji Umetnost, Sloboda, Snaga čiji su direktni korisnici deca iz prihvatilišta Beograd, sa kojim ova fondacija uspešno sarađuje preko pet godina.

Osim donacije, u vidu kupovine haljine na aukciji, prisutni će moci da, prema želji i mogućnostima, daju dobrotvorni prilog na štandu UMETNOST SLOBODA SNAGA. Tu će svi prisutni moći da kupe predmete koje su deca iz prihvatilista napravila kroz kreativni program.

Vi – kao donatori, učesnici i gosti moći ćete da uživate u letnjem popodnevu uz koktel i muziku koju će za vas puštati DJ Nada Dimitrijević, na jednoj od najlepših terasa u Beogradu, dok aktivno učestvujete u ostvarivanju ovog plemenitog cilja.

Većina haljina biće prikazana na reviji, a već od srede na sajtu www.bejoybeyou.rs biće predstavljeno još haljina koje možete kupiti online i tako donirati novac za prihvatilište!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.