7 najmodernijih odevnih komada za jesen 2016.

Svi smo ovde za toliko odrasli da znamo da ne treba da se prilagođavamo svakom trendu koji naiđe i da je poenta da nama bude udobno. Međutim, postoje neki odevni komadi koji jednostavno izvuku svaki autfit, a koji su ujedno vrlo prikladni za nastupajuće mesece. Dodajte šlag na tortu sa ovima koje vam MCT predstavlja:

Bluza sa printom koju možete nositi i na poslu, a i vikendom

bluza

Bilo da je uvučete u pensil suknju ili je puštate da pada preko farmerica, ovaj odevni predmet funkcioniše sa svakim stilom oblačenja. Samo se uverite da vam nije uska i da je materijal opušten, kako ne biste izgledale previše ,,utegnuto“.

Suknja sa prednjim kopčanjem, koja jednostavno vrišti ,,jesen“

suknja

Pre nego što vreme postane takvo da budemo primorani da se umotavamo kao mumije, uradite sve što treba da izbegnete nošenje pantalona. Ovakve suknje imaju moć da učine svaki izgled modernim, bez mnogo truda. Savršen recept? Veliki džemper, suknja i čizme.

Bomber jakna, kako bi ona kožna napravila pauzu

bomber

Rastegljiva oko ruke, svilenkasti materijal i, po mogućstvu, vez na leđima – eto izgleda koji možete imati u vidu ove sezone. Vaša draga kožna jakna je i dalje savršen izbor, ali ova zabavna alternativa će sigurno probuditi vašu maštu.

Uža rolka koju možete nositi ispod svega

rolka

Tokom proteklih nekoliko godina sigurno ste svuda viđali ovaj izgled. E, pa, imamo vesti: rolke su tu da ostanu. Ako im se niste prepustile još uvek, zagrizite mamac ove jeseni i obucite jednu ispod haljine na tregere ili sakoa.

Upečatljive široke pantalone

pantalone

Do članaka ili do poda, definitivno su sjajne za prelazni period. Za toplije dane odaberite otvorene sandale i laganu jaknu, a kada zahladni zamenite čizmama do članaka i prikladnim džemperom.

Pravo sečene ,,vintidž“ farmerice

farmerice

Ne brinite. Vaše uske farmerice ne idu nikuda, ali ako planirate da uložite u novi džins, predlažemo da to budu upravo ove. Dodaće instant ,,kul faktor“ svakoj kombinaciji sa majicom i jaknicom.

Metalik suknja, koja je popularna i pre praznika

metalik

Ko kaže da je samo decembar za svetlucanje? Potražite metalik materijale kada tražite midi suknju i pustite ih da sijaju dok nosite udoban džemper i tamne čizme ili omiljene patike.

Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.