Savršen poklon za dan zaljubljenih: Ovoga puta za njega i nju!

Dan zaljubljenih je verovatno praznik o kome se svake godine najžešće raspravlja – dok ga jedni ne podržavaju, oni koju su sveže zaljubljeni ga jedva čekaju. I bez obzira na to u koju kategoriju spadate, ovaj praznik vas svakako navodi na razmišljanje o očekivanjima i pokazivanje pažnje u vašim vezama.

A ipak – šta je znak prave ljubavi? Večera uz sveće? Buket ruža? Poklon? Da li je iznad svega to što vas neko podržava svakog dana, u dobru i zlu, i deli sa vama i smeh i suze? Zato predlažemo da ne čekate jedan dan u godini, već da pokažete svoju naklonost u bilo kom trenutku.

Pročitajte: Šta slavimo 14. februara? Svetog Trifuna ili Dan zaljubljenih

A ako želite da razmazite sebe ili svoje najmilije nečim lepim kako bi se i oni osećali isto, pogledajte najnovije modele Lisca prolećne kolekcije. U narednim mesecima razmazićemo se sa još više čipke i luksuznih detalja, a već su u prodaji i prvi modeli svežih, ženstvenih kolekcija donjeg veša – najavljujući romantično, čipkasto proleće.

Pročitajte: Idealan poklon za Dan zaljubljenih, na kome će vam svaka žena biti zahvalna do kraja života

This image has an empty alt attribute; its file name is FL-Lisca-SS22-7-672x1024.jpg

Odlično pristajanje za širok raspon veličina, udobnost uz pravu količinu elegancije i prirodnih materijala kombinuju najpoželjnije krojeve i modne novitete u bezvremensku kolekciju. Pa kada razmišljate o ljubavi, stavite sebe na prvo mesto!

This image has an empty alt attribute; its file name is FL-Lisca-SS22-2-691x1024.jpg

Photo by alleksana from Pexels

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.